חדש ישן חדש-בשבילכם ובשבילי ( לא מזמן קיבלתי תמונות נוספות) ישן- "הפקה" מלפני שנה צילום: רפאל בן דור
מ מוץפיצוץ New member 19/11/08 #1 חדש ישן חדש-בשבילכם ובשבילי ( לא מזמן קיבלתי תמונות נוספות) ישן- "הפקה" מלפני שנה צילום: רפאל בן דור
מ מוץפיצוץ New member 19/11/08 #9 תודה עמי אבל בחיאת תעשה לי טובה, פעם הבאה אם אתה רואה שאני מעלה קבצים תחכה עם העלאת הOFF שלך, זה תוקע לי את המחשב!
תודה עמי אבל בחיאת תעשה לי טובה, פעם הבאה אם אתה רואה שאני מעלה קבצים תחכה עם העלאת הOFF שלך, זה תוקע לי את המחשב!
ע עמי1986 New member 19/11/08 #10 ..... חחח מאיפה לי לדעת??? חשבתי שסיימת להעלות את התמונות.... אבל סבבה קיבלתי.....
K klik1 New member 20/11/08 #16 וואו באמת שאין טוסיקים כאלו. אבל זה לא רק הטוסיק שאהבתי אלא כל הצילום שלך.
L liron108 New member 19/11/08 #12 מתי נראה אותך בפרסומות לנייק?../images/Emo13.gif ממש מזכיר לי את המתעמלות בפרסומות של נייק
P prezik New member 21/11/08 #20 העלת בר חלק מהם פעם אאלט טובנו רפאל תותח לדעתי אלה התמוננות הכי טובות שלך, וההם עם הציורי גוף (למרות שעברו שנים לא שחכתי הגוף שלך פשוט מושלם!
העלת בר חלק מהם פעם אאלט טובנו רפאל תותח לדעתי אלה התמוננות הכי טובות שלך, וההם עם הציורי גוף (למרות שעברו שנים לא שחכתי הגוף שלך פשוט מושלם!