ד"א ברוכה הבאה!
• •°D a N u § h°• New member 20/7/05 #23 תודה לכולכם! ../images/Emo13.gif טרוי היה ממש חמוד.. אוף חבל שהוא פגע בורוניקה.. איזה בלתי צפוי זה היה.. יש סיכוי שהוא יבוא לביקור?!
תודה לכולכם! ../images/Emo13.gif טרוי היה ממש חמוד.. אוף חבל שהוא פגע בורוניקה.. איזה בלתי צפוי זה היה.. יש סיכוי שהוא יבוא לביקור?!
ר ראשלצית 2 New member 20/7/05 #28 זו רק אני או ש... טרוי דומה לשחקנית ששחקה בסרטים "10 דברים שאני שונאת אצלך" ו" יצאת נסיך" שחכתי תשם שלה?
זו רק אני או ש... טרוי דומה לשחקנית ששחקה בסרטים "10 דברים שאני שונאת אצלך" ו" יצאת נסיך" שחכתי תשם שלה?
ד דף חשבון New member 17/7/05 #3 ברוכה הבאה העונה השנייה עדיין לא התחילה. באינטרנט אומרים שהיא תתחיל להצטלם באוגוסט, וקראתי לפני כמה ימים שהיא תתחיל באוקטובר שארה"ב..ככה שאני לא יודעת כבר למי להאמין..
ברוכה הבאה העונה השנייה עדיין לא התחילה. באינטרנט אומרים שהיא תתחיל להצטלם באוגוסט, וקראתי לפני כמה ימים שהיא תתחיל באוקטובר שארה"ב..ככה שאני לא יודעת כבר למי להאמין..
M M a m u s h k a New member 19/7/05 #11 ברוכה הבאהההההההה((= תהני לך בקשר לשאלה- אין לי מושג סורי אבל אני בטוחה שמישו אחר פה כבר יענה לך
N nateli92 New member 17/7/05 #5 ברוכה הבאה! + נצל"ש היום זה הפרק שבוא אמא של לוגן מתאבדת כלומר: מהפרק של מחר לוגן וורוניקה יתקרבו! Yeay!!!!!!!!!!!!!
ברוכה הבאה! + נצל"ש היום זה הפרק שבוא אמא של לוגן מתאבדת כלומר: מהפרק של מחר לוגן וורוניקה יתקרבו! Yeay!!!!!!!!!!!!!
N noa4u New member 18/7/05 #7 ברוכה הבאה!!! כן איזה כיף!!מתקרבים לפרקים של ההתקרבות שלהם אבל מה שאומר שגם מתקרבים לסוף וזה לא כיף...
ברוכה הבאה!!! כן איזה כיף!!מתקרבים לפרקים של ההתקרבות שלהם אבל מה שאומר שגם מתקרבים לסוף וזה לא כיף...
B buffgirl New member 20/7/05 #32 חדשים ../images/Emo80.gif|מיוחדת| ברוכים הבאים ושהייה נעימה אנא קראו את חוקי הפורום וחוקי הספוילרים כדי שתהיה לכולנו גלישה נעימה =)
חדשים ../images/Emo80.gif|מיוחדת| ברוכים הבאים ושהייה נעימה אנא קראו את חוקי הפורום וחוקי הספוילרים כדי שתהיה לכולנו גלישה נעימה =)