חדשים

J Lafferty girl

New member
ברוכה הבאה:)

גמאני חדשה [הפעם הראשונה שכתבתי בפורום הייתה ביום שישי אז..D:] חחח אני לא מפסיקה לזמזם לעצמי את עוגות גבינה כבר יומיים, אני משגעת את עצמי. ולpete best, גמאני רציתי להגיב לך אבל אז ראיתי שהתנצלת והכל נמחק. ובאופן כללי, היא כ"כ לא היחידה שמדברת על כמה שלורל יפה.. אבל היא , בניגוד לאחרות, התייחסה גם לאיך שהוא מנגן ולאיך שהלהקה עצמה נשמעת..

shape1

New member
כן זה גם מה שאני שאלתי..

ובאיזה שעה גם תופיעו?

כתוב במייספייס שב-13:00 אבל לפי דעתי..

זה יהיה ככה ב-13:30 כי המנחים חופרים שם>>

shape1

New member
חחח נכון

אבל אני לא אהיה בבית ב13:00 :| אין שידור חוזר?

אמממ..../images/Emo12.gif

ב-20:00 אם אני לא טועה
או אחרי הסדרה היותר מפגרת של תום אבני>>

3has3

New member
חחח לא זה בשש וחצי הזה של תום

בעע זה יהיה בשמונה ועשרה ככה..

טל 182

New member
פאק...אני לא אהיה בבית כל היום...

מישהו יכול להקליט ולעלות את זה אח"כ או משהו כזה?

היי

אני מנגן גיטרה 3-4 שנים, באס לקחתי שיעור או שניים אבל בתכלס למדתי לבד.. הגיטרה הראשונה שלי הייתה g&L זה מהיוצרים של פנדר....=] לורל בהחלט אחלה גבר.

J Lafferty girl

New member
פאק איך אפשר ללמוד לבד?

ואני מדברת על כל דבר..!! למדתי חצי שנה גיטרה ובקושי ידעתי להחזיק מפרט, שלא לדבר על להעביר אקורד.

RockTv

New member
קחי אויר, אין קיצורי דרך :

מה משך אתכם למוזיקה? רענן: "אבא שלי מורה לגיטרה, והתחלתי ללמוד אצלו באופן רציני בתחילת כיתה ו". זה המון זמן להיות טוב על גיטרה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3260346,00.html הם הגיעו לתוצאה הזו, עם כשרון + הרבה עבודה.תרגול והשקעה. אין קיצורי דרך. אם בא לך לנגן סבבה, את צריכה להשקיע המון שעות בשבוע (או ביום).

J Lafferty girl

New member
כן, כבר ויתרתי על זה..

זה פשוט נראה לי ממש מגניב, התחלתי ללמוד כדי שאוכל לנגן בחשמלית^^" חוצמזה שנראה לי שחסר לי הקטע של הכישרון כי אח שלי היה הרבה יותר טוב ממני ואח שלי עוד קטן ממני בשנתיים.. קשה לי מאוד לסיים דברים שהתחלתי אלא אם אני באמת מתלהבת מהם. כנראה שלא מספיק התלהבתי. אבל תודה שהגבת בכל זאת:)

WIpE ouT

New member
פשוט להשקיע

אם את באמת רוצה לנגן ואת לומדת לבד פשוט תשקיעי, בסה"כ זה בא ממך הרצון הזה אז תעבדי על זה ותשקיעי כמו כל האחרים

למעלה