חדש כאן, I said

noosh

New member
הייתי שם היום ../images/Emo10.gif

אוף ירושלים כה מושלמת.

noosh

New member
כבר הייתי שם ביום של השלג ../images/Emo46.gif

ובסדר, אז מה אם כמעט מתי מהיפותרמיה
ואז מה אם בום שבו ירושלמים מסתובבים עם גופיות אני מסתובבת עם מעיל צמר
אני פשוט אטוס לחו"ל, אקנה מעיל צמר של אירופה, שבאמת מחמם, ואז אהיה בסדר בירושלים
.

behappy

New member
תקשיבי. יש לי אחד לונדוני מצמר עבה עבה

מחמם בטירוף, ואחד של אוסקר דהלהרנטה מה קוראימאותו [שקניתי במאה שערים בכלום כסף!] ועדיין. זה מבודד והכל אבל היה קר. האוזניים. האף. פיסות הלחיים שלא נכנסות לשום צעיף או כובע. הציפורניים. כפות הרגליים מתחת ל-2 זוגות גרבי צמר ומגפיים. מה שבא לך. היה קר בצורה שתגרום לי לא לגור פה חורף אחד נוסף ויהי מה. אני מחכה ליום בו אשיר להנאתי קליפורניה איים קאמינג הום

***וּכשנועה ספרה על ירושלים ועשתה קולות של

קררררר לי נזכרתי איך שיר היתה [לדוג'] באה לקחת אותי ואת יער מהמרכזית עם סוודר ממש עבה בצבע ממש הזוי לכל אחת מאיתנו
.

../images/Emo12.gif .בדיוק חשבתי על חורף בירושלים../images/Emo16.gif

אין יותר מזה אני מניחה,כי אף פעם לא חוויתי

היי.הצטרפתי למחנה של BFE.מי שם?

מה?כל שיר בו גאוני . טוב,אולי חוץ מ"טווינקל" ...... (מה נסגר עם השיר הזה?) ובFTCH, שברור,הוא גם דיסק מעולה .. יש כל מיני שירים שאני באמת תוהה אם מישהו שומע אותם כל פעם כשהוא מקשיב לדיסק, כמו בלאק דאב וכאלה .. פשוט עושים את זה על דרך השלילה, ואז מבינים שכנראה BFE הוא הטוב מביניהם: P

הא,למה כתבתיBFE?טוב,אין טעם להסביר למה הכוונה

....... מה קורה לי ... בסוף יימצא שיש משהו בנקיונות האלה שהורסים לך תאים במוח

אני לא יכולה עם השורה -

you're not a helicopter אני מרגישה כ"כ טיפשה לא אכפת לי אם יש לזה משמעות עמוקה כלשהי!!!!!!

shagook

New member
שיר אהוב ויקר. יהי קיומו מבואר ../images/Emo119.gif

ולמה היא קוראת בסופו לטייגר וודס?

noosh

New member
טווינקל גאוני

הוא הצמיחה של אחרי, הוא כל התהליך שהיא עברה וכל הפירוק וכל ההתבוססות וכל הכאב שהיא חוותה למטה, וההתחלה של ההבנה של לאן אפשר לצמוח, ואיך עוד אפשר להסתכל על הכל, ואיך היא יכולה לראות את עצמה, וטווינקל הוא השיא של זה, הנקודה הקטנה הזאת שהיא מבינה שהיא פה, ושהיא יכולה, והיופי בו זה שהוא לא קליימקס - הוא לא שיא גדול ובומבסטי עם קרישנדואים. הוא באמת נקודה קטנה והוא באמת מצליח לקחת את כל העוצמות המטורפות של האלבום החזק הזה, המפיל הזה, ומתוכם להביא משהו קטן ושברירי ועדיין כזה ששואב מכל מה שהיה לפניו, ומחזיק אותך.

למעלה