חדשים
|מיוחדת|

adidoshit

New member
שלום!

קוראים לי עדי ואני פשוט מכורה ל"ורוניקה מארס"!!! זאת סדרה שולטת! אז אני מקווה להשתלב פה מהר, כי רק עכשיו מצאתי את הפורום על הסדרה המדהימה הזאת!

../images/Emo41.gifהיי אני חדשה!

אני דנה
,גמני כמוכם לא מזמן התמכרתי לורוניקה מארס!
האמת שחברה שלי היא זאת שאמרה לי לראות, היא בטח גם תצטרף בקרוב לפורום.. התחלתי לראות אבל מפרק 5 בערך.. וזהו, הסידרה ממש מעניינת! דנקן כזה חמוד!! ובכלל כולם שם!
חבל שהשחקן ששיחק את טרוי, שון אשמור עזב..
מקווה שיהיה כיף פה בפורום!

עמית81

New member
גם אני חדשה!!!!

הייי כולם!!!!!! אני חדשה פה!!!!!! מקווה שיהיה לי כיף פה.... נכון שורוניקה מארס זאת הסידרה הכי מדהימה שיש????? דאנקן כזה חתיך!!! יאווו.. כולם שם...

היי אני חדש!

שלום לכולם! אני חדש פה בפורום! קוראים לי אלון ואני מכור לורוניקה מארס...[כן אני רואה כל יום את הפרק ואת השידור החוזר שלו ושומע כל היום את הפס קול של הסדרה :|] מקווה להנות ולהשתלב פה.. ד''א...היום יש לי יומולדת :D תציגו את עצמכם שאני יכיר קצת...

adidoshit

New member
אה כן!

יש לי שאלה, העונה השנייה כבר התחילה בארה"ב? אם כן(וגם אם לא), מישהו יודע מתי היא תגיע אלינו?

irene17

New member
ברוכה הבאה!

מקווה שתהני פה... כן גם אני הייתי קצת מבואסת כשהוא עזב, אבל תודה לאל הסידרה הזאת המשיכה לזמנים הרבה יותר טובים!

חותםםם

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

תשתדלי לנצל"ש [לנצל שירשור] ולא לפתוח הודעה חדשה.. השתלבות נעימה!! דאנקן חתיך..אבל לוגאן יותר

ברוך הבא!!!! ומזל טוב!!!! ../images/Emo49.gif

אל תדאג- הנאה מובטחת!!!! השתלבות נעימה!!!!
יום הולדת שמח!!!!
בן כמה? ואני אילת- בת 16 ומכורה כמוך לורוניקה!!!!

חותםםם

New member
ברוך הבא!! ../images/Emo24.gif

מזל טוב
עד 120.. אני רותם בת 14 מת"א השתלבות נעימה.. ו..מי לא מכור לורוניקה?

חותםםם

New member
ברוכה הבאה!! ../images/Emo24.gif

תשתדלי לנצל"ש [לנצל שירשור] ולא לפתוח הודעה חדשה.. השתלבות נעימה!! דאנקן חתיך..אבל לוגאן יותר

noa4u

New member
ברוכה הבאה!!!

גם אני התבאסתי שטרוי עזב, בעיקר בגלל שהוא פגע בורוניקה אבל הם היו חייבים להוציא אותו בשביל המשך העלילה... השתלבות נעימה.. :)

אנה12

New member
רק לוגן חמוד

לא טרוי ולא דאנקן לוגןןןןןןןןןןןןןןןןןןן (סליחה..אני אובססיבית)

למעלה