חדש כאן=)

ziv5000

New member
חדש כאן=)

רק עכשיו סיימתי לראות את הפרק האחרון של העונה הרביעית וידעתי שחייבת להיות לסדרה האדירה הזאת קומונה בתפוז אז הנה אני כאן. למרות שאת העונה הראשונה והסוף שלה לא כל כך אהבתי ואפלו הפסקתי לראות את הסידרה למשך חודש בערך ואז נזכרתי בה שוב והחלטתי לראות את העונה השניה שהייתה שיפור גדול אז המשכתי לראות והעונה השלישית והרביעית היו ממש יפות!! ועכשיו זאת אחת הסדרות שאני הכי אוהב וכנראה שגם אתם ודרך אגב.. יש כבר תאריך מדויק לעונה החמישית?

TaMiRMo

New member
ברוך הבא !!! שמח לראות אנשים חדשים ! ../images/Emo24.gif

מה קורה אחי ??
אז שמע אחלה של סדרה ! העונה הראשונה דווקא לדעתי בין הטובות את השלישית לא ממש התלהבתי השנייה והרביעית היו מדהימות !!! התאריך כרגע לעונה הרביעית לפי אתר TV שהוא הכי טוב לדעתי הוא : השישי בינואר 2008 דחו את העונה לתחילת השנה החדשה כנראה כדי שלא תהיה תחרות קשה מידי למרות שעדיין גם 24 אבודים וCSI ואמריקן איידול חוזרות בינואר .... אני מקווה שתהיה שישית למרות שהסיכויים כרגע הם ממש סיכויים כלושים העונה הרביעית הייתה במזל אז אם יש חמישית רוב המעריצים של הסדרה יודעים שכנראה זאת תהיה העונה האחרונה בצער רב . תהנה פה בפורום ! ואני מקווה שתהיה פעיל ותהנה כאן אחלה של פורום בעולם ! גמר חתימה טובה .

o R it

New member
וואו!!!

כ"כ הרבה סדרות מתחילות בינואר??? וכולם סדרות מעולות...בעיה קטנה להם (ולי??מה עושים עם הלימודים?!
) חחחחחח סתם...נחמד!!!
תודה על העדכון...

TaMiRMo

New member
חח אין בעד מה ../images/Emo8.gif החיים קשים הא ?

כל כך הרבה סדרות

o R it

New member
חחחחחחח כן אה?../images/Emo13.gif

סתם...הלוואי שבגלל דברים כאלה החיים יהיו קשים

o R it

New member
ברוך הבא!!!!../images/Emo24.gif

תהנה כאן! אחלה פורום!!
אני אורית...(לא רואים לפי הניק נכון???
)

D e l i l a h

New member
ברוך הבא !!! (=

ודם כל, זהפ ורום ולא קומונה רק לידע כללי חחח שנית, את שמך אפשר לדעת? (= שלישית, אכן יש תאריך מדוייק אם אני לא טועה זה ה2 בינואר 2008! (= אה ואני טל.

ziv5000

New member
קוראים לי זיו

והתאריך של העונה ה5 בדיוק עכשיו מצאתי באתר http://onetreehillfans.com/ ואת צודקת רשום שם January 2, 2008 ותודה לכולם

ליאני2

New member
שאלום = )../images/Emo110.gif

ברוכה הבאה! אכן אחלה סידרה = ) אני ליאן...תהנה בפורום

N e r d y

New member
וולקם ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני טל, (ואני פגה) (ואני חולה על ג'יימססססי
ובאסטד
וודנייייייייי
)(ולא להתיחס אלי כי אני סתומה
) 16 ואינלישמץ בקשר לעונה החמישית...

o R it

New member
אה...אז את אוהבת גם את SOD?

את מתכוונת לדני המתופף שלהם נכון?לא לדני ממקפלי...

N e r d y

New member
כה גם את סוד ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

ובמקרה הזה התכוונתי לדני ממקפלי כי בידיוק עשיתי סבב חרישת תמונות שלו, אבל אני מתה על דנייי מסוד
הוא כזה מושייי וגם כריייססס
אעעעעעעעעעעעעע דיי עם כל שמושים האלה

o R it

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo99.gif

וגם דאגי!!!
והארי וטום...(שנראה מעולה בזמן האחרון!!!)

למעלה