חדש כאן + שאלה שלום אני חדש פה בפרום אני אוהב טרנסים במיוחד של סקאזי. ועכשו לשאלה זה נכון שסאקזי מת?
ר רגל דרופ New member 19/11/05 #1 חדש כאן + שאלה שלום אני חדש פה בפרום אני אוהב טרנסים במיוחד של סקאזי. ועכשו לשאלה זה נכון שסאקזי מת?
מ מתושלח הזקן New member 20/11/05 #4 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif
מ מתושלח הזקן New member 20/11/05 #19 כן. אני אוהב את סקאזי ואת אינפקטד. יש לך אולי את המילים להיט אנד ראן?
P Paranoid Eyes New member 21/11/05 #34 -----O--O----- אילו המשקפיים של המגעיל ההוא.. את המילים אין לי.. סקאזיייייייי שולתתתתתתתתתתתתת
M MULAN30 New member 21/11/05 #36 הוא עוד יהרוג את כולנו ויחייה עד גיל מאה.. ככה כמו קינג ישב בארמון יצחק על כולנו
מ מתושלח הזקן New member 21/11/05 #40 יש מצב... מוקף במחברות סקאזי, קלמרי סקאזי, יומני סקאזי והדי.וי.די החדש שלו מהסיבוב הופעות האחרון.
T The Wonderboy New member 20/11/05 #9 ברוך הבא ו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה סיפור ישן אחי הוא לא מת ולא כלום הוא חי עד מאוד ואני מאחל לו עד 120.
ברוך הבא ו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח זה סיפור ישן אחי הוא לא מת ולא כלום הוא חי עד מאוד ואני מאחל לו עד 120.