חדששהה..

חדששהה..../images/Emo3.gif

שאלום! היי אני עדן, אני חדשה כאן בפורום.. מקווה להתאקלם כאן.. בעלת סוס שמנייי :]..... =(צמפיון=שליטה) אממ למדתי רכיבה 3 שנים.. לא אינגליש ולא מערבית הסגנון הרגילל.. למרות שאני מעוניינת ללמוד קפיצות ודראסג'. אממ רוכבת בחוות משה.. כבר חצי שנה... (פשוט עברנו חווה)..555 וזהו אני ישמח להכיר אותכם חברי לפורום.. אם אפשר שכל אחד יכתוב את שמו סגנון הרכיבה שלו אם יש או אין סוס.. (מקווה שאני לא חוצפנית)... ותמונות בהמשך.. (של הסוס) אההה וסליחה על החפירהה.... חפרנית שכמוני חח :]

stary1

New member
ברוכה הבאה

אני שחף, רוכבת מעט מהכל(חוץ ממירוצים
). יש לי 4 סוסים. השתלבות נעימה לך פה

שירלי317

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני שירלי בת 16 רוכבת דרסז' בחווה פרטית בכפר בילו תכננתי להתחרות אבל העניין בוטל עקב פציעה
של סוסתי המדהימה קים
יהיה טוב.. השתלבות מהנה!

ברוכה הבאה !!!

היי אני מאיה... רוכבת 4 שנים אינגליש , בחוות אור. מתחרה דרסג' , ויש לי סוס בן 4 ( פוני גדול ושמנמן ) תהניייי

שאלום ותודה!

חח תודה לכולם על התגובותתת... וסליחה שלא הייתי פהה... זזתי לחווה לבקר את שמניי :]

אהה!!!

ודרך אגב.. אני לא מאמינה ששכחתי!! שהסוסה שלך (קים) תרגיש טובב.... מקווה לשלומהה..... דרך אגב.. גם לסוס הקודם שלי זה קרה.. הוא היה משוחרר במרעה ונכנס בגדר טיילל ארורה..!! אבל כעבור חודש וקצת הוא עבד..!!! תרגישי טוב חמודהה.. ===> (גם הסוסה!)

שירלי317

New member
תודה חמודה

ורק שתדעי לידע כללי שהשרשור היה לא נכון.. אם את מסתבכת בוודאי אחת המנהלות תשמח להעלות את אומנות השרשור.. יהיה טוב, רק שכולם יהיו וישארו בריאים

פייבורי

New member
ברוכה הבאה..

שלום, אני רוני רוכבת בחוות אמיר אינגליש... יש לי סוסה אחת..בקרוב מאוד עוד אחד הכי חתיך! השתלבות נעימה..

2eye

New member
שלום

עמרי אלעד, רוכב אינגליש, מקפץ 100 רוכב 3 וחצי שנים. אין סוס, יש פנסיון.

למעלה