שיכנסו כמה שיותר NL לשירות*** לוחית המרכב + השילדה
נעשה חידוד מלאכותי...*** לוחית המרכב + השילדה
נעשה חידוד מלאכותי...
הזמנה חדשה - מס' 38 לNL!עכשיו נחכה למומחי MAN !![]()
NL, או SL, או NG...הזמנה חדשה - מס' 38 לNL!
ביאור קצר - זהות האוטובוס*** לוחית המרכב + השילדה
מאן NL בארץביאור קצר - זהות האוטובוס
ראשית, תודה רבה על התמונות - מה יש כאן: א. מספרי דן פנימיים 7396-7400 טרם נראו, ולהערכתי - גם טרם נבנו. ולכן אלו יהיו אוטובוסים עם מרכב "מרכבים" או - "הארגז", עם מספר שלדה נמוך יותר מ- 7401 (אבל תאריך יצור מרכב מאוחר יותר). אני מהמר על אפשרות ב', אגב. ב. זו סדרת יצור ראשונה של NL עבור דן, מאז יוני 2004 (אז, כזכור, נבנו 46 אוטובוסים בין פברואר ויוני 04). ג. השלדה היא מדגם 2005, תוצרת זאלצגיטר, גרמניה. שלדות ה- NL האחרונים בדן (ראו סעיף ב') יוצרו במפעל אחר. ד. זוהי שלדת מ.א.ן מדגם NL.3F (יעני - NL, דור 3, שלדה) מס' 1656 (הקטע הזה מעט מטושטש בתמונה). אגד וגם דן (האחרונים - רק מתחילת 2004) רכשו עד היום להערכתי , בין 400 ל- 500 יחידות מדגם זה. מה שהופך את השוק הישראלי לאחד החשובים ביותר לשלדה זו.
NL.3F ו- NL.3F Danמאן NL בארץ
לאגד כ-650 NLים כולל מפרקיות. מתוכן 197 מכונות מוגמרות מגרמניה והיתר בעלות מרכב ישראלי. לדן 396 NLים רגילים ועוד כ-40 בהזמנה, וכ-70 מפרקיות ועוד כ-30 בהזמנה.
ביאור קצר - זהות האוטובוס
ראשית, תודה רבה על התמונות - מה יש כאן: א. מספרי דן פנימיים 7396-7400 טרם נראו, ולהערכתי - גם טרם נבנו. ולכן אלו יהיו אוטובוסים עם מרכב "מרכבים" או - "הארגז", עם מספר שלדה נמוך יותר מ- 7401 (אבל תאריך יצור מרכב מאוחר יותר). אני מהמר על אפשרות ב', אגב. ב. זו סדרת יצור ראשונה של NL עבור דן, מאז יוני 2004 (אז, כזכור, נבנו 46 אוטובוסים בין פברואר ויוני 04). ג. השלדה היא מדגם 2005, תוצרת זאלצגיטר, גרמניה. שלדות ה- NL האחרונים בדן (ראו סעיף ב') יוצרו במפעל אחר. ד. זוהי שלדת מ.א.ן מדגם NL.3F (יעני - NL, דור 3, שלדה) מס' 1656 (הקטע הזה מעט מטושטש בתמונה). אגד וגם דן (האחרונים - רק מתחילת 2004) רכשו עד היום להערכתי , בין 400 ל- 500 יחידות מדגם זה. מה שהופך את השוק הישראלי לאחד החשובים ביותר לשלדה זו.
ע"פ עובד חדריה 7397 כבר נבנתהביאור קצר - זהות האוטובוס
פנימי 7350 עד 7395ע"פ עובד חדריה 7397 כבר נבנתה
ונמצאת בשלבי סיום. באיזה מפעל יוצרו ה-NLים שלא יוצרו בזאלצגיטר (ובאילו מכונות מדובר)?
יתכן שמדובר במפעל בפולין?פנימי 7350 עד 7395
קוד המפעל שם הוא H, ואין לי מושג איפה זה! עם קצת מאמץ אני מניח שאמצא.
אולי, אנסה לבדוק.יתכן שמדובר במפעל בפולין?
בכל אופן, נדמה לי ש-A22 מתחיל כבר מ-7281.
תודה על התמונות!חדש בדן! 7401!
צריך לשאול את המומחים!תודה על התמונות!
האם יש לו איזה חידוש או שהוא אותו דבר כמו שאר ה - NL?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.