חדש/ישן פה

NacroMittler

New member
חדש/ישן פה

שלום, קוראים לי אמיר ואני בן 15.5 מב"ש. פעם הייתי קורא פה הרבה, אם כי כותב מעט, אבל משום מה הרבה זמן לא יצא לי להכנס. רציתי לספר לכם על חוויה שעברתי ולפני כשנה ולשאול לדעתכם. יום אחד, חזרתי הביתה בלילה (זה היה חופש), וכהלכתי לישון, התחלתי כמו בכל לילה להשתמש בשיטה שהמצאתי לעצמי לזכירת חלומות. לאט לאט הרגשתי שאני מתחיל להרדם, אבל איך שהוא המודעת שלי נשארה ורק הגוף נרדם, כמו בשלבים הראשונים של חלום צלול. בשלב מסויים התחלתי לעבור חוויות קשות של כאב פיזי ונפשי, אבל כל הזמן ידעתי שיש לי את האפשרות לפקוח את העיינים ולהפסיק את הסבל, אבל לא עשיתי את זה-במובן מסויים בגלל שהרגשתי שזה איזהשהו מבחן שאם אני אעבור, זה יישתלם לי מאוד. בסוף כשהגעתי ל"שלב" האחרון במבחן, ראיתי אדם בחליפה שחורה של מוציא להורג מחזיק את הכלבה שלי בכוח ומצמיד לה סכין לגרון. כשראתי את זה, לא חשבתי פעמיים ופקחתי את העניים. כשקמתי הרגשתי חלש מאוד ומאוד מאוד מפוחד. עכשיו, אני יודע שזה פורום מאגיה ולא פורום חלומות, אבל במובן מסויים הרגשי שזה לא היה חלום, אלא איזו חוויה חוץ גופנית, או משהו כזה, אבל ממש ממש לא חלום... אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי להבין מה זה, או לפחות להביע את דעתו בנושא... נ.ב-מתחילים לקרות לי דברים מהחוויה הזאת, באותו סדר שהם קרו אז... ודבר אחרון, תודה רבה לכל מי שהגיע וקרא את כל המגילה שלי, גם אם אין לו כוח או שאין לו מה להגיב...

למעלה