אופס, סליחה - תתעלמו - תגובה לא במקום הנכון
3 3 שרונית New member 7/11/07 #3 בינתיים יש לי מסרק, שלט, סוללות שלקחתי מהעכבר ,הדלקתי את המזגן, מצאתי מפתח לדלת לקחת מייבש שיער, חיברתי לחשמל עכשיו יש אותיות במראה, , פלאפון שאין לי קוד בשבילו ומשחה לניקוי....
בינתיים יש לי מסרק, שלט, סוללות שלקחתי מהעכבר ,הדלקתי את המזגן, מצאתי מפתח לדלת לקחת מייבש שיער, חיברתי לחשמל עכשיו יש אותיות במראה, , פלאפון שאין לי קוד בשבילו ומשחה לניקוי....
3 3 שרונית New member 7/11/07 #4 מצאתי גם פיאה בחדר השני וממנה קיבלתי סכין גילוח שניקית עם המשחה....מה עכשיו???
מ מקס6 New member 7/11/07 #15 סופסופ חזר האינטרנט מתחיל שוב ,,,שרונית ,,, יפה לך שהצלחת ,אם אצטרך עזרה אז פליזזזזזזזזזזזזזז
פ פורפורית 1 New member 7/11/07 #14 תרשמו קודים בבקשה../images/Emo140.gif ולאן מתאים המפתח התכלת ? לא מוצאת מנעולים בשום מקןם
מ מקס6 New member 7/11/07 #16 היי לכל משחק יש קוד אחר ,אני מתחיל עכשיו אני אנסה להנחות אותך לקודים [מה שהצלחתי לפני שהאינטרנט "ברח"]
היי לכל משחק יש קוד אחר ,אני מתחיל עכשיו אני אנסה להנחות אותך לקודים [מה שהצלחתי לפני שהאינטרנט "ברח"]
פ פורפורית 1 New member 7/11/07 #19 יש לי את הקוד לטלפון ולמחשב לא מוצאת מה לעשות עם המפתח והמסרק. ומה עם האותיות שקיבלתי מהמחשב