חדש בתחום - אפטר שוק

shayzzz

New member
חדש בתחום - אפטר שוק

היי לכולם ------------- מישהו יכול לתת לי כמה שיותר פרטים על האפטר שוק? תודה מראש לכולם.

cloclo

New member
לא, אנשים פה אוהבים

שמי ששואל יטרח לעשות חיפוש בפורום לפני שהוא שואל שאלות ששאלו כבר אלף פעם לפניו. והם גם אוהבים שאנשים ששואלים יהיו מנומסים גם כשלא עונים להם מיד.

shayzzz

New member
cloco אתה חוצפן ותודה ל4x

cloco היה לך פעם נימוסים? גם אם תעשה 100 פעם חיפוש בפורום לא תבין באמת מה זה אפטר שוק כי כל אחד נותן את השאלה שלו ולא מגדיר בכלל מה זה.... אז לפני שאתה תוקף.....ורק רוצה לשאוב מידע ולא לתת.......תבדוק לפני!!! טוב שאתה לא מנהל הפורום!!!!!!! ל4X תודה על המידע.

cloclo

New member
נדמה לי שדווקא אתה החצוף. מעניין,

אתה כל הזמן מדבר על אנשים שרק רוצים "לשאוב מידע ולא לתת" או על זה ש"כל אחד נותן את השאלה שלו ולא מגדיר בכלל מה זה". כל אחד מהרהורי ליבו, אתה יודע. בינתיים אתה היחיד שבא בדרישות ורוצה שיעשו בשבילו את העבודה. ומכיוון שאתה כזה עצל, הנה כמה תוצאות ראשונות מחיפוש אחד (אחד, לא מאה, כן?): אפטרשוק 1 אפטרשוק 2 אפטרשוק 3 עכשיו תלך ותדפוק יפה את הראש עם רדבול וודקה עם שאר בני ה-14.

siete

New member
לפי ההודעות שלך אתה השואב אבק פה...

לא ראיתי שאי פעם ענית לשאלה. קלוקלו צודקת, מי ששואל ואחרי שלא עונים לו, ממשיך לנדנד, במקום לעשות חיפוש, הוא לא מנומס. כן, גם אני שאלתי פעם. אבל... חיפשתי טיפה ברשת קודם, ובטח ובטח שלא התעצבנתי אם לא היו עונים לי. (אני מתעצבנת מדברים אחרים...) חוץ מזה, בתור אחד שדיי חדש פה, ואפילו לא יודע את מינה של אחת הנשים הוותיקות, המכובדות, ו...המנומסות בפורום, ובכלל מושא להערצה על הידע שלה, נראה לי שכדאי שתרגע עם ההאשמות.

hermis1

New member
בנושא זה, אם אתם זוכרים את הסדרה

"משפחת סימפסון", זוכרים שבארט בתחילת כל פרק רושם משהו על הלוח? באחד הפרקים האחרונים המשפט היה: I WILL SEARCH GOOGLE BEFORE I ASK DUMB QUESTIONS לתשומת לב השואל הלחוץ.

yonien

New member
אני חייב לתת מחמאה hermis

שמע... חוצמזה שאתה מדי פעם מקצין דברים התשובות שלך הם הדבר הנכון בזמן הנכון!

shayzzz

New member
לcloco וsiete

דבר ראשון אם עדיין לא הבנת שותק או פ"זמ באיזשהו מקום לא עושה אותך ליותר מיוחד אז זוהי בעיה בפני עצמה אצלך. דבר שני אני לא התחלתי עם ההאשמות אלא cloco ואם לא ידעתי שאת בת אני מצטער. דבר שלישי הרי הדגשתי שאני חדש בתחום אז איך את מצפה שאני אתן תשובות לאנשים שיודעים יותר ממני? ודרך אגב בפורומים חייבים לנדנד כי אם לא מנדנדים לא מקבלים תשובות ראו דוגמא ב20.8 שאלתי שאלה בקשר למחיר של אבסינט ואף אחד לא ענה לי....מצד שני אם הייתי מנדנד? היו נותנים לי תשובות. אז לכל מאן דבעי אם לא הבנתם( או הבנתן בשביל cloco) אז אני באמת מצטער ולא בא להאשים אף אחד אבל זו לא צורה להאשים יש שאתה לא עושה חיפוש ואתה אשם בכל. תודה לכל המבינים והמבינות.

siete

New member
צא ולמד

מי שחדש רצוי שילמד את מנהגי המקום, ז"א לפני ששואלים לחפש. חיפשת ולא מצאת, שאל
ברוך הבא לפורום. ואין לי מושג מה מחיר האבסינת. sorry.

cloclo

New member
בפורומים חייבים לנדנד??

זאת גישה של עלוקות שאינם חלק מקהילה אלא מתייחסים לפורום כאל שירות 144 בנושא מסויים. האנשים שנמצאים בפורום הזה באופן קבוע הם אנשים שאלכוהול הוא תחביב או תחום עיסוק עבורם, ונהנים לשוחח אודותיו עם אנשים אחרים. אין בהשתתפות הקבועה כאן משום התחייבות לענות לשאלותיו של כל עובר אורח שנחה עליו העצלנות ובמקום להשיג את הידע שלו בעצמו מעדיף שיגישו לו את התשובה בכפית. ב-20.8 שאלת שאלה לגבי מחיר של אבסינת' ולא נענת, כי גם זו שאלה שנשאלה יותר מדי פעמים בפורום. אם היית מנדנד, היית מקבל בדיוק את אותה תשובה שקיבלת ממני בפעם הזו. אל תירק לבאר ממנה אתה שותה. אם פנית לאנשים שאינך מכיר וביקשת את עזרתם, היה מנומס אם ברצונך לקבל את אותה עזרה. זכור: אנשים כאן שמחים לסייע לאחרים ולענות על שאלות, אבל הם לא חייבים כלום לאף אחד. ובייחוד לא למי שעובר כאן רק כדי לשאול שאלה והוא לא חלק מן הפורום.

shayzzz

New member
צאי ולמדי נימוסים cloco

אם עדיין לא הבנת שפורום הוא כללי ולכולם וזה מה שיוצר פורום. וכן מי ששואל גם שאלה אחת הוא חלק מפורום שלם. ודרך אגב אם השאלה על אבסינט נשאלת הרבה פעמים איך זה שאף אחד לא קיבל תשובה? חומר למחשבה בשבילך מותק.

cloclo

New member
מותק תקרא לאחותך.

זה שאתה אומר שאף אחד לא קיבל תשובה רק מראה ששוב לא טרחת לחפש. טיפש, אבל לפחות עקבי.

shayzzz

New member
cloco אין לי....

אין לי אחות מותק ואם את חושבת שאת לא מותק אז זו בעיה שלך מותק. לכל המתלהבים בפורום.... אני מבין שאתם רוצים לתת גב לבחורה אבל תתלהבו יותר מידיי.

hermis1

New member
shayzzz , יש כאן בעיה מאוד בסיסית

"....שפורום הוא כללי ולכולם וזה מה שיוצר פורום..." נאה דרשת. אני מסיק מכך שגם אני חלק מהפורום, וגם CLOCO, ועוד אנשים שכתבו כאן הם חלק מהפורום. כולנו ביחד זה פורום אחד ועדיין אף אחד לא ממש מעונין לענות על השאלה שלך. מה המסקנה? הרבה אנשים, פורום אחד שמסרב לענות על אותה שאלה יותר מידי פעמים. פורום הוא לא גוף שמחויב למשהו. הוא הרבה פרטים שכל אחד בנפרד, וכולם יחד לא חייבים כלום, לא לך ולא לאף אחד אחר. ונסיים בציטוט נוסף פרי עטך: "...חומר למחשבה בשבילך מותק..."

meemis

New member
siete,סחטין על הגב שנתת למיס cloclo

יחסים לסביים בהחלט יכולים להעיר את הפורום ולהעלות אותו מדרגה....

siete

New member
i'm not worthy! i'm not worthy! ../images/Emo6.gif

כדברי ווין וגארת' למדונה.

למעלה