חדש בפורום ;/

dopey_wizard

New member
תראה..

אני מסכים אם זה שהרעיון של הדיון אולי נחמד ורצוי פה, אבל לפי איך שהוא כתב פה דברים.. שאנחנו ככה וככה, כאילו תחשוב איך הוא דיבר, אני יודע לשלוט טוב מאוד בכעסים שלי ולא כתבתי לו שום דבר שאמור לפגוע בו.. אבל איך שהוא כתב ומה שהוא כתב, אני חושב שהייחס הזה מגיע לו, כתבתי לו תגובה בהתחלה, שם היה קצת כעס על השטויות הסדיסטיות שהוא כתב.. הפנתי אותו למאמרים כדי ששם יוכל למצוא תשובות, כמובן שהוא לא הקשיב לעצה שלי ואני ביכלל לא בטוח שהוא קורא חצי ממה שאנחנו כותבים לו. בהודעה שמחקת (התגובה שלו להודעה שלי עלייכם) לבסוף הוא כן הראה קצת חוכמה ושאל שאלות חכמות.. אחרי שהוא קרא קצת.. ולא הבנתי למה ההודעה שלך מופנית במיוחד עלי.. אני לא קיללתי אותו.. (חוץ מהקטע של לירות בו..). ואני נכנסתי לכמה שפחות סיבוכים ורק כתבתי לו מה שהיה צריך להיכתב..

L e s t a t

New member
תשמע..

ההודעה מכוונת בעיקר אליך כי אתה פנית אליי (ואל אילן). אם הוא לא קורא את ההודעות ולא שמע לעצתך - זו הבעיה שלו. "בהודעה שמחקת (התגובה שלו להודעה שלי עלייכם) לבסוף הוא כן הראה קצת חוכמה ושאל שאלות חכמות.. אחרי שהוא קרא קצת.." נכון, רק חבל שהוא עבר על תקנון הפורום בהודעה הזו. הזהרתי לא מכבר שהודעה שתעבור על תקנון הפורום פשוט תימחק וזה לא משנה אם היא הודעה עם חצי תוכן וקללה או סתם הודעת גידוף.

jbu

New member
לדעתי לא צריך להתעצבן בגלל זה

הוא לא היחיד שלא מבין בגרוש מה אנחנו עושים אז לדעתי L e s t a t צודק הרי אנשים חדשים לא מבינים בזה ומאוד קל להתבלבל עם הדמיון והמציאות,צריך לשבת ולהסביר עד כמה שזה ארוך.

AciDBreeZe

New member
הממ...

כל הסולחה הזאת מאוד נחמדה אבל עדיין לא עניתם לי על כל השאלות =\ ולמה הטאגליינס לא עובדים לי?

dopey_wizard

New member
איזה שאלות?

אם לא שמת לב ההודעה שלך נמחקה.. עניתי לך על השאלות אבל התגובה שלי גם נימחקה כי ההודעה שלך נימחקה.. אתה רוצה תשובות.. תכתוב את השאלות.

AciDBreeZe

New member
אוקי...

לא משנה מצאתי מישהו שמבין הוא הסביר לי חלק..אבל עדיין דבר אחד שלא הבנתי.. אתם יכולים לגרום לבנדאם להתאהב בכם? אם כן אז איך אתה יכול לדעת אם מישהו משתמש בזה עליך ואם זה לתמיד או זמני.

dopey_wizard

New member
זה זמני

יש הרבה שיטות לגלות... אחת מהן זה פשוט להבין שזה לא הגיוני כול הקטע..

למעלה