תפוזילג! XDDDDDDDD
I idanias New member 24/5/07 #24 אמממ חבר'ה גם אני מהותיקים פה,תתחילו להרגע../images/Emo11.gif אני פה מ2004....אבל כינויים שונים..ולא התחברתי כל כך לחברים פה..אבל בכל זאת הייתי... נא להרגע
אמממ חבר'ה גם אני מהותיקים פה,תתחילו להרגע../images/Emo11.gif אני פה מ2004....אבל כינויים שונים..ולא התחברתי כל כך לחברים פה..אבל בכל זאת הייתי... נא להרגע
ס סקייטר גירל New member 25/5/07 #39 להירגע עם הפז''מ הפורומיסטי!אתה עוד לא בצבא! אז תרגיע אל תקרא לאף אחד צעיר לפני שתלבש מדיםובטח שלא שאתה אחד מילדוני הפורום [כבר לא ]
להירגע עם הפז''מ הפורומיסטי!אתה עוד לא בצבא! אז תרגיע אל תקרא לאף אחד צעיר לפני שתלבש מדיםובטח שלא שאתה אחד מילדוני הפורום [כבר לא ]
A Aragollum New member 25/5/07 #40 you're taking his side../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חוצמזה! לבשתי מדים, זוכרת? XDDD
ס סקייטר גירל New member 25/5/07 #41 מתי?כששיחקת ב''הלהקה?../images/Emo6.gifזה לא נחשב למדים בטח שלא עם החגורה המזעזעת והלא קשורה הזאת . בכולופן,תרגיע עם הפז''מ
מתי?כששיחקת ב''הלהקה?../images/Emo6.gifזה לא נחשב למדים בטח שלא עם החגורה המזעזעת והלא קשורה הזאת . בכולופן,תרגיע עם הפז''מ
ס סקייטר גירל New member 24/5/07 #10 אני זוכרת אותך!../images/Emo9.gif אני גם מהחיתולים של הפורום,לין בת 19 וחצי,חיילת. וואו עתודה,בהצלחה וול,נתראה כולנו בהופעה
אני זוכרת אותך!../images/Emo9.gif אני גם מהחיתולים של הפורום,לין בת 19 וחצי,חיילת. וואו עתודה,בהצלחה וול,נתראה כולנו בהופעה
ס סקייטר גירל New member 24/5/07 #13 אני זוכרת אותך!../images/Emo9.gif, אני זוכרת אותך!../images/Emo9.gif אני גם מהחיתולים של הפורום,לין בת 19 וחצי,חיילת. וואו עתודה,בהצלחה למה הפסקת לכתוב באמת? וול,נתראה כולנו בהופעה
אני זוכרת אותך!../images/Emo9.gif, אני זוכרת אותך!../images/Emo9.gif אני גם מהחיתולים של הפורום,לין בת 19 וחצי,חיילת. וואו עתודה,בהצלחה למה הפסקת לכתוב באמת? וול,נתראה כולנו בהופעה
ט טרודייי New member 24/5/07 #23 ברוך השב גבי../images/Emo3.gif מעולם לא חשבתי שייצא לי להגיד את זה ואני אתכוון לזה [יש לי אובססיה לשם גבי ]
ברוך השב גבי../images/Emo3.gif מעולם לא חשבתי שייצא לי להגיד את זה ואני אתכוון לזה [יש לי אובססיה לשם גבי ]
B Blue Aura New member 24/5/07 #26 או, אני זוכרת אותך מימי הרייך ה-3.:-S../images/Emo189.gif חחח, יותר מדי היסטוריה. ><" ברוך שובך. אני הילה.
או, אני זוכרת אותך מימי הרייך ה-3.:-S../images/Emo189.gif חחח, יותר מדי היסטוריה. ><" ברוך שובך. אני הילה.
M Metalingus New member 24/5/07 #32 Aww תודה לכולם ../images/Emo13.gif אני כבר מרגיש כמו בבית וכל הכבוד לוותיקים שזכרו! במיוחד ליוגב שאפילו זכר את התחרות לוגואים שאני בקושי זכרתי הפסדתי בא אגב , אבל כן זכיתי בחידון ידע שהיה על אוונסנס! ועד היום יש לי את הפוסטר שזכיתי בו תלוי על הדלת להוכחה
Aww תודה לכולם ../images/Emo13.gif אני כבר מרגיש כמו בבית וכל הכבוד לוותיקים שזכרו! במיוחד ליוגב שאפילו זכר את התחרות לוגואים שאני בקושי זכרתי הפסדתי בא אגב , אבל כן זכיתי בחידון ידע שהיה על אוונסנס! ועד היום יש לי את הפוסטר שזכיתי בו תלוי על הדלת להוכחה
T TheRainMaker New member 24/5/07 #33 חילקו פה פוסטרים?../images/Emo12.gif נהייתם קמצנים עם הזקנה!!!!