חדש כאן, I said

Gremshnit

New member
חדש כאן, I said

אז כפי שנאמר, אני חדש כאן :) יש לי את כל שלושת האלבומים הראשונים של טורי (Little Earthquakes, Under The Pink, Boys For Pele) ואני מאוהב בכולם
הטרגדיה הכי נוראה שקרתה בחיי היא שלא הלכתי להופעה שלה...
נו, אבל מה לעשות, אז הכרתי רק את Crucify (וגם בגלל שלהקה אחרת שאני אוהב עשתה לשיר קאבר) ואת הקאבר שלה ל-Enjoy The Silence, שלא כל כך אהבתי, ובלי שום קשר, באותה העת הייתי מעריץ שרוף של אוונסנס וההופעה שלהם התקיימה איזה חודש לפני, כך שלא היה לי מספיק כסף במילא. אם הייתם שואלים אותי היום לאיזו הופעה הייתי הולך, ללא ספק הייתי בוחר בטורי 3> אז..שאלה לסיום. יש למישהו מושג אם טורי עובדת כרגע על חומר חדש או משהו?

FooK MI

New member
האלבום האחרון שלה יצא לפני קרוב לשנה

אני לא צופה אחד חדש באופק. גם טור ההופעות שלה הסתיים, ובגדול היא די מתה כרגע. (מזריקה בוטוקס עם נאווה נאמן
) מתוכנן לעתיד איזשהו מחזמר שכרגע אין לגביו פרטים מדוייקים, לפחות לא שאני יודע
. באופן אישי (ואני מניח שבתמיכת הפורום. פועלי כל העולם, התאחדו) אני ממליץ להמשיך עם הסדר הכרונולוגי (ח"ח על שהקפדת עליו עד כה
), ולהמשיך עכשיו ל-From the Choirgirl Hotel (אני מאמין שצפויה לך עוד התגלות אלוהית. מעריצי טורי כמעט ונחלקים לשני מחנות א-לה עפרה וירדנה: אלה שטוענים ש-BFP הוא הטוב ביותר, ואלה שתומכים ב-FTCH). אחריו הגיע To Venus and Back, אלבום מבריק לא פחות מהארבעה שקדמו לו שמשום מה לא זוכה להערכה הראויה לו (אפילו לא אצלנו בפורום, משכן הליברליות הארצישראלי
). ואח"כ יש עוד ארבעה, ולפני כל אלה יש אחד גנוז למחצה (הוא לא באמת נגנז, פשוט יצא ואז הוכחש), ובין לבין המון המון בי-סיידים. יש לך הרבה עבודה. חזק ואמץ. ו, מילא לפספס בשביל איגי פופ או בלונד רדהד או משהו, אבל אוונסנס? נו כיף.

noosh

New member
דווקא ממש מעריכים את ונוס פה

עד כמה שאני זוכרת. וכבר אמרתי לך - בלונד רדהד היו גרועים. 180 השקלים הכי מבוזבזים בחיי (אני אפילו לא יכולה להגיד שהיו ששה סרטים שראיתי בקולנוע והיו בזבוז).

רעוּת

New member
דברי בשם עצמך ../images/Emo46.gif

היה לי דטורה באמ פי לפני כמה ימים ואמרתי שאני לא אעביר אותו לשם שינוי, בסוף אחרי 5 דקות נשברתי

Gremshnit

New member
ברור שאמשיך בסדר כרונולוגי :)

זה יותר מעניין, רואים איך טורי התפתחה מוזיקלית (ואישית) וכמובן שככה אין ברירה אלא להשיג את *כל* הדיסקים
מהסאמפלים ששמעתי באמאזון, From The Choirgirl Hotel נשמע מצויין. אני לא יודע אם אהיה מאלה שחושבים ש-Boy For Pele הוא האלבום הכי טוב של טורי, כי אני לא חושב ככה. זאת אומרת, זה אלבום טוב מאוד, טורי שרה בו בצורה מדהימה (במיוחד ב-Horses
) אבל הוא פשוט ארוך מדי. את השניים שקדמו לו אני יכול לשמוע ברציפות בלי סוף, אבל עם פלה אני מתחיל להתעייף לקראת הסוף. נו, אבל אני מעדיף לא לתת דיעה על הדיסק כרגע, קניתי אותו רק לפני שבוע, זה לא מספיק זמן לגבש דיעה (לכל מי שמעוניין ושיש לו קצת זמן וכוח, בתו השמיני מוכרים את Boys For Pele רק ב-29 ש"ח!!!). ובקשר להופעה...מה אני אעשה? לא הכרתי אז את טורי...
אבל אני לא כל כך מצטער, ההופעה של אוונסנס דווקא הייתה מעולה.

noosh

New member
התו ../images/Emo10.gif

רק עוד שבועיים... ואז אקנה דיסקים כפיצוי על עתידי האבוד
. אני חושבת ש-BFP הוא אלבום שדורש זמן, סבלנות ואיזו פרידה ממישהו
. סתם, גם בלי האחרון, זה אלבום שדורש האזנות ולוקח זמן להבין אותו, הוא לא נוחת ישר (אצל רוב האנשים, לפחות) ולפעמים צריך לחזור אליו, או לעכל אותו. שבוע זה באמת לא מספיק. אני ממליצה לנסות להגיע לדברים שנעשו בין אלבומי הסטודיו שלה - ביסיידים, קטעים מהופעות, קאברים וכו'. זה מאוד מוסיף לה ולמוזיקה, חלק מהביסיידים היו אמורים להיות משובצים באלבומים ולא נכנסו אליהם, וחלק פשוט יצאו לצדם או מנוגנים בעיקר בהופעות, והם יכולים לתת המון ערך מוסף עליה ועל המוזיקה שלה. אפשר לרפרף פה בפורום (בקישורים יש דירוגים שונים של חברי הפורום - ותודה לרומן
- וגם סתם דיונים), ואפשר גם לשאול כאן, נראה לי שכולם ישמחו לענות על שאלות ולתת המלצות גם על דברים ספציפיים יותר. ו-FTCH, כמובן, כי הוא גאוני ממש (וגם זול בתו ובאוזן וכו').

rfranko

New member
ברוך הבא ו...

כולם שרוטים פה ובקשר ל-BFP אני כה מסכימה עם נועה, זה באמת דיסק שחוזרים אליו ואז חורשים עליו, בהתחלה הייתי נשברת אחרי טלולה, ובכלל לא היתה לי סבלנות לכל המדהימים שאחריו IסכפירהI ולקח לי ממש כמה שנים כדי לזהות מדהימים כמו טווינקל ודונאט המשובח האלוהי והמדהים (רד בארון עדיין מעצבן אותי) ובאמת פרידה קשה וכואבת עוזר להבין אותו יותר טוב וקוואיר גיירל, הוא בכלל מדהים, אבל נראה לי שצריך רחם, שלך או מושאלת כדי להבין אותו באמת ולעומק ברוך הבא כבר אמרתי?

noosh

New member
וסתם אוסיף גם ש

כל הכבוד על ה-I said בכותרת. כבר רואים שתשתלב פה טוב
.

noosh

New member
בירושלים ../images/Emo99.gif

אחד ברחוב שמאי, עוד אחד (פחות כיפי) בקניון מלחה. ויש גם בנתב"ג, אבל אני לא באמת טסה לחו"ל אי פעם, אז אינ לא יודעת אם יש כזה שמעבר לפרידה מהנוסעים. והוא גם הכי פחות שווה.

shiray

New member
יש 2 קטנים בנתב"ג

אחד בחלק שבין הצ'ק אין לביקורת דרכונים (= יש גישה גם למי שלא טס) ועוד אחד בדיוטי פרי. אבל כן, הם לא כזה משהו שם.

noosh

New member
חיפה לא באמת קיימת

זה שקר כלשהו. רעות אפילו תאשר. (סתם, אני אפילו שם יותר משאני בירושלים
. אבל זה פחות כיף. ואין לי מושג איפה התו שם, הייתי שם רק באוזן והיא פיצית).

הייתי בתו ברחוב שמאי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

גאד איזה מקום איזה מקום יש מלא מבצעים על טורי
אם הייתי יודעת לפני זה יכל לחסוך לי מלא כסף .. כל ה-3 ב-99 האלה .. חוץ מזה האנשים שם ממש נחמדים , והדיסקים שעולים 29.90 אפילו יותר:)

למעלה