חדש בפורום

על האש

New member
חדש בפורום ../images/Emo9.gif

היום נרשמתי ללימודי האונברסיטה הפתוחה במכללת רמת גן. אומנם הסמסטר שלי מתחיל רק בפבואר,אבל עדיין החלטתי להצטרף,בתקווה שתקלטו אותי . מתכוון ללמוד לBA בפפסיכולוגיה וסוציולוגיה (בתקווה להמשיך בבוא הזמן לתואר שני בקרימינולוגיה). יש כאן עוד סטודנטים משם אולי? :).

daniela21

New member
../images/Emo28.gif אני

אני לומדת במכללת ר"ג לתואר (נכון להיום, זה עשוי להשתנות עוד חודש/שבוע/יומיים) בחינוך: ליקויי למידה וני מתכוונת להרשם למבוא לפסיכולוגיה, שיטות מחקר, אנגלית והוראה יחידנית.

daniela21

New member
התכוונתי להתמקדות התואר..

התחלתי עם פסיכולוגיה סוציולוגיה, אח"כ פסיכולוגיה וחינוך, אח"כ כבר חשבתי על שילוב של ניהול, ועכשיו חושבת לעשות תואר בחינוך לליקויי למידה. אני בחורה מאוד החלטית. אם לא הייתי לומדת בפתוחה הייתי מבזבזת כמה שנים טובות של למידה....

על האש

New member
התכוונת לא החלטית..

לפי כמות שינוי הלימודים , כי הרי עדיין את לא סגורה לגמרי על איזה תואר את רוצה אבל לפחות את סגורה על מסלול דו חוגי
.

daniela21

New member
../images/Emo163.gif זה תואר חד חוגי....

כן.. בזמן האחרון אני ממש לא החלטית זו כבר בעיה... כל שני וחמישי אני בחורת קורסים אחרים וגם אחרי ההרשמה אני מחליפה ומילא שזה היה מתבטא רק בלימודים.. לאיזו קבוצה נרשמת ל"מבוא לפסיכולוגיה"?

על האש

New member
לפי מה שתכבת זה תואר דו חוגי

פסיכולוגיה + ....
. כן,הקורס פתיחת לימודים שלי הוא בסמסטר אביב "מבוא לפסיכולוגיה". מקווה שלא יזרקו אותי אחרי קורס אחד
.

למעלה