חדש- ישן

IceFever

New member
חדש- ישן

שלום, החלטתי סוף סוף להרשם אני קורא פה הרבה זמן..... הרבה מאוד זמן (אני חושב שמעל שנה וחצי) והחלטתי שאולי הפעם אני אנסה לכתוב לשם שינוי. אז שלום
כרגע משחק במכניק רמה 83 באחד העולמות החדשים (פדיחה...לא זוכר את השם) מקווה לא להפריע ואפילו לעזור
(מקווה שזה בסדר לפתוח חדש)

מצבניק

New member
שלום לך פלוני אלמוני!

אינך מפריע כלל! שהותך רצויה! אני מציע לך לשחק בשרת קצת יותר מקובל ומוכר כדי שחווית המשחק תשודרג בהרבה! אינה דומה החוויה שאתה משחק עם אנשים שאתה מכיר. שמי אדם. אני בן 23 ומשחק בברה עם אראן ו׳DW. Have fun!

IceFever

New member
היי אדם ../images/Emo13.gif

כשפתחתי את השחקן לא רציתי עולם עמוס כי לאינטרנט שלי יש לב חלש
איפה אתה מציע לי לפתוח (אם אני אפתח אחד חדש)

צ ל י ל 8

New member
עכשיו אני אהיה משוחדת ואגיד - ברה !!

תראה, רוב הפורום בברה. יש מעט מאוד בווינדיה, ממש בודדים. יהיה לך יותר קל להשתלב בברה כי כולם שם. אם תבחר ווינדיה, אוכל לעזור לך גם שם. בברה אני נובית מוחלטת. 2 הסרברים האלה דומים מאוד במחירים ובאופן כללי בפופולריות שלהם. קסניה לא מומלצת. גם עמוסה מאוד וגם יקרה מאוד. אם אתה בוחר בברה, יש את 2 השמות שלי בשרשור ה"י של היום. אשמח לעזור כמה שאוכל במשימות או בבגדים שיפלו לי לרמות נמוכות.

Hasselblad

New member
זה בסדר

אנחנו מקבלים את כולם ללא הבדל של שרת צבע עור או עבודה
. אני לא רואה סיבה כל כך מהר להגיד למישהו לעבור עולם בעיקר שאנו לא יודעים כמה זמן ואנרגיות הוא השקיע במה שכבר יש לו. מקווה שתהנה פה איתנו בלי קשר לשרת שבו אתה משחק.

../images/Emo45.gifכנל, חבל על הדמות שכבר פיתחת.

אפשר למצוא במשחק אנשים מקסימים, גם אם אתה לא מכיר אותם מפורומים.

כמו ששרון אמרה, רוב הפורום בברה.

ככה שאם אתה רוצה קשר עם אנשים בפורום-ברה זה המקום.
לך לאן שמעניין אותך...

מצבניק

New member
פיבר לא בא לאייפון שלי בטוב ../images/Emo6.gif

אלמוני יותר קל לי. ואישית אני ממליץ לך ברה. כולנו שם.

צ ל י ל 8

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

להפריע? מה פתאום להפריע? אתה מוזמן לשאול, להגיב בכיף מה שבא לך. אוהבים כאן אנשים חופרים
תראה אותי כדוגמא אישית
מה השם שלך? אני שרון. יש לי BM ברמה 167 בווינדיה, ו-2 קוסמות חדשות דנדשות בברה כמו 95% מהפורום כאן. אחת קרח אחת אש. השתלבות נעימה

IceFever

New member
היי שרון

לא משהו אישי נגד האנשים פה (אתם מאוד נחמדים) אבל בינתיים אני לא מרגיש בנוח לכתוב את השם שלי. אז בואו נגיד שקוראים לי "פיבר"\ "fever" ושוב, נעים להכיר

Hasselblad

New member
שלום פיבר

אני סיוון בת 28 משחקת בשדוארית רמה 177 בשרת ברה. מאחלת לך השתלבות נעימה פה בפורום!

xFade

New member
../images/Emo79.gif היילו ../images/Emo8.gif

אני לינה,יש לי בישופית רמה 137 (נראה לי
) וריינג'רית רמה 70,שתיהן בברה (אבל כרגע אני נמנעת מלשחק,תקופה דיי ארוכה
החלטתי לבזבז את החופש שלי בדרכים קצת אחרות מישיבה מול המחשב
)

Guid

New member
ברוך הבא פיבר!

אני עידן, בן 23, משחק עם קשת ברמה 132 בברה. ברוך הבא לפורום שלנו!

למעלה