חדש בדיסקיה

Boo9ie

New member
אני עצלנית עוד יותר ממה שאני סנילית

אבל בשבוע וחצי האחרונים קניתי לא אחד ולא שניים אלא שלושה דיסקים חדשים *חיוך רחב במיוחד* Cream- Disraeli Gear שבא בעקבות גרון כואב שמנע ממני לדבר במשך יממה ש-ל-מ-ה (אז כמובן שהייתי צריכה לפצות את עצמי, על האובדן ה"קשה"...כבר לא, אם אני קונה בעקבותיו דיסק) Love- Forever Changes אין לי רצון עליו במילים כבר טובים ויפים ומכושרים ממני עשו זאת (אני ברגע של *מודעות עצמית*) ובאותה נשימה אני רוצה לציין שבעקבות השיר A HOUSE IS NOT A MOTEL ירדתי ממקומי הטבעי והראוי (ראש ה BPD) אבל שטויות...*מפרגנת*
לרית'ם. Jefferson´s Airplane- Surrealistic Pillow שאני מאוד אוהבת לאחרונה שהגיע בעקבות כמעט-ו-פגישה עם מחנכת בקניון (בזמן לימודים
) טוב, לצערי הרב מאוד יש לחזור לשממון, דיסקים חדשים אני לא מאמינה שיהיו בקרוב.

כרית סוריאליסטית!

של ג'פרסון האווירון פשוט אלבום יפהפה מעולה ופסיכודלי להפליא! ממש תענוג לאוזניים! קניתי אותו לפני שבועיים וחצי בערך! ממליץ בחוםםם!!! למרות שנראה לי שכבר כתבתי עליו פה! אם כבר מדברים על סנילים!

נתחיל ב- ../images/Emo49.gif

שנית, אפשר להכנס לאוטו ולהגיע בדיוק בשעה המדוברת לאולפן Deja vu ולהנות גם מהיין. שלישית, רכשתי השבוע דיסק של סטפס אהד, לא זוכר את שמו אבל זה לא ממש משנה כי פיטר ארסקין ואדי גומז הם שתי סיבות מספיק טובות לרכישה. וגם המחיר.

gilgamesh

New member
השבוע בעיקר השלמות

די הרבה טריים אבל מעטים רלוונטים לפורום,אז ככה love-da capo וגם הראשון שנקרא פשוט love וכמו שאומרים i'm in love pink floyd-meddle (לדעתי)האח התאום של atom heart mother moving gelatine plates-the world of genius hans להקת פרוג מצרפת,עדיין לא עברה מספיק השמעות על מנת שאוכל לגבש דעה מוחלטת,אבל ממה שהספקתי לשמוע מצפה לי רומן מבטיח england-garden shed פולק/פרוג,אני לא יודע אם אני אוהב את האלבום בגלל הלחנים והמלודיות,או מסתכל עליו בעין קצת עקומה בגלל הצליל,המסונתז משהו ,המשך יבוא.. natural acoustic band-learning to live אני חושב שזה האלבום הראשון של הלהקה המצוינת הזו,אחלה של פולק אקוסטי

HelterSkelter1

New member
moving gelatine plates

שמעתי על האלבום הזה, אבל לא אותו. אשמח אם תרחיב עליו טיפה, ברגע שתשמע אותו יותר לעומק. תודה

למעלה