חדשים

ibanez master

New member
שאלה לברי ורענן

כמה שנים אתם מנגנים על גיטרה\בס.. ומה הגיטרה הראשונה שלכם.? נ.ב לורל אחלה גבר חח

ביט 69.

היי :) אל תתייחסו לכינוי . חברה שלי עשתה לי ת'פורום ממזמן . קוראים לי דניאל. :] אתם להקה ממש טובה . השיר הכי יפה שלכם זה עוגות גבינה . D; לדעתי כמובן. חח אוהבת אתכם 3> נ.ב לורל אני אוהבת אותך 33> אתה כזה יפה ומוכשר (;

../images/Emo207.gifבקשר למחר-->בערוץ הילדים!!

איפה תתארחו, אמרו לי שהם בכלל יצאו לפגרה

Pete Best

New member
לעזאזל...

זה באמת משנה איך לורל נראה?! זה ממש מרגיז כל העניין הזה!! פאק, אתם שומעים את המוזיקה או רק בוהים בלהקה ואומרים "וואו, איזה כוסונים"?? אני באמת לא מבין את זה...

moran916

New member
גם מה שאת עושה זה מעצבן..

פשוט תגידי ברוכה הבאה ... גם אני חושבת שהם להקה טובה.. וזהו. יומנעים =] לא לתקוף כול מי שאומרת שלורל חתיך..

זה בכלל לא קשור !

אני מתה על המוזיקה של ביט , ! ושהכרתי אותם בכלל לא הכרתי את לורל , רקאת רענן וברי . ועם כל הכבוד אי אפשר להסתיר את יופיו של לורל :) 3> . אז מה אם היא אומרת שלורל יפה ? ותאמין לי שאני ממזמן לא אוהבת זמרים על פי איך שהם נראים אלא על פי הקול ואיכות המוזיקה שלהם ! אז היא אמרה שהוא יפה , והיא גם אוהבת את עוגות גבינה .. מה רע? בקיצור - חפרתי ;/ אבל פשוט תבין..

Pete Best

New member
אני מצטער... ../images/Emo4.gif

הגזמתי כנראה.. אני מצטער שתקפתי אותך ככה, פשוט היה לי יום חרא וזה עצבן אותי קצת.. והוצאתי עלייך עצבים גם בלי קשר להודעה, ומצטער. אז נפתח דף חדש..?
אני באמת מבקש סליחה. סתם עצבני.

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif לאלאלא!

אני בכלל לא חושבת שהגזמת! הפורום הזה באמת נראה יותר פורום מעריצות לורל מאשר פורום ביט69. בנות, תתחילו להרגיע את ההורמונים שלכן ותוציאו את זה בדרך אחרת. זה לא יכול להיות שכל אחת חדשה שבאה לפורום ישר מתחילה לספר לנו כמה שלורל חתיך ומקסים. אנחנו יודעים שהוא יפה, עכשיו תנוחו. חרשנו את הנושא הזה יותר מידי וזה לא לעניין בכלל שהפורום הפך לדבר כזה. אם אתן כלכך אוהבות את לורל, אני יודעת מה, תפתחו לו קומונה! חלאס להוציא הכל בפורום. ספרו לו על זה במסרים. אני באמת לא חושבת שזה צריך להיות ע"ג הפורום כל החרמניות שלכן.

כנסו.

אם היא רוצה להגיד שלורל יפה - שתגיד! זכותה. כאילו מה אכפת לכם שהיא אומרת את זה?! ולורל הוא חלק מהפורום, חלק מביט, וככה זה בכל פורום! *לורל- אני אוהבת אותך3>*

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif אתה יודעת מה?

על הפאקינג זין שלי שאת אוהבת את לורל בסדר?!?!?!?!?!? פור פאק סייק ילד בן 14 צריך את כל ההתפרצוץ ההורמונית של ילדות מיוחמות בנות 13, זה נראלך הגיוני?! תעזבו את המסכן בשקט ואם אתן רוצות לסגוד לו- לא פה בבקשה! זה פורום לביט, לא ללורל. ואני יודעת שלורל הוא חלק מביט, אבל אתן גומרות לזה להראות כאילו רק הוא בביט. ותאהבו את לורל עד מחר, באמת אתן לא מזיזות לי ת'ביצה. אבל תעשו את זה רחוק, לא פה. זה לא המקום שלכן לסגוד לו. ואין לך מה לעשות עם זה!

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif תקשיבי, חם לי, אני עצבנית

ובמילא ישלך כינוי של פוסטמה אז לא עדיף שתשבי בצד ותנסי להיות יפה? אולי לורלייייייייי המדהיםםםםםם שלך, ישים לב אלייך ויקדיש לך איזו יריקה או משו- כי יותר מזה אני מאמינה שהוא לא ישים עלייך.

למעלה