חדש בתקליטיה

מורנא007

New member
מלכה אדומה לגריפון 3

לדעתי היצירה (בהיי הידיעה) של גריפון (למרות הציון 8 שאורי נתן לה).

MajorWinters

New member
שווים הרבה הרבה יותר../images/Emo19.gif

אוי, זה פשוט, כל כך משתלם. 3 הדיסקים האלה.... פחות מ100 שקל! פחות מ100 שקל! מטורף! פשוט בחנות שלנו, כל מה שנמצא במבצע כלשהו הוא 3 ב100. דובדבן, יהלום, חובה בכל בית... תפוז אפילו יותר זול! פשוט איכות. וביום שלהקת רוק מתקדם אחת תגיע לאילת, אוכל להגיד אפילו יותר בודאות- שפשוט משתלם להיות אילתי! (יחצנו"ת לעיריה?)

מורנא007

New member
../images/Emo32.gif קולג' באילת

תגיד בזמנו דיברו ברדיו שיפתח קולג' באילת ע"י אוניברסיטת בן-גוריון. כיצד הפרויקט הנ"ל מתקדם?

MajorWinters

New member
קולג'?../images/Emo19.gif

יש את האונניברסיטה. שלוחה של בן גוריון.... יש ליד זה את המכללה לתיירות או משהו כזה, וחוץ מזה גם את המכללה למנהל...

Abbe Faria

New member
נשברתי

האמת פשוט הבנתי שאחרי שקניתי את כל הלירות שטרלינג שאני צריך לנסיעה ודולרים לדיוטי פרי נשארו לי כמה גרושים... ולכן חדש בתקליטיה... 1. ניבלונג - גם אותי הפלת: בלומפילד ר"ג וטדי - סשני על... 2. שלומו גרוניך - צמר גפן מתוק 3. וזה הדובדבן שבקצפת... הדיסק של רפי גינת
10 ש"ח בשביל צחוק בלתי נגמר... הוא ענק... פשוט ענק...

melancholy man

New member
גם אתה גרוניך?

הצפרדעים כנראה יותר טעימות כשהן מדברות עברית... תתחדש, אשמח לדעת מה דעתך על על בלומפילד ימק"א ווסרמיל

HelterSkelter1

New member
זהו, שזה יותר קרפדות

"צמר גפן מתוק" זה לא בדיוק פרוג. סמיי-פרוג. "לונה פארק" בהחלט קטע פרוגי, אבל חוצמזה זה לא ממש פרוג. סתם הלחנה גרוניכית איכותית
. ובלי קשר, זה עדיין אלבום טוב מאוד. הפייבוריטים שלי הם "לונה פארק" המדהים ו"ישראל" הסרקסטי עד כאב

Abbe Faria

New member
גם אני גרוניך (הייתי מת)

עם החזרה שלי לנגינה (פסנתר/קלידים) התחלתי לשמוע קצת יותר נגני קלידים מוכשרים... וגרוניך הוא אחד הגדולים..

melancholy man

New member
אתה??? פסנתר???

איכשהו תמיד דמיינתי אותך עושה סולו מסור חשמלי באיזה שיר פאנק גרמני, נו מי היה מאמין שאתה כזה... אגב, צודק בתור פסנתרן ומלחין גרוניך הוא באמת אחד הגדולים שיש.

Abbe Faria

New member
תשמע... תראה...

ב26.4 (שזה קרוב מתמיד) כשקלפטון יעלה לבמה, מי שינגן על הקלידים במקום בילי פרסטון יהיה האבא פאריה...

Abbe Faria

New member
האמת זה לא בדיוק מה שיקרה

אבל מצד שני יש סיכוי מאד מאד סביר שגם בילי פרסטון וגם הקלידן השני של קלפטון יעלמו באופן מסתורי ואז אריק יעלה לבמה ויגיד "Will the nice gentleman seating in Block FF, Raw 4, Seat #5 please come up and jam with me"... אני לא אגיד לא לאלוהים...

חה חה... אל תפסיק לחלום אף-פעם...

(כמה מעצבן אתכם ה"נווו, תלחצו כבר הזה", הא?!?!?!) אבל באמת?

Abbe Faria

New member
אבל באמת...

אני חושב שהתמונה מסבירה הכל.. מה גם שנראה לי שאתה היחיד שלא מעודכן בעניינים...

הא! גדול! אהבתי את העריכה שלך...

הבנתי שאתה טס, מחליף מטבעות וזה... חשבתי סתם משהו לאחרי השחרור... לא סתם משהו בכלל, אני רואה!!! עשה חיים!

למעלה