חדשששש

Don Nirtin

New member
ברוך הבא לפורומינו הקט../images/Emo87.gif

נאי ניר בן סימון, בן 23 כמעט 24 ואני מחזיק קוסם קרח רמה 129 בברה. תספר על עצמך בבקשה?

ווינגז

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

ספר קצת על עצמך! אני יעל, בת 21 תיאורטית משחקת בברה
השתלבות נעימה ומהירה בפורום

yonVata

New member
ברוך הבא ../images/Emo9.gif

יונתן בן 23, משחק בברה עם פריסט ברמה 102 שצועד בצעדי ענק לכיוון בישוף! וכמו שכבר אמרו, ספר קצת על עצמך... שרת/דמות/שם/גיל/צבע-עדיף-של-בננות

אביבXD

New member
תודההה

אני רגיל לפורומים מיובשים שרק אחרי שבוע אתה מקבל הודעה:) אני אביב בן 12(לא פייר כולם גדולים ממני :D) משחק בסקניה רמה 36 XD יש לי איזה 20M בגלל זה אני לא עובר לשום שרת אחר..... "צבע-עדיף-של-בננות" מה?!XD

../images/Emo209.gifברוך הבא! D:

אני אנה, בת 16 וחצי, עם DB רמה 45 בברה
השתלבות נעימה! ^.^

אביבXD

New member
תודה :)

מה כולם פה בברה?:O אולי אני יפתח לי שחקן בברה.....אבל עכשיו יש פאטצ' ונראה י זה הבינג בנגD:

../images/Emo209.gifחח לא כולם D:

יש לי גם כמה דמויות בעולמות אחרים, אבל אני משחקת בהם פחות P:

deisy

New member
סרבר צק

כלומר בדיקת שרתים. הם מורידים את המשחק למספר שעות כדי לבדוק שרתים, לתקן דברים להוסיף דברים לקאש וכו'.. אגב, ברוך הבא! אני גלית, עם בישופית רמה 166 בברה. תהנה, משעשע פה

deisy

New member
מביך?

בהתחשב בפדיחות שכולם עשו בשרשור שיון פתח.. זו ממש לא פדיחה
עכשיו אתה יכול להרים לרגליים ולהרגיש בבית

yonVata

New member
כמו שכתבתי למעלה...

עדין לא ממש ידוע מתי הוא יגיע, אבל זה יקרה כנראה בערך בעוד 3 חודשים...

Annnnnn15

New member
היי ברוך הבא! ../images/Emo9.gif

אני נסטיה, משחקת בכמה שרתים -.- אבל בעיקר בבלוקן! יש לי שם קוסמת קרח/ברקים רמה 73 וזאת בעיקר הדמות הראשית

אייך אתה מצליח להשתלב עם האנגלית?

גיל 12 זה ממש גיל צעיר להבנת המשחק. כל הכבוד לך. הבת שלי בת 13 משחקת די יפה אבל מדי פעם צריכה את עזרתי עם האנגלית. וואו - 20 מיליון בדרגה 34. מגניב. לי לא היה אפילו מיליון אחד עד דרגה ממש גבוהה. אבל פעם אילו היו זמנים אחרים.... אני סמדר, משחקת בסקניה.

למעלה