חדש כאן ../images/Emo98.gif

א פרסקי

New member
מההתחלה

כשראיתי את החתימה שלך הבנתי עם מי יש לי עסק אל לא הבנתי למה תמונה ? את פולניה חחחחחחחח לגבי הבלונדינית ..... אני לא מדבר עליהם למה תמונה אם אפשר לראות בעיניים? אולי אגיע היום לדבלין אם יסתדר

Bubble Girl 27

New member
אני לא יכולה אופפפפ ואני רוצה!

מסיבת אירוסין אווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווופ... אולי תקבעו למחר בערב שאני יכולה גםםםםםם

aviavram

New member
מה זה כמעט מושלם!

ובקטע של סקס תוכנסי לכיס הקטן פורום סקס היית? פרה או אוביקט -לדעתי תקבלי תשובה גם וגם דוד הכי טוב

Bubble Girl 27

New member
כמעט מושלם זה אומר לא אתה!

רק אתה מושלם.. הוא צריך לשאוף להגיע אליך יקירי! פורום סקס קטן עליי מאמי יום אחד נדבר על זה עכשיו אני יוצאת לפגישה עם מנכ"ל חשוב!

aviavram

New member
תמנכלי לא דרישת שלום בשמי

אנ י ללא ספק לא מושלם אחרת האקסית שלי לא היתה מוותרת עלי אחרי 20 שנה וגם עגכשיו היא מסרבת אוחזת בקרנות המזבח לשאוף תמיד טוב פרסקי גבוהה אולי יום אחד יגיע

ברוך הבא../images/Emo140.gif

בגלל שמחר הגט, ניתן לך קצת הקלות, את הקפה תביא מחר וגם כמה עוגיות... או כמו שtunalover (נדמה לי שזו היתה היא או bubble girl ), אמרה- זרוק על עצמך כמה עוגיות ותצטרף אלינו בשמחה ../images/Emo13.gif

aviavram

New member
ברכות הדיון הראשון תמיד חפיף עכשיו

יגררו אותך שנתיים שלוש ענית על השאלות ברחבי הדף הראשון של הפורום אם לא כולנו ממתינים בחיבה חיבוק .......

ברוכה המצטרפת../images/Emo140.gif

מה מצב הארונות בבית? יש עוגיות? פינת הקפה בצד, את מוזמנת להכין לעצמך ולבוא לשבת איתנו ../images/Emo13.gif מתי הדיון של הגט?

דיון לגט...

רצו לתת לאוקטובר....אמרתי "נראה לך? ועוד 3 חודשים אי אפשר להתחתן ...." , לקח ברצינות......חחחחחח נקבע לעוד שבועיים..

aviavram

New member
16 יולי חודשיים להשתחרר מהמאמץ הכבד-עובדים 3

שעות ביום מקסימום 4 מתי יהיה כבר 8 ?

למעלה