cyberonweb
New member
חדש כאן...../images/Emo9.gif
קראתי הודעות כאן כבר יותר משבוע, ואף פעם לא מצאתי את הזמן הנכון לכתוב ולהכיר את עצמי כמו שצריך..
אז עכשיו,5 וחצי בבוקר (כבר הבנתם...) אני כותב כי אין הרבה לעשות עכשיו... אני מכור לאינטרנט ולמחשבים עוד מכיתה ג´ אני חושב, כשקיבלתי את המחשב הראשון... הייתי קורע את הדוס, חלונות, כותב משחקים ויישומונים בקיו בייסיק ויישומונו batch משחק עם הקבצים של חלונות פורץ את הסיסמאות של המשפחה.. חרשתי על העזרה של דוס ומדתי ליצור תפריטי אתחול, לערוך תוכניות וקבצים(יושם בעיקר על קבצים של חלונות) ואז האינטרנט הגיע בכיתה ז´ (אני חושב..) ולאט לאט גם אליו התמכרתי, אבל האינטרנט החריף את הכל, זה פשוט עולם שלם.. לפעמים אני יושב 24 שעות על המחשב בנט/לא בנט, בונה אתר וגולש במקביל. היום רציתי לשון מוקדם (12 וחצי) כי ראיתי סרט והייתי מעט עייף, אבל עליתי לחדר, ואוטומטית הלכתי למחשב.. מאז לא עזבתי אותו.. ואין לי מושג מתי אצליח להרדם... כן.. אני מכור, וזה גובה את המחיר, כמעט מכל פן בחיים שלי, עבודה, לימודים, חברים, בילויים, בריאות... ואני לא מתכחש לייתרונות שברשת כי יש הרבה מאוד כאלו.. אבל לכל דבר יש גבול אופטימלי... עכשיו הגיע האינטרנט בכבלים.. ה´מהיר´ והמחשב דלוק 24/7 מוריד, 3 ואף יותר ג´יגה ביום (לא צריך להסביר כמה דיסקים אני צורב בשבוע...) קצת עלי אני בן 15 וחודש, עולה לי´ אוהב תיכנות צד שרת ובניית אתרים, עיצוב גרפי, פינג פונג, ים.. (יש פרופיל
) ד"א - עכבר, עלי לציין שנהניתי מאוד לקרוא את הודעותיך.
קראתי הודעות כאן כבר יותר משבוע, ואף פעם לא מצאתי את הזמן הנכון לכתוב ולהכיר את עצמי כמו שצריך..