פייר, אני מאוכזבת, פייר! ציפיתי לקצת יותר אומץ!!
ד דרמה קוין New member 12/6/06 #12 אם אני זאת אחותך אז כן, אני חושבת כמוך, מסתבר ואתה היפיוף מהתמונה, שים איזו תמונת המשך הא? מה אתה אומר?
אם אני זאת אחותך אז כן, אני חושבת כמוך, מסתבר ואתה היפיוף מהתמונה, שים איזו תמונת המשך הא? מה אתה אומר?
א אלופה אחת New member 12/6/06 #22 את ראשונה יקירה ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif אני לא חלק מהתור יש לי דבר מדהים ברמות מעלה (מבלי לפגוע כמובן)... ברמות קשות מנשוא בגבר שלי ... פשוט אהבת חיי, אין מילים לתאר את ה הזה שנחת על החיים שלי ... מטריף עליי את דעתי רק לחשוב עליו אי לכך בהתאם לזאת , האלופה רק מסתכלת
את ראשונה יקירה ../images/Emo70.gif../images/Emo88.gif אני לא חלק מהתור יש לי דבר מדהים ברמות מעלה (מבלי לפגוע כמובן)... ברמות קשות מנשוא בגבר שלי ... פשוט אהבת חיי, אין מילים לתאר את ה הזה שנחת על החיים שלי ... מטריף עליי את דעתי רק לחשוב עליו אי לכך בהתאם לזאת , האלופה רק מסתכלת
י ילדה שוקולדית New member 12/6/06 #29 אשרייך, אחותי! ../images/Emo45.gif מעבירה את השרביט להוד מעלתה הדרמטית! בגילי המופלג להזיל ריר על בני 18??? מסתכלת ומחכה לסיבה לבדוק לוח המראות ונחיתות בנתב"ג!!!
אשרייך, אחותי! ../images/Emo45.gif מעבירה את השרביט להוד מעלתה הדרמטית! בגילי המופלג להזיל ריר על בני 18??? מסתכלת ומחכה לסיבה לבדוק לוח המראות ונחיתות בנתב"ג!!!
ד דרמה קוין New member 12/6/06 #31 כן בסדר רק מי רשמה תגובה ראשונה מיד אחרי שהבחור העלה את התמונה? רמזלא אני)
א אלופה אחת New member 12/6/06 #36 יש לי תאבון בריא לגברים ../images/Emo9.gif מודה../images/Emo70.gif