חדש כאן

איפה ראית התנפלות?

אני שלחתי מתכון, גזור ושמור, מלאישה
. הוא יכול להיות עסוק בחוסר המשיכה שלו אליה, רק שיקח בחשבון שלא אלמן ישראל ולכל דבר יש שני צדדים.
ובעודו מחפש בידור מן הצד, תוך סינון הגברת, גם הגברת עשויה ביום מן הימים לנטוש את מחלקת צדיקות יפות וחסודות.

ובאשר לסיבות לחוסר המשיכה - הוא לא דיווח על בעיות התדבבות מיוחדות, נהפוכו - מסר כי הינה יפה, מוצלחת ושות'. יען, אם מחר היא שולחת לך תמונות של ציצי יש מצב שאתה לוקח
.
אז רוב הסיכויים שהבעיה של המשיכה נובעת מכיבוש שהושלם בהצלחה, והפיכתה של הגברת לאם בית.

סטנגה Joe

New member
הרי ידוע

שמחלקים כאן בימים זוגיים אישורים לנשנש מהצד.
את קפצת מייד למסקנה שהבחור לא נמשך אל אישתו עקב נישנושים.
אז קודם כל ,יש מצב שאת צודקת.
הוא לעומת זאת כותב ואני מצטט "מעדיף להיות עם עצמי מאשר להיות איתה".
נראה לי שעל מנת לנסות ולהציע לו פתרון כדאי קודם כל לשמוע מה הוא אומר על סיבות אי המשיכה ולא ישר לייחס עניינים לכוון בגידות.
כאילו .... לאט לאט. סבלנות

באמת שאני מתקשה להבין

מה לא ברור במה שכתבתי?
מה איכפת לי מהנישנושים כן או לא שלו? אני כלל לא מחווה דעה ערכית או אמוציונלית על איך הוא מטפל בענייני החרמניישן שלו. זה שלו בינו לבין עצמו.
הוא פשוט מלין שהפסיק להימשך לאישתו, עד כדי מעדיף לספק את עצמו לבד - יען בזמן שהוא והבולבול מתייחדים בחוסר תובענות חיצונית, הבחור מייבש את הגברת היפה החכמה והנהדרת. ומכאן שאם הוא לא בעניין של לגרש אותה כפי שההלכה היהודית פוסקת עליו במידה ומאס בה ולא מספק את עונתה מעל שבוע, אז שלפחות יהיה מודע לתהליכים שיתרחשו אצלה. כי זה לא רק הבולבול שלו שרוצה להיות מרכז היקום. יש עוד איברים שיתבעו התייחסות בסאגה הזאת, ואם הוא בוחר להתמקד דווקא בבולבול, אז שיהיה מודע שהוא יצטרך לפרגן לה לטפל בענייניה כראות עיניה תוך לקיחת הסיכונים הנדרשים <שיהיה שם בולבול גדול יותר, תשוקה סוחפת יותר, אורגזמות סוערות יותר שאולי אף יעיפו אותו מהתפקיד מעוצמת ההידף>.
זאת נקודת מבט שחייבת לעמוד לנגד עיניו. זה הכל.

אני מכיר הרבה יותר סיפורים על נשים

שנטשו את הבולבול של בני זוגן.
והייתי חותם על עונה של שבוע עכשיו.
בדרך כלל זו בעיה הרבה יותר עמוקה.
הוא לא פירט מספיק.

חרגת אותי מפלצת...

ומה דעתך על הסנריו ההפוך, בו ילך בחורינו הטוב לחפש לעצמו ריגושים, יתברבר קצת ויעורר דרמה רבתי בבית, עם כל הווג'ארס והדמעות והסליחה וכו', לא יעבוד?

את שואלת אותי אם הוא יקבל זקפה מחודשת מהזמנה לדיון ברבנות?
אנא אערף... הבדולח שלי במוסך לטיפול עשרתלפים.

tal902

New member
כתבת יפה

ואכן תסריט אפשרי ונפוץ שצריך להילקח בחשבון.
&nbsp

V i n a

New member
קבל אבחון מהיר: תסמונת השעמום.

אז אשתך חכמה, יפה, נהדרת, נפלאה ומושלמת, ונשמע שזו בדיוק הבעיה שלך..
כנראה שאתה מאותם אנשים שמשתעממים כשטוב להם, ומרגישים צורך לעשות גלים ולנענע את הספינה כדי לבדוק כמה מהר היא תשקע.
אם היא הייתה ביצ'ית שמנקנקת אותך ושומרת אותך על קצות האצבעות, סביר להניח שהנחום-תקום שלך היה עובד ותקין.

מה שהופך אותך לפחדן זו העובדה שאתה לא מעוניין לפרק שום דבר (עלק כדי לא לגרום סבל לאחרים) והפתרון היחיד שאתה יכול לחשוב עליו זה לצאת ולהשתרלל.

אני לא אוכלת את הלוקשים על כמה נהדרת ומהממת ומדהימה אשתך שאתה כ"כ אוהב, כי אם היית אוהב ומעריך אותה -
היית אוסף את הגואבוס הכחולות שלך ומנסה לפתור את העניין בתוך המסגרת תוך שיתוף מלא עם הפרטנרית שלך.
אבל תכלס, באת כדי שננפיק לך אישור בגידה ונגיד לך כמה אתה מסכן. אז הנה, קיבלת.
רק קח בחשבון שאשתך יודעת ומרגישה מה קורה סביבה, ויש מצב שתשלם מחיר כבד על הבולבול הסורר שלך.

יש גברים שצריכים ללמוד בדרך הקשה.
אתה אחד מהם.

בידיוק, זה פשוט השעמום שהורג תשוקה

לפעמים אנשים שחיים יחד המון זמן נהיים כבדים (בצדק כנראה חח) שמים על עצמך מסכה מנומסת וחיים בלי פלפל, בלי מלח.
צריך לפעמים קצת אנרגיית חיות, שתרענן ותתן משב רוח.
יש סיכוי שבכלל השעמום הוא מעצמו, שלו חסר משהו בחייו האישיים, אולי העבודה, אולי חוסר מעגל חברים או תחביבים או.. משהו שימלא אותו ללא קשר לזוגיות.
המון פעמים אנשים מבלבלים את זה עם חוסר עניין בזוגיות, אולי יש לו חוסר עניין עם עצמו.
והוא פשוט מת לעשות משהו ״מגניב״ ולשבור את הכל, פשוט יותר קל להסתכל על הבחוץ, הזוגיות, האשה, מה חסר בה. מאשר פנימה, על עצמי, מה חסר לי.

למעלה