חדש כאן..

אז זו כנראה הבעיה

אל תעשי רווחים. כדי לעשות שורות פשוט לוחצים על אנטר. עכשיו הבנתי למה זה קורה לך. כשאת כותבת הודעה החלון הוא קטן יותר ואת מנסה להתאים את השורות לחלון. ברגע שאת שולחת זה נפרס על חלון בגודל אחר בהתאם למיקום ההודעה. בקיצור - בלי רווחים! כדי לעבור שורה פשוט תלחצי אנטר.

Berethor

New member
אגב אצלי ההפך

אני דווקא ממש לא אוהב ללכת לקניות, במיוחד קניות של בגדים, עד שמוצאים וזה ממש מתסכל. חוץ מזה כל פעם בגד חדש, נראה לי כמו דרך חיים בזבזנית, אני מאמין בדרכי חיים יותר צנועות ולא חומריות(בהרבה נושאים), שגובלות בנזירות או/ו צורת חיים טבעית/לא מלאכותית. כמובן שיש דברים טכנולוגים שאני אוהב כגון TV ומחשב, אבל זאת לא הנקודה. מצד שני יש לא מעט דברים אחרים בחיים שאני אוהב ונהנה מהם, ברוך השם, זה היה נורא מתסכל אם הייתי נהנה רק מדבר אחד בחיים, ואם הדבר הזה היה קניות..

Berethor

New member
למה אף אחד לא יכול להגיד לו?

יש מאפיינים א-מיניים, ואם הוא עונה על רבים מהם יכולים להגיד לו את זה. נכון שהוא זה שצריך לדעת הכי טוב מה הוא, אבל לפעמיים אנשים מתכחשים לאמת או לא מודעים למה הם באמת, במיוחד שהחברה לא מכירה בזה. אז כן הא צריך לדעת בפנים מה הוא באמת, מצד שני זה לא עניין של בחירה זה עניין של עובדה, אם הוא יתייג את עצמו כמיני או כא-מיני, זה לא מה שיהפוך אותו לכזה, הוא מה שהוא בכל מקרה, ואין טעם לתכחש לאמת, או לעבוד על אנשים, אלא אם כן אין בררה, נכון שלא כולם חייבים לדעת.

דעה אישית -הפורום לא יכול

לתרום בשום דבר, כלומר הוא כן עוזר להבין פחות או יותר את המגדר שלך אבל בסוף רק אתה לבד עם עצמך ועם הבחינה האישית שלך למעמקי עצמך יכול לתרום/לעזור, תכנס תשתתף בדיונים(אבל תלמד תשתתף רק במה שאתה מרגיש שייכות/צורך ולא סתם בשביל להרגיש "שייך") זהו בכללי פשוט תבחן את עצמך בתוך עצמך זה נורא עוזר בסוף להגיע לתוצאה של מה אתה , בהצלחה

Berethor

New member
מה הקשר למגדר? ../images/Emo3.gif

הפורום עוזר בהבנה של מה אתה ואיפה אתה נמצא(א-מיני, א-אפור או מיני וכו), ולקבל את עצמך, במה הוא עוד צריך לעזור?

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif סורי אבל אני אישית לא חושבת ששום דבר

בעולם יכול להגדיר זהות מינית של כל בנאדם על היקום, כלומר בסופו של דבר האדם זה שידע ויחליט מה זהותו המינית וזה על ידי הבנה וחקר עצמי עם עצמו,

Berethor

New member
זהות מינית באיזה מובן?

אם במובן הפיזי זה קלי קלות. אם במובן הנטיות, ורמת המינית וכו אז זה יותר מסובך אבל גם כן אפשרי. אין לי בעיה עם המחשבה שאדם צריך לדעת הכי טוב מה הוא ומה הוא מרגיש, אבל הבעיה היא שיש הרבה אנשים 'שמתכחשים', או של יודעים מספיק כדי לדעת מה הם באמת, או שמעדיפים לזייף גם כלפי חוץ 'ומומחים' אפילו על ידי שקר עצמי/אשליה עצמית. אני רק לא רוצה שאנשים יקבלו תאשליה, שאם הם יאמינו שהם משהו שהם לא, הם היו כאלה, יש גם דברים שנקראים עובדות בשטח. רוב החוסר דברים הברורים לגבי זהות מינית, זה בכלל מלל החלוקה השרירותית שעושים בנושא הזה, ביחוד בקשר למגדר, זה לא אומר שכל כך קשה לדעת תזהות האמיתי של האדם, זה רק אומר שההגדרה היא לא רחבה מספיק עבורו, וחלקים בא פשוט לא רלוונטים עליו.

Berethor

New member
לא בדיוק

לפעמיים זה גם הבעיה של הסובבים אותו, אם יש לזה השפעה שלילית עליהם..

להגדרה עצמית לא אמורה להיות השפעה על הסובבים

ואם נניח מישהו בזוגיות מינית והוא מגדיר עצמו כא-מיני למרות שזה לא נכון, זו עדיין בעיה שלו. הצד השני לא יכול להכריח אותו לעבור טיפול או לשנות את דעתו. הוא יכול להציע את זה, אבל לא יותר מזה. אז אולי מישהו נפגע מזה בצורה כזו או אחרת, אבל זו עדיין זכותו של כל אחד להגדיר את עצמו. לאף אחד אין זכות להגדיר אחרים. בטח אם הוא לא נשאל. בכלל, כבר הערנו לך בעבר על זה הרבה. יש לך נטייה לקבוע לכל מי שנכנס/ת לכאן אם הוא א-מיני או לא. וזה פסול. אתה יכול להביע את דעתך איך זה נשמע לך, אתה יכול לשאול שאלות מכווינות וכד', אבל אתה לא יכול לקבוע כלום. בטח לא מהודעה אנונימית בפורום...

Berethor

New member
אני מביע את דעתי וזאת זכותי

וכמובן שאותה דעה/אבחנה מבוססת על התיאור של אותו אדם, והמאפיינים שהוא ציין. בניגוד עליך ולעוד כמה אנשים אני לא חושש להביע דעה או אפילו לטעות, אני לא מרגיש בנוח לשתוק ולא לענות לו בצורה מגמגמת שלא תורמת כמעט כלום רק בשם 'הפולטקלי קורט' ובשם 'ההגדרה העצמית', במיוחד אם האדם שואל אם הוא משהו, הוא מצפה לתשובה, הוא לא מצפה 'לתחמקיות'. לגבי המקרה של הזוגיות בין מיני לא-מיני, זאת בהחלט דוגמא הכי קיצונית ושלילית למקרה כזה, דוגמא שבא אחד או שני הצדדים נפגעים, ישירות או בעקיפין. ואם אדם משקר על הבן זוג שלו שהוא משהו שהוא לא, זה פשוט הונאה מבחינתי, במקרה הזה הבן זוג מושפע מהדבר הזה מעל ומעבר, אלא אם כן יש לו מאהב אוליי. והאדם עצמו גם כן פוגע בעצמו, כי חושבים שהוא מיני, אבל הוא בעצם מתחזה למיני(במודע או שלא במודע) וסובל.

Berethor

New member
דרך אגב

אני מסכים שהצד השני לא יכול להכריח אותו לעבור טיפול או לשתנות. אם כי אני מניח שזה דבר טבעי שצד אחד מנסה לשנות את האחר וחושב שהוא יכול, זה ממש לא אקסקלוסיבי רק לנושא המיניות/א-מיניות. בסופו של יום עובדות בפני הצד השני רק שלוש בחירות, לנסות לשנות את עצמו או הצד השני(כדי שתהיה יותר התאמה ופחות בעיות), לקבל את המצב כמו שהוא(מה שלרוב מוביל להרבה סבל ותסכול לצד אחד או לשני הצדדים), או 'לפרק תחבילה'. אדם שמודע לכך שהוא משהו אחד אבל טוען שהוא משהו אחר, זה הונאה, ושלא יבלבל תשכל שזה לא פוגע בצד השני, אם הוא לא מודע למה שהוא כמובן שאשמתו פחותה בהרבה. תתארי לך מצד הפוך מישהו מיני שמתחזה לא-מיני, כדי לכנס לזוגיות עם א-מינית, ורק אז לחשוף בפניה את כל הבעיות שעכשיו יהיו בניהם, האם גם אז היית חושבת שזה בסדר. הרי מיני שבקשר זוגי מצפה לכך שהקשר יהיה גם מיני, אם הוא לא יהיה כזה הוא ירגיש רע איתו, אפילו אם יהיה שם מיניות אבל בצורה של 'עושים לו טובה' ולא באמת בקטע, לא כולם יאהבו את זה.

a sullen girl

New member
חבל מאוד. להיכנס ככה באנשים כל הזמן

ולא לתת להם שום הזדמנות מקרוב.

תאמיני לי, שאני נותנת לברת'ור הזדמנויות יותר

מכולם כאן... ולא נכנסתי בו עכשיו. עניתי על השאלה שלך. הוא נפגש פעם עם 3 אנשים מהפורום בנפרד.

למעלה