חדשים

sapirosh92

New member
XD ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif |נשפכת מצחוק|

איזה שיחה מפגרת. וד"א מיכל אני מעריצה אותך רשמית.

Frankielover7

New member
כן, הכינוי שלה הרבה יותר טוב משלך>>

אין לך חיים, הא? אם פתחת קומונה לילד אחד -_______- אני כבר רואה איך הקומונה תלך:"אומגדדדדדד לורלייי כוסוןןןןןן" "יש ללורלי חברה?!?!?!?!" "בואו נרצח אותהההההההה" איך את פאקינג יכולה לאהוב אותו!? זתאומרת, את לא מכירה אותו!!!!! הולי פאקינג וג'יינה!@#$^&U^*I&*^$# אני לא מבינה איך כל הפאקינג הגרופיות האלו מוותרות על הפאקינג כבוד שלהן ופאקינג משפילות את עצמן מול בנים-___-" יווווו כל הבנות האלו עוד יגרמו לי לעזוב את הפורום הזה במהירות.

orxxx

New member
חעחעחע מיכל את גדולה..

אולי קצת הגזמת אבל בתאכלס את ממש צודקת!! אני לא סוגדת ללורל אני סוגדת לך...!! בואו ונפתח קומונה למיכל :)

שנינה92

New member
רילקקקס :O

למה את סתם מבזבזת ת'עצבים שלך? תתעלמי אם זה מפריע ך וזהו.

J Lafferty girl

New member
אוקיי,

את צודקת ולפעמים זה באמת מוגזם, אבל מילה אחת זה לא כזה נורא ולדעתי זה אפילו נחמד..

../images/Emo15.gif../images/Emo216.gif../images/Emo210.gif כשזה מילה אחת זה בסדר,

אבל כשזה חוזר על עצמו ככה שכל מי שמצטרפת כותבת "לורל יאחתיך תעשה לי שמינייה" זה כבר מתחיל לעלות על העצבים.

Frankielover7

New member
פאקינג סוגדת לך.

אין לי מושג לאיזה תגובה שלך לשרשר כי כל התגובות פריקינג נכונות @#$$^ כ'ככככ הרבה זמן ניסיתי לא להגיד משהו><'

NA BoldAs Love

New member
בוקר טוב

חצי מהכינויים פה כוללים את זה.. ובכל זאת מה זה מעניין אותך כל אחד יעשה מה בראש שלו.

ביט 69 ולורל .

חח זה פסד'ר :) תודה כולם 3> האמ לכל האנשים למניהם , זה יעזור לכם אם נפתח ללורל קומונה!? זה הרי מדבר על הביט וזכותנו להביע מה שאנחנו רוצים . לא אמרנו שברי ורענן לא מוכשרים , הם מוכשרים לא פחות (; לא ככה?

sapirosh92

New member
שאלה.

למה כתבת ביט 69 ולורל מה לורל לא חלק מהלהקה? מיכל מזה צודקת זה מתחיל לעצבן. אז בואי אני יסביר לך ולכל השאר: יש להקה בשם ביט 69 יש? אוקיי. בלהקה יש 3 חברים יש? אוקיי. לורל-מתופף,ברי-גיטרה,קולות רקע,רענן-גיטרה,סולן.יש? אוקי. עכשיו כשהבהרנו ת'נושא הזה אני מקווה שהבנתן שזה שאתם מתות על לורל מענין פה לרוב הפורום ת'עכוז,ולא משנה כמה תגידו שאתן אוהבות אותו קלטנו את זה בהודעה הראשונה שכתבתן את זה, אז לכו תקימו לו קומונה תסגדו לו אני יודעת מה.. רק אל תעשו את זה פה כי זה כבר מתחיל להיות מעצבן!

אא כן..

אני אופקה,14

למעלה