חדש בעסק...

SaberTooth

New member
חדש בעסק...

שלום לכולן (אני מעריך שכולן פה בנות) אני חדש בעסק של הדוליז (כל כך משעמם בחופש, צריך למצוא תעסוקה), הדולי בתמונה היא הדולי הראשונה שהכנתי בלי דולמייקר, היא דיי פשוטה ולא כל כך יפה. מה אתן אומרות

אוקי אז להגיד את האמת?

היא מכוערת! אבל אל תדאג כל הדוליות שלי עד כה ממש דפוקות ועשיתי איזה מיליון! לפחות 15! ולפחות שלך לא יצאה חצי ערומה, כמו הדולי הראשונה שלי. אני לא יכולה לתת לך טיפים כי אני לא ממש עושה המון דוליות (למרות שהערתי שעשיתי מיליון, הכל יחסי).

crazy chicka

New member
אז ככה...תגובה לדולי+ניצול

יחסית לראשונה....אהבתי !!!! אל תתדאג לפשטות שבא- תוך זמן קצר תתגבר על זה.. ההצלה בחזה..
! השיער- משהו לא מסתדר פה נעליים- נראה כאילו שתי גרביים.. אבל השימלה עצמה- חמודה

מאוד אהבתי את החזייה והנעליים

אבל אל תעשי את המכנסיים מוזרות כאלה, זה ממש מוזר איך שעשית אותם, ולדעתי זה הורס. וקצת שיער לא מזיק אף פעם נכון? טוב בעצם אצלי כן אבל אני דוגמה רעה.

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif

טוב, זה רק אני או שפורום מכושפות מתחיל לעשות פה השתלטות
מי הבא
לין
אתי
או אולי סם
אוקיי, אז יחסית לדולי ראשונה היא באמת בסדר
, למעלה בטאגים יש טאגליין שמקשר אותך לאתר מלא הסברים וטיפים איך לי ציור דוליז. האתר הוא אתר שבנתה ילדה מהפורום בעזרת בנות אחרות מהפורום ואתה מוזמן להעזר בו.
אני חושבת שקוראים לטאג: "הטוטוריאל הפרטי שלנו / שבלולינה" בהצלחה, והשתלבות מהירה

As I Am

New member
היי! ../images/Emo103.gif

אני בפורום מהיום שבו הוא הוקם! >.< אני חושבת... או יום אח"כ... וואטאבר... זה שאני לא כותבת בו לא אומר כלום, אני כאן ברוחי ובנפשי..!

dia doll

New member
ברוך הבא והדולי...

יחסית לראשונה יפה מאוד!! תנסה לעשות הצללה קצת יותר נורמאלית... יש קובץ מצורף שעזר לי מאוד ואני בטוחה שיעזור גם לך...הדולי הראשונה שלי הייתה הדבר הכי נורא בעולם (גם עכשיו יש לי דוליז נוראיות אבל לא נורא...)

Tinke®Bell

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif

בשביל דולי ראשונה זה טוב. כמה הערות: השיער לא נראה הכי ריאליסטי... [שמישהי תצרף את השיעור כי אין לי כוח לחפש אותו
] ותלמד איך עושים שיער בקבוצות,מה שהרבה יותר יפה. שים לב,שצבע האיפור לא מתאים לצבע העיניים,והוא גם זוהר מדי.. אני אישית מעדיפה לעשות דוליז בלי איפור,בגלל שהאיפור מפריח (
הופך לפרחה) את הדולי. ולמטה-זה גרביונים או גרביים

ברוך הבא+ניצול

ברוך הבא! גם אני חדשה! בוא נאחל אחד לשניה בהצלחה.... אז... בהצלחה! ויש לי דולי חדשה... מלאכית...

עוד אחת... כחולה...

אני חייבת להגיד תודה לזו שעשתה את הבייס הכחול... איך זו? ואני מבקשת גם תגובות על המלאכית שלי....

יש לך כשרון

נראה לי שאם תמשיכי לעשות דוליZ מהר מאוד יצאו לך דוליות ממש מהממות.

תודה רבה!

אני אוהבת לצייר דוליז... ובכלל אני אוהבת לצייר... אבל יש לי שאלה אחת... מישהי מוכנה לתת לי פלטה של צבעים לשקוף... ולהסביר לי איך להשתמש בה?

Super girl maia

New member
זאת הודעה ישנה נושנה, אבל בכל זאת..

לא ראיתי אותה...לא נורא! אני עשיתי את הבייס הכחול! מוצא חן בעינייך? סופסוף מישהו מתלהב ממנו! אוףףףףףףף...אני עייפה אבל לא בא לי לישון...בכל זאת...לילה טוב...
הוספתי דולי שלי סתם בשביל הכיף...נדמה לי שאני ממש מתחילה לאהוב את הבייס הזה...

למעלה