חדש כאן וצריך עזרה

חדש כאן וצריך עזרה

שלום אני חדש כאן:} קוראים לי אמיר ואני בן 14. עוד שבועיים בערך יש לי קונצרט, לא קונצרט גדול במיוחד, אך עדיין יהיה הרבה קהל מבחינתי. אני מנגן את "my heart will go on" ואת "בלאדה לאדלין". אני מנגן את זה מעולה אך הרבה פעמים יש לי שגיאות, שכמובן אני מנסה להמשיך לנגן ולא לעצור, אך שגיאה אחת גורמת לשרשרת שגיאות. ולכן אני נורא נורא לחוץ, מה לעשות? זה קונצרט ראשון שלי - אין לי כל כך פחד במה, אך אני מפחד לעשות את הטעויות האלה.

jbkkd

New member
דבר ראשון, לא להתרגש!

הכי חשוב זה להיות רגוע. וחוץ מזה, אין כמו להתאמן. לשבת שעתיים שלוש ביום ולנגן את היצירות(אם לא יותר), קטעים שאתה שוגה בהם לנגן שוב(את הקטע הספציפי, לא את כל השיר) ולנסות לדייק הכי הרבה שאפשר.

../images/Emo121.gifתחשוב על משהו שעושה לך טוב. ותרגע

חוץ מזה הופעה ראשונה תמיד לחוצים. וזה גם לא הופעה מול מליון אנשים אז מקסימום תעשה טעויות, כולם עושים, אני פעם התחלתי לנגן וסימנתי כל רגע לסאונדמאן שאני לא שומע את עצמי ובסוף גיליתי שהווליום בבס היה למטה. אבל כשמסתכלים אחורה זה משעשע אותך. אין ממה להלחץ.

Amiram_e

New member
תעבוד לאט

הבעיה היא שאתה מסתכל על היצירה כמיקשה אחת ומלחיץ את עצמך. חשוב לקחת תיבה שתיים ולעבוד עליהן עד שתצליח לנגן אותן באופן מושלם. ככה להתקדם תיבה תיבה. תיצור לעצמך יעדים יותר קטנים מהיצירה השלמה. חשוב כן לעצור ולחזור על אותו הקטע. בזה שאתה לא עוצר וממשיך עד הסוף אתה בעצם לא תתקן את הבעיות. מה שהכי חושב. תנגן לאט מאוד. תגיע למצב שאתה תצליח לנגן את כל היצירה לאט.

למעלה