חדש כאן...

cyberonweb

New member
חדש כאן...../images/Emo9.gif

קראתי הודעות כאן כבר יותר משבוע, ואף פעם לא מצאתי את הזמן הנכון לכתוב ולהכיר את עצמי כמו שצריך..
אז עכשיו,5 וחצי בבוקר (כבר הבנתם...) אני כותב כי אין הרבה לעשות עכשיו... אני מכור לאינטרנט ולמחשבים עוד מכיתה ג´ אני חושב, כשקיבלתי את המחשב הראשון... הייתי קורע את הדוס, חלונות, כותב משחקים ויישומונים בקיו בייסיק ויישומונו batch משחק עם הקבצים של חלונות פורץ את הסיסמאות של המשפחה.. חרשתי על העזרה של דוס ומדתי ליצור תפריטי אתחול, לערוך תוכניות וקבצים(יושם בעיקר על קבצים של חלונות) ואז האינטרנט הגיע בכיתה ז´ (אני חושב..) ולאט לאט גם אליו התמכרתי, אבל האינטרנט החריף את הכל, זה פשוט עולם שלם.. לפעמים אני יושב 24 שעות על המחשב בנט/לא בנט, בונה אתר וגולש במקביל. היום רציתי לשון מוקדם (12 וחצי) כי ראיתי סרט והייתי מעט עייף, אבל עליתי לחדר, ואוטומטית הלכתי למחשב.. מאז לא עזבתי אותו.. ואין לי מושג מתי אצליח להרדם... כן.. אני מכור, וזה גובה את המחיר, כמעט מכל פן בחיים שלי, עבודה, לימודים, חברים, בילויים, בריאות... ואני לא מתכחש לייתרונות שברשת כי יש הרבה מאוד כאלו.. אבל לכל דבר יש גבול אופטימלי... עכשיו הגיע האינטרנט בכבלים.. ה´מהיר´ והמחשב דלוק 24/7 מוריד, 3 ואף יותר ג´יגה ביום (לא צריך להסביר כמה דיסקים אני צורב בשבוע...) קצת עלי אני בן 15 וחודש, עולה לי´ אוהב תיכנות צד שרת ובניית אתרים, עיצוב גרפי, פינג פונג, ים.. (יש פרופיל
) ד"א - עכבר, עלי לציין שנהניתי מאוד לקרוא את הודעותיך.

cyberonweb

New member
עלי לציין ש...

מרוב שעמום מילאתי הרגע עמוד פורום שלם ב DFXP כדי להעלות את הרייטינג שלי ו.. שאלה/הצעה.. למה הדיון פה רק אודות ההתמכרות עצמה, מדוע לא להפוך את הפורום לתוסס/חי יותר ? לדוגמא, המלצות אתרים מידי פעם, תחרויות/אתגרים?

e-magine

New member
ברוך הבא cyberonweb

קודם כל תודה ששיתפת אותנו במה שעובר עלייך. עכשיו לשאלה שלך, "מדוע לא להפוך את הפורום לתוסס/חי יותר ? לדוגמא, המלצות אתרים מידי פעם, תחרויות/אתגרים?" הנה התשובות שלי: א´ היות ואני יהודי, אני אוהב לענות לשאלה בשאלה, אז השאלה שלי היא, מה זה יתן למכורי אינטרנט שסובלים מזה? ב´ אני אוהב לראות בפורומים, משהו דומה קצת למסעדות ובתי קפה. כמה בתי קפה יש בטיילת? כמה פורומים יש בתפוז ובכלל, כמה פורומים בעברית יש ברשת? אז ככה, יש בית קפה שמתמחה באספרסו ויש בית קפה שמתמחה בקפה עם הל, מסעדות שמתמחות באוכל סיני ויש שמתמחות באוכל איטלקי, ובצרפתי ובמונגולי, ויש שווארמה ופלפל ויש פיצה, יש בשריות ויש חלביות, יש צמחוניות וטבעוניות, יש כשרות ויש פירות ים. יש כאלה שיש בהם כמעט הכל, יש מפוארות ויקרות ויש זולות ועממיות. כל אחד בוחר ונכנס למה שבא לו באותו הרגע. ככה גם בפורומים, יש כל מיני, ההתמחות שלנו או לפחות מה שאנחנו בחרנו, זה פורום תמיכה למכורי אינטרנט ודיון בהשפעת האינטרנט עלינו ועל חיינו. יש מספיק פורומים שמתעסקים בתחרויות ושעשועים ומי שצריך את זה תמיד יכול ללכת לשם.

cyberonweb

New member
תודה ו..

תחרויות ושעשועים, לא בדיוק הכוונה.. יותר להחיות את הפורום ולגבש אותו קצת |OFF| טופיק לא מזיק לאף אחד מדי פעם.. ולמה רק סובלים? נכון, אבל לא רק, יש באינטרנט גם הנאה, וקישור או משהו נחמד אחר מדי פעם לא יזיק. לא בא להתווכח, סתם תהיתי...
תודה על התשובה :)

e-magine

New member
לא רק סובלים

כמו שאמרתי הרבה פעמים, אנחנו מאד נהנים מהנט, כי היא ה"תרופה" לבעיות שלנו. כל פעם כשיש לנו בעיה וגם כבר כשאין לנו בעיה, מתוך ההרגל ההתמכרותי שלנו, אנחנו רצים לנט ולוקחים לרעות וללב. בטח שלא סובלים באותו הרגע, באותו רגע טוב לנו ולכן אנחנו לא עוזבים את הנט, רע לנו אחר כך, כשמגלים שזה בא על חשבון דברים חשובים כמו משפחה, עבודה, יחסים חברתיים, זוגיות וכו´. נכון, קצת
לא מזיק לאף אחד, ויש בפורום הזה המון. לגבי הקישורים וההמלצות, הכללים מאד פשוטים. בתוך הפורום, מותרים קישורים לדברים רלוונטיים. מי שרוצה להמליץ על אתר שמצא חן בעיניו, יכול לעשות את זה בלוחות. בדיוק לשם כך פתחתי לוח שנקרא "דברים שעושים לנו טוב". עד היום אני היחיד שהכניס לשם קישורים. משום מה חברי הפורום לא היו מעוניינים לעשות זאת. אני מצידי מבטיח שכל אתר שהוא חוקי (לא קראקים לא ווארז, לא תועבה, לא חומר גזעני או הסטה לעבור עבירות לא גזענות) ישאר שם בלוח. אגב אתה יכול להתווקח כל עוד הדבר נעשה כמו עכשיו, בצורה תרבותית ועניינית והויקוח לא משטלט על הפורום.

cyberonweb

New member
../images/Emo45.gif

אני לא לוקח לרעות... אני לוקח לראות
ואני לא יכול להתווקח, אני יכול להתווכח, כמובן בצורה תרבותית אבל אני ממש לא רוצה... ואין על מה להתווכח
תודה על התשובה. ד"א אימג´ן, יש לך איסיקיו אולי?

actress

New member
ברוך הבא../images/Emo140.gif ו... לגבי כל מה שאתה

כתבת על עצמך שאתה אוהב איך אתה משלב בין הנט לבין פינפונג ?
והאם עיצוב גרפיט אצלך זה גרפיקה מממוחשבת?

cyberonweb

New member
אז זהו שכבר לא... הנט בא על חשבון

התחביבים האחרים שלי כמו ים ופינג פונג... מדי פעם אני הולך עם חבר לים, חופש שעבר הייתי ע הולך כ-ל שישי שבת לישון אצל חברים ואז לים.. השנה עשיתי את זה רק פעם 1. ובקשר לגרפיקה כן, בסוף שנה שעברה התעסקתי בזה הרבה, עכשיו כבר פחות יש לי תקופות מסויימות שבה אני מתעסק בנושאים מסויימים, נאס צריך הפסקה ואז אני עובר לנושא הבא, לדוגמא עכשיו לקחתי הפקסה והמנושאים הרציניים ונכנסתי לתוך ה FTP scene, פריצות, הורדות, בורדים וכו´...

תודה ../images/Emo13.gif

וברוך הבא לפורום. ספר קצת יותר על דפוסי ההתמכרות שלך. מתי אתה גולש יותר, מתי אתה גולש פחות? על מה אתה מוותר בשביל לגלוש מה יכול לגרום לך לוותר על הגלישה דברים כאלו עכבר

cyberonweb

New member
הממ.. >>>

מתי אני גולש יותר/פחות? קצת קשה לענות על זה.. אבל בעקרון בתקופת הלימודים ברור שאגולש פחות.. מבחינת החופש? אין כזה דבר יותר/פחות הכל יותר. על מה אני מוותר כדי לגלוש? זה בא על חשבון הרבה דברים, חברה, תחביבים אחרים, גם לימודים, ובשנה האחרונה זה התגבר.. ירדתי ממוצע של 94.8 ל 90 בקושי, ובמתמטיקה ולשון ירדתי ממש... מה יכול לגרום לי לותר על הגלישה? לצאת לירקון והחליק על רולר ברמפות עם חברים (מת"א). ביומולדת הלכתי לשם ונדלקתי לחלוטין, אבל מכיוון שאני גר בצפון אז לא יוצא לי להגיע לשם... מה עוד? חופשה.. בנוסף, בנושא החברתי, לדעתי ההתמכרות הזאת גבתה מחיר כבד גם מהכישורים החברתיים שלי, אין לי הרבה חברים, 2-3 חברים ובתקופת הלימודים עוד כמה ´ידידים´ אבל אני לא שומר על קשר ממש, אולי אם הייתי מצליח יותר להתקרב אליהם הייתי שומר, אבל... (אין לי מושג למה... עכשיו אני מצטער, אולי בגלל שכל החופש כמעט הייתי על המחשב)

סייבר - ידוע לך מה משמעות הניק שלך

למשל? המשמעות הכפולה של סייבר? המשמעות שמשתמשים במושג סייבר ברשת?

cyberonweb

New member
חחח למה יש לך רעיונות? ../images/Emo8.gif

סתם, בצחוק
האמת שאני משתמש בניק הזה כבר יותר מ 3-4 שנים ברשת, אני אוה את הצליל שלו, את המשמעות וההקשר, (לא זו...
) אני נורא מתקשר לוירטואלי ול ´cyber-world´. את המשמעות השניה גיליתי כאשר נערה מקליפורניה שלחה לי תמונה שלה באיסיקיו, לא הכרתי אותה אז שאלתי את פשר העניין.. מתברר שהיא חשבה שאני מישהו אחר (הניק שלי באיסיקיו הוא cyber) בכ"א התחלנו לדבר, ופתאום היא שואלת אותי ´well cyber. do you cyebr?´ לא הבנתי את פשר השאלה והשבתי ב ´well.. i guess´ ואז גיליתי
המשכנו לצ´וטט בכ"א, (לא בנושא הזה) במשך חצי שנה בערך עד שהחלפתי איסיקיו כשפירמטתי. בקשר לניק בתפוז, cyber, cyb3r וכל ניק אחר היה תפוס, ובאותו זמן הייתי מקושר לאתר onweb ז"ל ואהבתי את השם, אז נוצר הניק, על המשמעות הזו שלו לא ממש חשבתי
אבל כולם מכירים אותי בניק הזה.. ו... אז מה עם יש לו משמעות שנית?!

cyberonweb

New member
ד"א עד עכשיו לא היה לי רגע

כמעט על הנט מאז שהגבתי לאימג´ן, הרי גם האח הקטן רוצה לגלוש, ושלשלום ישבתי עד הבוקר והשתגעתי למה אני לא מצליח לשתף לו אינטרנט ברשת, אז הזמנתי חברים(טכנאים) בגלל שאחי שיגע את אבא שלי שאין לו אינטרנט ולי יש, הראשון בא, שלוש וחצי שעות והוא לא פתר את העניין, השני בא, עוד שעה ולא נפתר העניין, השלישי (מומחה רשתות בא) ותוך 20 דקות יש רשת עם דומיין ומה לא... אז עכשיו אני גולש
סוף כלללללללל סוף

actress

New member
אי אפשר ככה שעוד אחים רוצים את הנט

זה מעצבן אני מעוניינת בפיתרון זול ונמאס כבר אני צריכה לחכות עד שיגידו לי להתחבר?? ברגעים כאלה אני רוצה שהחופש יגמר! ומהר!

היי סייבר חומד מקווה שלא

נפגעת ממני או משהו סתם עניין אותי אם אתה מודע לכפל המשמעות של השם והייתי צריכה לשער שכן...אם אתה חיית אינטרנט כזאת מיומנת וותיקה

cyberonweb

New member
אווי אני מסמיק.. ../images/Emo9.gif

´והייתי צריכה לשער שכן... אם אתה חיית אינטרנט כזאת מיומנת וותיקה´ אררר

למעלה