חדש כאן ../images/Emo98.gif

א פרסקי

New member
חדש כאן ../images/Emo98.gif

שלום לכולם חדש כאן היתי בפורום גרושים גרושות והמליצו לי להגיע לכאן מחר אני בדיון ראשון ברבנות מקווה שיעבור מהר וחלק... מקווה שמקבלים חדשים

תראה.... יש ועדת קבלה...

רצוי להביא קפה ועוגיות כדי להתחנף לצוות (פרחים למנהלת יעלו לך בעוד כמה נקודות זכות../images/Emo8.gif ). ברוך המצטרף ובהצלחה מחר../images/Emo140.gif

א פרסקי

New member
תודה תודה../images/Emo140.gif

אני יודע שאןלי זאת חוצפה בהתחלה אבל חשבתי שאולי כבר העלו את נושא השם למה שוב למה לא מתחילה מחדש כאילו עברת כמה ?? לא אחד? כשקוראים את השם נראה כאילו מתחתנת סידרתית... ../images/Emo13.gif ( אין בכוונתי לפגוע או להתנשא אלה רק דבר שעלה לי בראש) ושוב באמת תודה

מתחילה מחדש לא היה פנוי../images/Emo9.gif

לפני 11 שנה התחלתי מחדש אחרי פרידה מבן זוג אלים. ברחתי כמה ימים לפני החתונה. ועכשיו אחרי הפרידה מבעלי (ובינתיים הגט) אז מבחינתי זה "שוב" להתחיל מחדש. ../images/Emo140.gif

שרשירית

New member
עם כל הכבוד לקפה ולעוגיות

../images/Emo69.gif הגיע הזמן שאנחנו הותיקים נדרוש קצת יותר.... כמה קפה ועוגיות אפשר לסבול אז בשבילי המבורגר עם צ'יפס ליד ואח"כ עוגת שוקולד טעימה - לא מסתפקת בפחות, סורי.../images/Emo68.gif

felka

New member
היי גבר מה נשמע ?

אתה חדש ? שום וועדת קבלה.... תביא בקבוק ובו היום לדאבלין

א פרסקי

New member
פיכח?

אם אגיע פיכח לא יהיה גט חחחחחחחחחחח צוחק.... אני עם הילדה היום אם אצליח לארגן ביביסיטר אגיע בכייף

Bubble Girl 27

New member
קיבלת המלצות טובות

בהצלחה בדיון מחר... ואחרי הדיון תביא קפה ועוגיות כמנהג הפורום... נוותר לך על היום כי אתה מתרגש לקראת מחר... אבל לפחות ספר מי מו מה?

א פרסקי

New member
עוגיות וקפה ../images/Emo96.gif

עלי מוזמנים אלי לספר מי מה מו...... מי אמר למי ובאיזה הקשר...... נזכר במורה לתנך בבית הספר מה למה כמה.... פיזיקה ןמו.... ברפת ליד הבית מחר דיון ראשון פרודים חצי שנה אחרי הסכם גירושים בבית משפט נפרדו דרכנו לאחר שהחלטנו שלא מתאים היתי הצד שנעזב יותר הגיע יותר מהצד שלה עוד שאלות? אם כן תעבירי לי אותם בצורה מסודרת ../images/Emo3.gif

ברוך הבא ובהצלחה מחר../images/Emo20.gif

המלצה למחר - אם כבר יש לך הסכם של בית משפט - תגיעו מוכנים עם עדים. אני לא יודעת באיזו רבנות אתם מתגרשים, אבל אצלנו (התגרשנו בצפת) אם היו לנו עדים היינו עורכים את טקס הגט כבר ביום הדיון הראשון ברבנות. שווה להכין משפחה קרובה אתכם - הורים או דרגה ראשונה אחרת זה הכי מוצלח. ותבקשו - אם אין בעיות - אין סיבה אמיתית שלא יסכימו לגמור את הכל ביום אחד. וכמובן - תביאו אתכם את הכתובה שלכם. היא חלק משמעותי ומשעשע בתהליך.

א פרסקי

New member
תודה על העיצה

אני אשתדל להגיע עם עדים ואומר לה גם להביא עד אם נצליח מה טוב נחסוך זמן

כתובה ותעודת נישואין

את הכל הם לוקחים. העדים יכולים להיות עדות (אמא, אחות). לא לשכוח להביא תעודות זהות לכולם. בהצלחה../images/Emo140.gif

שרשירית

New member
הרבנים של צפת הם גם אלה שבטבריה

הם כל כך להוטים לגרש שאם היינו מגיעים אם כל מה שצריך היו עושים זאת בדיון הראשון. אחרי שבוע קבעו לנו גט ואפילו שכחו לבקש הסכם מרוב התלהבות. רק אחרי שיצאנו והלכנו לשלם במזכירות האקס נזכר שאף אחד לא ביקש לראות את ההסכם. החזירו אותנו שוב לשידור חוזר... אופס וגמרנו.

שרשירית

New member
בניגוד לאחרים גם אני מצאתי שטקס הגט

הוא טקס מאוד משעשע. חברה מצחיקה הייתה העדה, שלושתנו (הכוונה גם לאקס) לא הפסקנו לצחקק ... בזמן שהאקס סגור בחדר וכותב שם את מגילת הגירוש (או מה שזה לא יהיה) הוא מסמס לי בהיסטריה בדיחות מן המסתור. אחד הימים היותר מצחיקים בחיי. לא הרגשתי מושפלת ולצערי הרב לא זרקו עליי נעליים - בניתי על מגף מדהים שראיתי בגזית.

Bubble Girl 27

New member
אתה כמעט מווושלם../images/Emo80.gif

שאלות בצורה מסודרת בן כמה? מאיפה? ילדים? תנוחה מועדפת? נשים / גברים או עיזים? פרה, רק חלב או גם אובייקט מיני? אם אתה לא מבין את השאלות על הסקס זה אומר שלא קראת את השרשורים ההזויים שלנו על סקס... עד שלא תענה שם לא תוכל להיות חלק פעיל....../images/Emo88.gif

א פרסקי

New member
תשובות על פי מוש ../images/Emo80.gif

בן 33 מזל שור ( אני חושב שמופיע בכרטיס) גר במושב בשפלה ילדה מקסימה בת 4.5 ( כל הורה בטח אומר על הילד שלו ככה) תנוחה מועדפת במיטה? לא יושן באלכסון יושן על הצד ../images/Emo3.gif עזים יש רק ביילווו אז מעדיף נשים ../images/Emo3.gif מקווה שעניתי לשאלות ..... ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif

למעלה