טוב אז המסנג'ר שלי זה din14000@hotmail וניסיתי להעלות תמונה אבל זה לא עובד =/
ד דין91 New member 1/3/07 #18 טוב אז המסנג'ר שלי זה din14000@hotmail וניסיתי להעלות תמונה אבל זה לא עובד =/
Y YugiBoy New member 1/3/07 #20 שלום דיןן( ברוך הבא ...... אני איתי ..נעים מאוד P: בגילך | | השתלבות נעימה.....
O OPENCLOSET New member 1/3/07 #21 היי דין ופורים שמח אני *ין ולא דין... אבל אני מעדיף לא לגלות פה את השם המלא, בקיצור אני עוד מעט בן 15 בכיתה ט ויהיה נחמד להכיר אותך!![: אז חג שמח לך ולכוולם
היי דין ופורים שמח אני *ין ולא דין... אבל אני מעדיף לא לגלות פה את השם המלא, בקיצור אני עוד מעט בן 15 בכיתה ט ויהיה נחמד להכיר אותך!![: אז חג שמח לך ולכוולם
E eliormagick New member 1/3/07 #25 ../images/Emo24.gifברוך הבא../images/Emo24.gif אני יודע מי אתה כברP: השתלבות מהירה ותהנה
B BIoNdY New member 1/3/07 #26 נעים מאוד וברוך הבא =] אני נועם =] 16 צורן השתלבות מהירה =] וכמו שאמרו קודם אם אתה צריך משהו תמיד פה בלונדי =]
נעים מאוד וברוך הבא =] אני נועם =] 16 צורן השתלבות מהירה =] וכמו שאמרו קודם אם אתה צריך משהו תמיד פה בלונדי =]
מ מיכלוש כפרוש New member 1/3/07 #27 ברוך הבא נשמה ואם אתה לא מצליח להעלות תמונות אפשר לעשות לזה קישור וכאלה... פורום מצוייןןןןןןן, תהנה פההההה=)
ברוך הבא נשמה ואם אתה לא מצליח להעלות תמונות אפשר לעשות לזה קישור וכאלה... פורום מצוייןןןןןןן, תהנה פההההה=)