חדשים...

בגלל זה שאלתי.. מסכים לגמרי שזה לא בסדר

אבל זה שיש אחת או שתיים או שלוש כאלה לא אומר שכולם כאלה.
אותי אבחנה פסיכיאטרית תמורת 600 שח....

לא... אני בהחלט מסכים לכך שהיא כזאת

אני מכיר אחת כזאת שמנצלת את מעמדה בצורה מחפירה והיא בושה, ואני מקווה שיום אחד מישהו ילמד אותה לקח...

שלומות0

New member
לדעתי לעובד ציבור

בתפקיד בכיר אסור לקבל באופן פרטי יש כאן חוסר הגינות אם זו היא וניצול מעמד וגם ניצול הורים שנמצאים במצוקה,

קצת הרבה יקר אני שלמתי 2400 ש"ח

בבית אחד וקבלתי אבחון על הכל.
בנוסף צרפנו מכתב מבית הספר וקבלתי את כל הכספים בחזרה ועוד עם תוספות
כי דרשתי בוועדה גם רטרו והם הביאו הכל עם ריביות.

בנוסף בגלל שלקח להם זמן קבלתי אחרי חודש עוד כספים שהם קראו לזה הלנת גמלה - כלומר בגלל שלקח להם
יותר מדי זמן לעבד א תהנתונים אצלנו לתשלום הם נתנו עוד תשלום על הזמן שחיכינו לכספים.

חביב לפעמים הם בסדר.
ולפעמים לא.

האם יש לך שני אבחונים

לפי הדרישות של ביטוח לאומי?

האם הפסכיאטרית לא נתנה לכם אז סיכום אבחון כתוב?

בשביל מה בעצם אתם צריכים אותה ? למה אתם לא מגישים את האבחון מלפני שנתיים?

נשמע לי קצת חוצפה בשביל כתיבת מכתב בלבד.

יש מספיק פסיכיאטרים טובים וזולים יותר וגם אפשר ללכת דרך קופת חולים לעתים ולבקש משהו שמבין בספקטרום (אפשר לבקש פה המלצה).

dina199

New member
האם ייתכן שביטוח לאומי יסרב לקבל

איבחון בן שנתיים ?
למרות שבתיאוריה איבחונים תקפים לשלוש שנים.

לא נראה לי הגיוני בכלל, ולכן

לדעתי, אם האבחונים הם לפי הקריטריונים שדורשים בביטוח הלאומי היתי מנסה להגיש אותם כמו שהם. שכן לא עבר המון זמן מאז.

assafe2

New member
האבחון שיש לנו הוא סיכום אבחון שמתפרש

על 3 דפים .לדברי הפסיכיאטרית לביטוח לאומי סיכום האבחון הזה לא מתאים וצריך מכתב מיוחד שמסכם לפי דרישות ביטוח לאומי

תבדקי אם הסיכום עונה על הדרישות

למשל, שיהיה כתוב באיזה כלים השתמשו בשביל לאבחן. ועוד.

אם הוא עונה, תגישו אותו וזהו.

אם לא, אז או שתנסו ללחוץ על הפסיכאטרית שזה לא הגיוני שסיכום שלוקח כמה דקות לכתוב יעלה כל כך הרבה כסף (הרי גם על הדפים שיש לכם ביד בטח שילמתם! היא בטח לא עשתה את זה בחינם!) (אם כן, אני חוזרת בי... וגם כך , זה מאוד יקר!)
או שתלכו למקום אחר לאבחון. ותשימו עליה איקס אחד גדול.
יש אנשים שהשתן עולה להם לראש.

אני חושבת שאסור להסכים לשלם סכומים כאלה, כי אם אנחנו נתחיל לשלם, יהיו עוד שיגבו סכומים מופרכים כאלה.

assafe2

New member
הסתכלתי עלהסיכום אבחון

קודם כל רשום סכום הערכה למרות שזה היה אבחון של 4 פגישות. לא רשום הכלים שבהם השתמשה...בקיצור לא מה שצריך לביטוח לאומי. יש לכם פסיכיאטר מומלץ ממכבי ?תודה רבה

dina199

New member
עדיין תנסו להגיש מה שיש.

כי סכום הרטרואקטיבי שנה אחורה מחושב מיום התביעה .
אז אפילו אם לא יצא כלום, לא תפסידו מהנסיון

assafe2

New member
יש לנו שני אבחונים

האבחון הפסיכיאטרי שהוא בעצם רשום כמכתב סיכום הערכה והאבחון של הפסיכולוגית הקלינית שרשום בהתאמה לדרישות ביטוח לאומי

1אילת2

New member
תקראי את חוזר מנכ"ל המצורף בו.

לדעתי זה מספיק. האבחון הפסיכולוגי הוא זה שצריך להיות לפי קריטריונים מסוימים. אין הגבלות על האבחון הפסיכיאטרי. אם כתוב שם ASD/PDD-NOS זה מספיק.
ואני לא מבינה את הדרישה שלההפסיכיטארית. על פניו, נשמע חצוף ביותר. אבחון חדש אצל פסיכיאטר אחר כולל מכתב סיכום יעלה לכם פחות.

למעלה