חדש בפורום

bebx

New member
חדש בפורום

היי חברה אני חדש בפורום מקווה שתקבלו אותי כאן :) אז יש לי בעיה שאני צריך את עזרתכם והמלצותיכם! רציתי לשפר את הפסיכומטרי ואין אני יודע מה לעשות! ציון כללי 692 כמותי 147 מילולי 124 אנגלית 127 מה אוכל לעשות כדי לשפר ואיך לעשות את זה? תודה לכולם!

יש לך בעיה באנלוגיות..

אין ביכולתנו לעזור לך, אם לא תגיד לנו איפה אתה חלש (יותר בפירוט).. בכל מקרה, אחלה של ציון.. לאן אתה שואף? (ומתי אתה נבחן?)

nate2000

New member
גם לי שי אותה בעיה

680 במועד אפריל 130-כמותי. 126-מילולי. 146- אנגלית. אני יודעת איפה הבעיות שלי (אנלוגיות, הגיון לפעמים השלמת משפטים והשוואות כמותיות). ואני לא מצליחה לשפר את האנלוגיות (3 טעויות באנלוגיות כמעט בכל פרק). על השאר דיי התגברתי...מה עושים??? אני ניגשת לבחינה ב 17 באוקטובר

אנלוגיות

זה קטע מבאס.. בעקרון ככל שתתנסי בהן יותר, יעלו לך משפטים לראש בצורה יותר מהירה.. בכל מקרה תמיד צריך להתסכל בתשובות וכך ניתן להבין את הכיוון של המשפט.. קחי לך מספר גדול של אנלוגיות, תבני לכולם משפטים.. (את בטח תשימי לב שכמה משפטים חוזרים על עצמם), ותנסי לשנן אותם.. ואז שתבואי לאנלוגיה יהיה לך מיליון משפטים בראש ותדעי לקשר לבד..

bebx

New member
גם אני נרשמתי אבל...

נרשמתי לאוקטובר, אך אני דוחה לדצמבר כי לא למדתי... הייתי חייב לעשות קורס בכימיה באונ' ת"א והתעצלתי ... איזה דפוק אני :(

ברוך הבא

תשקיע המון במילולי, גם כי יותר קל לשפר את זה מאשר אנגלית וגם כי יש למילולי פי 2 יותר משקל בציון הסופי. בלי קשר אם עשית את הבחינה לפני הרבה זמן תגלה שהאנגלית שלך רק השתפרה שיהיה בהצלחה

bebx

New member
תודה חברה :) האמת היא...

האמת היא שאין בעיה ממוקדת, בכמותי אני יכול להבטיח ציון גבוה ב 100% אך המילולי אין אני יודע איפה אני טועה, בכל סימולציה זה משתנה :( אנגלית אני צריך לשפר. כשיצאתי מהפסיכומטרי ידעתי שיש לי טעות אחת בהגיון, ועוד אחת באנלוגיות, אך הופתעתי מהציון ! תודה לכולם :)

למעלה