חדשש

Lady in red2

New member
יש לך את האותיות על הראי? ../images/Emo58.gif

אם כן, את צריכה לראות באיזה קובץ במחשב יש אותיות שישלימו את האותיות שבמראה, כך שיתקבלו המילים White Chair. אאל"ט זה היה הקובץ האחרון בטור הימני, ואז אחרי שהנחת את המסרק על מסך המחשב ומצאת את האותיות הרצויות, את פשוט גוררת לשם את שבר הראי.

Lady in red2

New member
ואני מצטערת אם אני מציקה, פשוט אני לא רוצה

לשחוק גם את המחשב...

eti911

New member
עזבי, התייאשתי

אני כבר לא יודעת איפה להניח מה.. יש תמונה אולי?

Lady in red2

New member
את הכיסא הלבן ../images/Emo58.gif

חותכים רק אחרי שאת מצליחה להרכיב במחשב את הצירוף White Chair. מההתחלה - הגעת למצב כזה?
את פשוט צריכה לגרור את המייבש שיער למראה ולהזיז אותו מולה, עד שהאותיות נחשפות.

Lady in red2

New member
ואח"כ ../images/Emo58.gif

את לוקחת את שבר הראי שלקחת מהחדר השני עם כיורי החפיפה, וגוררת אותו לכאן: http://www.nordinho.net/vbull/attachments/new-adventure-games/31053-nigepico-1-2-mirr.jpg אמורות להופיע לך אותיות על שבר הראי. עכשיו את חוזרת למחשב וצריכה למצוא את האותיות שישלימו את האותיות שבמראה. לכן את צריכה למצוא את האותיות: h t h i אז את משתמשת במסרק על הקובץ שמכיל את האותיות האלה, כך שרק הן יהיו חשופות ושאר האותיות יהיו מוסתרות ע"י המסרק. אח"כ את משתמשת בשבר הראי על מסך המחשב ויש לך את הצירוף White Chair. עכשיו את יכולה ללכת לחתוך את הכיסא עם הסכין גילוח (אחרי שניקית אותו עם המשחה להסרת חלודה).

eti911

New member
כן, את זה כבר עשיתי מזמן

גררתי את המייבש, ראיתי את האותיות, שמתי את המסרק על המחשב וראיתי את שאר האותיות. לא ברור לי איך מחברים ביניהן- איפה שמים את המראה..

eti911

New member
ליידי, קראתי את ההודעה הזאת,

והבנתי מה צריך לעשות: לגלות בעזרת שואב האבק את האותיות ההפוכות על המראה הגדולה, ואח"כ לשים את שבר המראה על המראה השניה משמאל. הבעיה היא שאני לא מצליחה לשים את שבר המראה שם. היא לא "נדבקת " לי. לא נורא, התייאשתי כבר..

ליידי .אולי תוכלי להעתיק את התמונה

של החדר שהעלתי אתמול ולעשות עיגול מסביב למקום שבו אמצא את הפיאה והמייבש. תודה מראש.

למעלה