חדש כאן, I said

shagook

New member
שיהיה ברור: FTCH=עפרה. כל השאר זה ירדנה../images/Emo191.gif

איינלי חבר ואיש על פני האדמה, עצוב נורא ורע לי בנשמה. עווווווווווד פעם!!!!!!!!!

FooK MI

New member
זה כמו בשיר של הבילויים ../images/Emo7.gif

ואני דווקא הייתי אומר ש-ADP זה עפרה, בגלל האיידס וכו'.

shiray

New member
באמת שבהתחלה חשבתי שאתה פיצול גברי של לירון

לפי האיי סייד. אז כל הכבוד! (וכן, תכיר, ללירון פה יש פיצול וכינויים חדשים כל כמה זמן) אז בהתחשב שאתה לא- ברוך הבא! איזה כיף לדעת שעדיין אנשים נחשפים לטורי ומכירים אותה מההתחלה. איזה תהליך כייפי זה. לגבי ההופעה- כמו שאמרתי לחברה שלי, כל עוד היא תמשיך להופיע, היא תחזור. אנחנו דאגנו לזה :) די שעשעת עם זה שנשמע שאתה אשכרה מנסה להסביר את עצמך למה לא הלכת להופעה. זה ברור לגמרי, וזה היה פאקינג המון כסף. אההה וFTCH אכן גאוני ברמות שקשה לתאר! ולגבי הרחם שרינת דיברה עליה, תמיד נראה לי שאם מסתדרים מהבחינה הזאת עם UTP, ברור כבר שתסגוד לFTCH!

רעוּת

New member
חחח זה מזכיר לי

איך בביולוגיה המורה היתה מתווכחת עם עצמה ואיתנו שעות כל פעם אם רחם זה זכר או נקבה

shiray

New member
גם ככה כמעט כל האיברים חוץ מציצי זה בנקבה!

יש גבול לאבסורד!

היי !ברוך הבא../images/Emo9.gif

אתה ... כמו שצריך
ורק שתדע ש BFP הוא האלבום הכי ארוך ... שאפשר לעבור איתו הכי הרבה,לדעתי . גם בגלל האורך שלו . וגם יותר קל לאהוב אותו מרוב כל המגוון שיש בו . ובכלל,הוא פותח אותך לכ"כ הרבה צדדים בטורי ,וזה כ"כ כיף פתאום לגלות את כולם .. כי LE הוא די משהו אחד . UTP הוא קצת יותר .. אבל BFP הוא ממש,בא לך כזה ב"בום" .אבל אחרי שקולטים את הקטע שלו .. אין,זה כזה כיף . באמת,אני די בהלם שראיתי שלאנשים הייתה בהתחלה בעיה איתו . כי זה גם ממש מתאים לי,כי קשה לי עם אלבומים .. אבל פשוט נהניתי לשמוע אותו כל פעם מחדש .טוב.אולי חוץ מ"טווינקל",בכל זאת ....... קיצר,זה אחלה אלבום . אני כבר הכתרתי אותו
אבל חכה, עדיין לא הגעתי לביקיפר .... מי יודע .... חחחחחחחח

black crow

New member
אז ברוך הבא ומקווה שאחרי שתכיר אותנו...

תישאר חחח אני חושבת שהמלצות זה טוב אבל: 1. האלבומים של טורי קונים להם מקום מיוחד באופן שונה אצל כל אחד 2. היית חד אוזן גבי ההתפתחות המוסיקלית שלה - שבאוזניי לא פסקה מעולם (למרות שיהיו כאלו שיחלקו עליי) 3. אהבתי ושנאתי שירים שלה לאורך תקופות חיי, אבל צמחנו יחד וזה מתאזן שעוברים את תקופת ה"אני שונא את העולם" ולמדתי לאהוב את השירים השמחים והגרוביים שלה 4.והכל יחסי - ומאוד אינדיווידואלי אז אני מקווה שתתאהב ( and fall out of love -בהיעדר ביטוי טוב יותר בעברית) ותתאהב שוב מחדש ברוך הבא לעולם חכם, קסום ומלא בשאלות יותר מבתשובות חוף

למעלה