כן מת בלע אותו ליויתן מובי דיק כרייזי שיט ז"ל מסכן
M MULAN30 New member 20/11/05 #14 חחח שימו לב לחתימה שלו "WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" מוכר לי מאיפה שהוא הצעקה הזאת חח והיא לפעמים כל כך צורמתתתתתתתתת
חחח שימו לב לחתימה שלו "WHOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO" מוכר לי מאיפה שהוא הצעקה הזאת חח והיא לפעמים כל כך צורמתתתתתתתתת
מ מתושלח הזקן New member 20/11/05 #16 מירב תגידי לי משהו מה זה ההזייה הזאת שיש לך בחתימה? לא עושים שטויות כאלה, כמעט הלכתי לאיבוד אתמול בגלל זה. ננעלתי על הדף הזה איזה חצי שעה..
מירב תגידי לי משהו מה זה ההזייה הזאת שיש לך בחתימה? לא עושים שטויות כאלה, כמעט הלכתי לאיבוד אתמול בגלל זה. ננעלתי על הדף הזה איזה חצי שעה..
M MULAN30 New member 20/11/05 #20 זה הבן של אלברט אחריי שלמד ליסוע על אופניים בלי גלגליי עזר חח (גם הזוי לא ?)
מ מתושלח הזקן New member 20/11/05 #21 אז רק שאלה אחת... מה הקשר לכל המולקלות האלה שמרחפות שם?!?! והתמנון-חייזר הזה?!?!?! והפרצוף הענק הזה שמגיח לפעמים מאחורה...?
אז רק שאלה אחת... מה הקשר לכל המולקלות האלה שמרחפות שם?!?! והתמנון-חייזר הזה?!?!?! והפרצוף הענק הזה שמגיח לפעמים מאחורה...?
M MULAN30 New member 20/11/05 #22 זאת יצירה בהשראה של מישהו שזה מה שהוא ראה ככה אני חושבת בכל אופן הכי הגיוני.
מ מתושלח הזקן New member 20/11/05 #23 סבבה הבנתי..... זה מסתמן כמו עוד שרשור ספאם מבית היוצר של מירב-מתושלח תעשיות ספאם בע"מ (חרוז..) לא?