חדש בפורום

לאור ההכרות האינטרנטית העמוקה

שלנו, שלושתנו עוד נשלח אותו לבית החולים בסוף הלילה. לא צריך יותרמזה

2 שאלות לי אליך, מותק ../images/Emo26.gif

ותתייחס אליהן כמבחן כניסה - מה אתה אוהב לשתות אחרי סקס? מה סוג התחתונים המועדף עליך?

arbel2

New member
המממ

סוג התחתונים ? בוקסר ,הרגילים פשוט לוחצים לי את האיזור ברמות לא נוחות משקה אהוב אחרי סקס ? ויסקי עם סיגר ודיסק ג'אז ברקע , רגעים קטנים של אושר :)

מצטערת, לא עברת!!!!

התשובה הנכונה לשאלה הראשונה כאן בתמונה התשובה לשאלה השניה - קוווללללהההה!!

שוקולדית מה את רוצה?

בוקסר הוא אמר. ולגבי קולה? מה לעזעזל? קולה זה משקה רע מאוד ועושה שמות לגוף, חוץ מזה שהוא מתוק מידי לטעמי

טוב, נו, את לא יכולה לזרוק כזאת

הצהרה וללכת. מה זאת אומרת זכרונות מתוקים מקולה? שוקולדית, אני רצה להביא שוקולד וחוזרת, נהיה מעניין

הבאת? כי אני מתחילה ----->

אחרי בילוי סוער עם האחד שאין שני לו, שאפילו ארבל הקטן לא עומד בתחרות איתו (סליחה, ארבל, הרי הסכמנו כבר שאתה ילד יפה עד כאב), נשמעה בקשה בנימה מתוקהההההה ומתפנקת שרק עלם חמודות מהמם יכול להוציא - "רוצה קקקקווווולללללההההה!!!!" ומאז אני מחייכת לקולה!! הצילו!!!! כואב!!!! איה כואב!!!

או הא

מעניין מה עובר אצלך את מבחן הכניסה. כי אני לא חשבתי על זה מעולם. ברור שהכי מחמיא לגבר זה בוקסר וזה גם הכי נוח אני חושבת אבל על שתיה לא ממש הרהרתי... יש לזה חשיבות? מה זאת אומרת? הצלחת לבלבל אותי

מה לא ברור

יש סוגים שונים של גברים כל גבר ומה שהוא אוהב לשתות אחרי או אולי מעדיף ללכת צמא....... יש ששותים קפה הם המרובעים יש ששותים קוווווווווולה העולם שייך לצעירים ויש כאלה שמשחקים אותה גדולים ושותים משקאות חריפים מקווה שהתשובה מספקת

מה????? מה לא ברור????

העולם שייך לצעירים? מרובעים? כמה שטויות בשתי שורות וחצי.

למעלה