חדש/ישן כאן

Elpar

New member
חדש/ישן כאן

למרות שכבר כתבתי כאן איפשהו, כדי להכיר אחרים אז ככה! אני אסף, מזכרון יעקב, בן 15, ואני הייתי כאן די מזמן... בזמן הקומונה אם מישהו זוכר אותה XD אחר כך די עזבתי (קצת אחרי פתיחת הפורום) והנה חזרתי שוב! אז מקווה שתקבלו אותי שוב ולהשתלב מהר :)

little WhiSper

New member
ברוך הבא!

אני אדווה, בת עוד-חודשיים-וחצי 18....
תהנה!

Yellow Alien

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני ויקי בת 18 ממעלות.. פיי אני מרגישה זקנה

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אה, אוה, אמ. אה?

קודם כל, ברוך הבא. ודבר שני, אה? אתה מזכרון? אני מזכרון, אתה מזכרון? אה? וזה יהיה ממש מוזר אם אתה מי שאני חושבת שאתה. T________T אז, אמ, רגע, איפה אתה לומד?
[ולכל אלה ששאלו ורצו סימן חיים, כן, אני חיה, אני פשוט גם קצת לא, וכנ"ל על המחשב שלי. אז, כן, זהו.]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif את האמת? ../images/Emo3.gif

יום שישי.
תתקשרי וזה. אם תרצי אני מגיעה בסביבות 10-11-12 [לא תלוי בי, אלא בחברה שלי ובך אם את באה. ובמושי אחד שיבוא אחרי שיסייים ללמוד.
] בכל מקרה, תצרי קשר [וזכרי ילדתי!!#!@#!@#% ~בקול סמכותי ומפחיד~],בטלפון. [אין לי מחשב, עדיין.T__T]

Elpar

New member
אממ לא חושב שאנחנו מכירים :|

או שאת מכירה אותי... לאחרונה גיליתי שהרבה אנשים מכירים אותי ואני לא אותם XD אממ אני לומד באורט... י'4 אם זה עוזר?

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif |נאנחת לרווחה| אתה לא מי

שחשבתי שאתה, אוקי, ולא, אני לא מכירה אותך, אבל לא נורא!~ בכל מקרה, השתלבות נעימה בפורום ומי יתן ויום אחד נתקל ברחובות זכרון שוקקת החיים ולא נדע מי השני[שניה, במקרה שלך.
]~ [כן, קצת מושפעת אחרי למידה ממושכת לספרות ו.. כן, אני אלך עכשיו.] |בורחת| [שמתי לב שאני בורחת הרבה לאחרונה אבל.. אע, כן, אני חופרת, נכון, בגלל זה אני בורחת~ נכוון~ ביי.><"]

Sakai Shana

New member
לכי,

ספרות זה מעולה.
וערבית. הגעתי למסקנה הזאת שבוע שעבר וזה מעט מטריד אותי. X:

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif אמרתי שספרות זה לא מעולה?

אני מתכוונת לקחת שנה הבאה ספרות מורחב, מה יש לך?
את לא מכירה אותי יותר? -.-"

למעלה