חדש בפורום

e-magine

New member
../images/Emo63.gif פרדוקס הפורום

כבר התייחסתי לזה כמה פעמים, אתה מוזמן לקרוא את המאמר הזה וגם להגיב.
 

מבעבעת

New member
עובדה שאין סתירה

בדיוק מכח זה הוקם הפורום. מנהל הפורום הוא משתמש כבד. (יפול עלי ברק מהשמים?) ברררר
 

amiak

New member
וואלה- עמוס פה לפתע. לא רגילה לראו

ת כל כך הרבה תגובות...
 
המון תודה על קבלת הפנים

החמה והמאוד לבבית. (שלך ושל כולם) כל כך הרבה תגובות בזמן כל כך קצר. עושה רושם שהפורום פעיל אש ... מה שלא מפתיע אם חושבים שמאכלסים אותו אנשים שהאינטרנט זורם להם בדם
 
יותר מדי טעויות אופטיות

שאני אנקה את המשקפיים שלי?
זה ידוע שברשת שום דבר הוא לא בדיוק כמו שהוא נראה, אבל הנסיון שלי מראה שיש דברים שאי אפשר לזייף. טוב זה דיון ארוך. תודה על האזהרה האופטית הכפולה
אני שומר על פרופורציה ... אני מקווה. עכבר
 

e-magine

New member
לא אוכל לימחוק כי

שירשרו על זה כבר עוד הודעות וחבל למחוק אותן סתם
 

soulbird

New member
היי עכבר כטום ברוך בואך לפורום זה +

ואיי מג´ן יש לך הודעה למטה בשירשור צ´ט טיפולי
 

e-magine

New member
חבר´ה אני קורא כאן הכל

בכל מקרה תודה שהפניתם את תשומת ליבי.
 

e-magine

New member
מבעבעת, אני חיפשתי עזרה

ולא מצאתי, לא מכיר היום מטפל בארץ שמגדיר את עצמו כמומחה להתמכרות הזאת, יש מטפלים שיגידו לך שמוכנים לטפל אך לא יעיזו להגיד שהם מומחים בזה, קבוצות טיפוליות גם לא מצאתי, כל קבוצות התמיכה שהוקמו התפוררו בטרם קמו, אז הרעיון שלי היה מאד פשוט, במקום שאין איש תהיה אתה איש, בוא תלמד כל מה שאתה יכול על הנושא, מהאינטרנט ותקים קבוצת תמיכה ווירטואלית, אם אתה לא יכול לעזור לעצמך, לפחות תעזור לאחרים, תגביר את המודעות, ואז אולי יבואו גם מןמחים ואנשי טיפול ויגידו, יש כאן בעיה אמיתית ויש כאן אנשים רציניים שמוכנים להתמודד אם העניין, ראוי שנלמד בארץ את הנושא הזה, ונעזור להם. אם קבוצת תמיכה יכולה לעזור לנפגעות/י תקיפה מינית ולסובלות/ים מהפרעות אכילה, ולחולי סרטן ולנפגעי טרור ולקרובים של אנשים שהתאבדו, ולאנשים שמתמודדים עם בעיות רפואיות כאלה ואחרות ועם קשיים נפשיים כאלה ואחרים, מדוע שזה לא יעבוד לגבי מכורי אינטרנט? מכיוון שהכניסה לפורום היא גורם ממכר? בסדר אבל הפיתוי ממילא קיים. ועובדה היא שהיו כאן לא מעט אנשים שטענו שיצאו מזה. באף תחום אין הצלחה מוחלטת. מה אתם חושבים שכל מי שהלך למשל לAAA יצא מזה?
 

e-magine

New member
ברוך הבא עכבר כתום ../images/Emo152.gif

התחלתי לקרוא את השרשור הזה ואני רואה ש: א´ כבר קיבלו אותך יפה ב´ כנראה שהגעת למקום הנכון ג´ אתה משתלב יופי אז אני עוד אקרא את הכל ואשתדל גם להתייחס לשאלות שהעלית לדיון. ברוך הבא.
 
למעלה