חדש בפורום ;/

AciDBreeZe

New member
חדש בפורום ;/

אני לא רוצה להישמע מגעיל אבל בתור אחד שלא מאמין בכול הוויקה סטאף כל זה נשמע לי כמו סיפור ישן שלא שווה הצצה...הסתכלתי וראיתי שאתם אשכרה רציניים בקשר לזה =\ אז כבר חשבתי לעצמי למה לא.. אני רוצה שחבר שלי מחר יתעורר עם גבה אחת - אני יכול לעשות את זה? ;o

A lost angel

New member
בטח שאפשר!

זה עובד ככה:
אתה נכנס לבית שלו כשהוא ישן.
אתה נכנס לשירותים שלו, ומוציא סכין גילוח.
אתה מגיע לחדר השינה שלו, ופותח את הדלת.
אתה מתגנב אליו מאחורה.
אתה מסובב את הפנים שלו.
אתה מקפיא אותו באמצעות הכוחות המיוחדים שלך.
אתה לוקח את סכין הגילוח, ומעביר אותה על הגבה, ובכך מסיר את השיער.
אתה מוציא אותו מההקפאה, ומקפיא רק את העור שעליו היתה פעם הגבה(כדי שהשיער לא יצמח חזרה..)
אתה משתמש בכוחות שלך ומעביר את עצמך בחזרה למיטה בחדר שלך.

TheBlueOne

New member
LOL ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

לא הייתי מנסח את זה יותר טוב בעצמי...

AciDBreeZe

New member
Heh נחמד...

אבל אני רוצה לקבל תשובה רצינית אחרי הכל בתור בנדאם שמגיל 3 רצה להפחיד את החברים שלו למוות לצחוק עליהם בזמן שהם בורחים לאמא שלהם (כן אני סדיסט , תירו בי) מה אתם באמת מסוגלים לעשות? גם אם זה הדבר הכי קטן כמו להדליק אש מכלום (בהנחה שזה נחשב קסם קטן - אין לי מושג) או סתם כל מיני דברים אחרי מגניבים. בכל מקרה מקווה שאני לא משגע אותכם יותר מידי אבל תספרו מה כן הצלחתם לעשות כדי שאני ידע אם זה לא מטורף מידי בשביל להיכנס לכל העסק הזה ;\

dopey_wizard

New member
אנחנו לא נספר לך כלום...

איזה סיבה יש לי לספר לך את הדברים שאני עושה??? אתה רוצה לקבל תשובה רצינית, אז אולי תשאל שאלה רצינית.. ואז תקבל תשובה רצינית... אתה סדיסט.. לך לפסיכיאטר... רוצה ךהפחיד את החברים שלך??? תכנס לגוגל.. תחפש "קסמים והפחדות", אולי תמצא משהו, כאן לא תמצא כלום... ואם היה לי אם 16 והייתי נמצא לידך.. אולי באמת הייתי יורה.. כדי להיכנס ל"עסק הזה" אתה צריך להיות קצת מטורף ואם ראש מאוד פתוח.. וגם מוכן לשינוי גדול מאוד לחיים שלך.. אולי במקום לכתוב הודעות טיפשיות ולהטריד אותנו תיכנס למאמרים.. תקרא אותם.. ו.. וואלה.. תמצא תשובות לשאלות שלך.. תלמד משהו אחד בנתיים.. שום דבר פה לא בא בקלות.. אתה רוצה לקבל תשובות.. תתיחס למאמרים ולהודעוות במקום לשאול שאלות...

Swicca

New member
............

(שאלות שממש לא לעניין אני מוכרח להוסיף!!!) רק עיצה ידידותית..... "וויקה וכל הבולשיט הזה" כמו שאתה קורה לזה (למרות שלא כולם כאן וויקנים עם בכלל ) זאת דת ואתה יודע מה אחד החוקים הכי חשובים בא ...... נחש!!!..... זה לא לפגוע באיש ככה שאני מצטער לאכזב אותך אבל כל הקטע עם הגבה אחת וכ'ו ..... לא ממש יצליח לך (אלא עם כן אתה תיקח את העיצה הראשונה שקיבלת חחחחח לפרוף לחבר שלך הבייתה ולקרוע לו את הצורה עם מספריים .......
אור ואהבה ,שימי.

suki da yo

New member
לא

אבל אם אתה רוצה אתה יכול לעבור כריתת אונה כמו כל חברי הפורום ולהאמין שכן. איזו מין גישה זו לבוא איתה לפורום כזה?

jbu

New member
לבדליק אש מכלום זה קל? באיזה עולם?

לבדליק אש מכלום זה קל? באיזה עולם? אולי אני ילך לשם אני בכלל לא חושב שזה אפשרי, אני לא ירד עליך כי כולם רוצים לעשות דברים מגנבים אבל אני אומר לך מעכשיו להתעסקות עם מאגיה יש מחיר לשלם, (לא למכור את הנשמה לשטן),יש רדיפה ,רוחות אוהבות לבקר אותנו ועוד כמה דברים... קודם תקרא את המאמרים תקנה ספר טוב ותתחיל ללמוד ולא משום שאתה רוצה להכין כדורי אש אלה משום שאתה רוצה להתפתח כבן אדם ולהבין את העולם שאתה חי בו.

BLaCk magiCat

New member
למה?

למה יש אנשים מטומטמים בעולם? למה? מה עשינו שזה מגיע לנו? ילד, אם אתה רוצה להפחיד את החברים שלך למוות שים בריטני פול ווליום... "אני רוצה להיות מ-א-ג-נ-י-ב" תוציא את כל התקציב שלך על בגדים אופנטיים! "אני סדיסט..." אתה סדיסט? קח את הכלב של השכן תוציא לו את הטחול... "תירו בי!" אז אתה גם מזוכיסט... תוציא לעצמך את הטחול וזרוק אותו על חברים שלך (זה באמת יפחיד אותם)... אתה רוצה לקרוא, ללמוד ולדעת? תבוא בגישה פחות מזלזלת וילדותית ותיהיה מוכן להשקיע ולהקריב! (גם את הטחול שלך!!!)

AciDBreeZe

New member
וואו

לא ידעתי שיש אנשים כל כך לחוצים בעולם...אני עצמי לא מאמין בכלום אז אני לא מאמין שאני יגיב כך (לא רק בקשר לאמונה בקשר לכל דבר) אתם כמו עדר שברגע שאחד החליט שזה לא בסדר כולכם קפצתם. בשלב מסויים זה היה משעשע...אבל כבר לא אני מציע שכולכם תקחו כדור הרגעה ותלכנו לראות בכישורי המשחק של פמלה אנדרסון במותחן המרגש שנקראה V.I.P (זה מרגיע אותי לפחות) בכל מקרה בדוגרי כולכם יכולים לקפוץ לי כי בנינו אני לא מאמין שאחד מכם אשכרה ראה רוח אתם פשוט מייחסים לזה משמעות שונה ממה שזה באמת כמו בהרבה אומונות שונות...לא בא לזלל (אפילו שאני כן - מאוד) רציתי לראות מה כל הסיפור הזה וכנראה שאתם לא אוהבים חדשים (כן, נכון שאלה טיפשית שאלתי אבל אין סיבה להתנהג כמו חבורה של אידיוטים) סלאמת..תהנו , אתם מאמינים בזה תהנו מזה תעשו ילדים עם זה...מכאן והלאה הבנתי שמבחינתכם זה עסק רציני וגם נשמע דיי מפחיד אז אני מחליט להתרחק.

BLaCk magiCat

New member
עדר תקרא לאמא שלך!!!!

אני לחוצה, אני? וואו, אני בן אדם רגוע אבל מה זה אמור להיות??? לקחת כדור הרגעה??? (לא תודה אני על פרוזאק) חבורה של אידיוטים??? (אנחנו האידיוטים?) מה סך הכל עשיתי? צחקתי על אופן כתיבה ילדותי, אז אתה ישר "כולם יכולים לקפוץ לי"... טוב... בכל מקרה כמו שאמרת אני אהנה מזה!!! אני גם אעשה עם זה ילדים!!! (2 בנות ובן) ודרך אגב "כישורי המשחק" של פמלה יותר מעצבנים ממך!!!

Jerald_Admonds

New member
חחח../images/Emo140.gif

אנשים הוא צודק אתם מאוד מאוד הגנתיים בנוגע לאומנות שלכם. תרגעו קצת.. קחו הכל בקלות. אותם שרירים שמכווצים את הראש אצל האנשים שלא מקבלים את העיסוק שלנו (לא שאיכפת לי מהם
) פועלים בדיוק בפעולה הזאת של התגוננות שאתם כרגע הפגנתם. בא לי לפתוח דיון! ניראה לי שאני אפתח דיון.

Swicca

New member
ולפני שאתה רושם משהו כמו למשל.....

.... צוחק על אמונות של אנשים בפורום שבו כולם מאמינים במשהו זהה .... תחשוב פעמיים ..... (וכולם יודעים מה כישורי המשחק של פמלה אנדרסון ויותר מסדרת טלויזיה .... או עמוד מרכזי בפלייבוי ... לא יהיה לה!!!) זה כמו שאני אכנס לפורום דתיים ואגיד אני חושב שזה סתם בולשיט כל היהדות הזאת ואז אמשיך .... כמובן שהם יגידו לי ללכת ל****** (חחח שלא ימחקו את ההודעה) ואז אני אגיד להם לכו ת**** ושהם מפגרים וצריכים ללכת לפסיכיאטר .... מזכיר לך מישהו ???
נ.ב יש פה הרבה אנשים חדשים ורובם מאוד מאוד נחמדים וישתלבו מצויין .... רק עיצה קטנה לי אליך קודם כל תלמד להסתדר עם אנשים ואל תצפה מהם להעריץ אותך או להתייחס אליך כמו למלך!!!..... (אם הם התייחסו בכלל !!!) אור ואהבה ,שימי.

BLaCk magiCat

New member
טוב

זה לא פורום "כישורי המשחק של פמלה" וגם לא פורום נימוסים... אני פשוט חושבת שהוא לא יצליח עם האטיטיוד הזה בשום מקום, במיוד לא במקום רציני כמו זה (איך אני מחזיקה מהפורום...). נ.ב.-יש לך משהו נגד אנשים שהולכים לפסיכיאטר?

Swicca

New member
חחחח......

... תאמת ממש לא .... (ידידה טובה שלי הולכת ....) פשוט רציתי להוסיף את זה למשפט ... יש בעיות??? חחחח ..... (הפכנו לפורום "אל תתעסק איתי יא מניאק") אור ואהבה ,שימי.

AciDBreeZe

New member
אני לא מאמין..פשוט לא מאמין..

*בוכה* רק שתדעו פמלה עשתה את הריצה בהילוך איטי לאומנות!!!*סניף* *סניף* סתם דוגרי..אתם כולכם קצת יותר מידי לחוצים אבל כמו שאמרתי אני יתרחק..ולא בגלל שאני מזלזל בזה אלה בגלל שנשמע מוזר שבאמצע הלילה תבוא אלי רוח כי אני עוסק בזה (ואין לי לב חזק במיוחד) לא זכור לי מתי אמרתי את כל הדברים האלה שאתם מאשימים אותי בהם (כמו למשל אני לא זוכר מתי אמרתי שיש לי משהו נגד אנשים שהולכים לפסיכיאטר...קראו ת'הודעה הקודמת שלי שם יש מספיק דברים להאשים אותי בהם בלי להוסיף - כל המוסיף גורע , תלוי באיזה מקרה ^_^) אני מבין למה אתם נעלבים מזה ... קלטתי שאתם מייחסים לזה סוג של אמונה (או אמונה) אז אנסה לא להעליב אותכם בפעם הבאה שאני יכתוב הודעה טיפשית ^_^. ואם תסלחו לי יש בייוואצ' בסטאר צ'אנל.

dopey_wizard

New member
../images/Emo36.gif למנהלי הפורום ../images/Emo26.gif

אני לא רואה שום טוב ושום דבר שימושי בכול השירשור הזה, הבן אדם הזה פשוט מזלזל בצורה מגעילה בכול הקשור לפורום לאנשים ולדעות שלהם, איני רואה טיפת אור במחשבתו והוא רק מזיק לפורום, בבקשה שמישהו ממכם ימחק את הגועל נפש הזה מפה.. חוץ מזה, אני ביכלל מציע להוציא איזהחוק שימנע מאנשים כאלה לשאול שאלות כאלה, הפורום אמור לעסוק במאגיה ולהכישר חדשים ולהסביר למבולבלים, לא לנסות לשכנע אנשים שביכלל אין להם שום עניין בחשיבה חיובית כלפי כול העניין.. שאני יחזור מהבית ספר אם אני יזכור אני ינסה למצוא איזה רעיון .. בבקשה תכחו את זה לתשומת ליבכם, ממש נמאס לי להיכנס לפה ולנסות להוכיח לאנשים למה אני צודק, לא רוצים להאמין שלא יאמינו, אני מעדיף לבוא ולעזור לחדשים וללמוד דברים מענינים במקום לבוא ולהתחיל להיתעצבן על הבוקר על חסרי הבינה האלה.. ת' מראש.

L e s t a t

New member
לכל משתתפי הדיון - ובמיוחד לדוד

מצד אחד, אני מסכים אתך - לשרשור הזה יש רמת קריסה. ומה אני אגיד לך, גם אני מרגיש ככה: "ממש נמאס לי להיכנס לפה ולנסות להוכיח לאנשים למה אני צודק, לא רוצים להאמין שלא יאמינו, אני מעדיף לבוא ולעזור לחדשים וללמוד דברים מענינים במקום לבוא ולהתחיל להיתעצבן על הבוקר על חסרי הבינה האלה.." אבל מצד שני, הבן אדם בא ושאל שאלה לגיטימית לחלוטין. הדיונים האלה של "מה מכשף יכול לעשות" הם לא כל כך נפוצים. הוא בסך הכל נכנס למצב של מגננה בגלל שאתם באמת ישר התנפלתם עליו. אני מבין את ההתנפלות שלכם, גם אני הייתי מתנפל לא פעם. אבל במקום להתנפל ולהתחיל לקלל ולהתכסח ככה, אני מציע שלשאלות כאלה יש פתרון. הפתרון הוא כזה: עונים לשואלים. תשובה רצינית, בלי להתחיל עם "הגישה שלך לא נראית לי". שומרים על תקנון הפורום, כמובן. אם השואלים מגיבים בצורה חסרת סבלנות, מעדיפים לקלל במקום לדבר, מחפשים רק איך להתכסח - אל תגיבו להם, חבל לכם לבזבז אנרגיה על הודעות שבמילא אני אמחוק (ועכשיו כשאילן חזר יש שני מחקים בפורום). אז במקום להתעצבן, תענו לו ברצינות. תסבירו לו איפה הטעות שלו בלי להתעצבן עליו. מאיפה הוא אמור לדעת אם זו טעות או לא? בקיצור: אני לא רואה סיבה למחוק את הדיון הזה, אבל בגלל האופי שלו והודעות מסויימות של אנשים מסויימים, הוא על הכוונת שלי. אם אני אראה את המשתמש מתחיל לקלל ולגדף - הדיון נמחק, המשתמש מוגבל מהפורום. אם אני אראה חבר פורום מתחיל לקלל ולגדף - הודעתו של אותו חבר פורום תימחק ואם אותו חבר פורום יגזים הוא גם יוגבל מהפורום לזמן מה. אבל אני מזהיר - אם הדיון הזה הולך להדרדר עוד חצי מילימטר מאיפה שהוא עכשיו, אני מוחק אותו. פשוט מאוד.

למעלה