בכייף תעבירי את הזמן איתנו
א א פרסקי New member 25/6/07 #24 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif אולי נתחלק הקפה והעוגה ../images/Emo8.gif
B Bubble Girl 27 New member 25/6/07 #28 מזל טוב ובהצלחה הבאת קפה? נעשה לך ויתור ההוא יביא עוגיות ואת קפה שיקל עליכם אתם ממש טריים! אם את צריכה משהו רק תני קריצה והתרנגולים שלנו ישמחו לעזור!
מזל טוב ובהצלחה הבאת קפה? נעשה לך ויתור ההוא יביא עוגיות ואת קפה שיקל עליכם אתם ממש טריים! אם את צריכה משהו רק תני קריצה והתרנגולים שלנו ישמחו לעזור!
A aviavram New member 25/6/07 #39 רגע את אשת השיווק שלה ? כבר קבענו מסיבה ביוני עם פאלקה הערב -תתיצבי או אוחזת וביולי קבענו עם הלאה מכאן תבחרי לך חודש אחר בבקשה
רגע את אשת השיווק שלה ? כבר קבענו מסיבה ביוני עם פאלקה הערב -תתיצבי או אוחזת וביולי קבענו עם הלאה מכאן תבחרי לך חודש אחר בבקשה
B Bubble Girl 27 New member 25/6/07 #43 לא אני אשת השיווק של עצמי הערב לא יכולה כי יש לי מסיבת אירוסים של חברים.. פחחחחחחחחח הולכת לעשות התערבות תוך כמה זמן יש שם גירושים! ../images/Emo6.gif סתם סתם הם חמודים מאוד ביחד! מאחלת להם כל טוב.. בלה בלה
לא אני אשת השיווק של עצמי הערב לא יכולה כי יש לי מסיבת אירוסים של חברים.. פחחחחחחחחח הולכת לעשות התערבות תוך כמה זמן יש שם גירושים! ../images/Emo6.gif סתם סתם הם חמודים מאוד ביחד! מאחלת להם כל טוב.. בלה בלה
B Bubble Girl 27 New member 26/6/07 #66 יאללה למרות שאני שחוטה היום באה תגידו מתי שאני אזמין בייביסיטר