חדשים !

orw93

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif../images/Emo205.gif

אני אור^^

Emergency Exit

New member
ברוכה הבאההה../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

אני ליאור, בת 16 [שניה נספור לך גם.. שלושה חודשים
] מנתניה. אני תקועה בניו מון וקצת חבל אבל איןלי זמן לחיות אז בטח שלא לקרוא

ברוכה הבאה:)../images/Emo58.gifNM

אני אור:) אני עכשיו בניו מון(קריאה מחדש..) וכמה שזה מוזר - גם אני אוהבת אותו. נכון, בלה קצת מעצבנת ומתארת כל דבר בפרטי פרטים(למי אכפת איך נראה יער??), אבל.. אני במסלול החשיבה של: 'אם אדוארד היה עוזב אותך..' אז אני די מבינה אותה. חוץ מזה שהייתי מנסה להיות יותר חכמה ומתכננת להתאבד ברגע הראשון, אליס הייתה רואה אותי ואדוארד היה בא.. בלה לא חכמה במיוחד, לא? וגם אקליפס - למרות שגם לי אמרו שהוא הכי טוב בסדרה - לא היה הכי הכי.. אהבתי את ברייקינג דאוון יותר:) סליחה על החפירה וברוכה הבאה:)

adi dion

New member
יא חחח אני בדיוק כמוך!

אהבתי את ניו מון וקצת פחות את אקליפס.. ואני אוטוטו מסיימת את הרביעי.. עד עכשיו- וואו הוא מדהים! אני צריכה לעשות קריאה חוזרת של הכל כדי להחליט איזה הכי הכי אהבתי. יש סיכוי גדול שאני בכלל אשנה את דעתי ואוהב יותר את אקליפס בקריאה שנייה
האמת? אין על הראשון!

Midnight Show

New member
הממ, לא יודעת, ../images/Emo58.gifNM

היא הייתה די בטוחה שאדוארד בחיים לא יחזור, והיא גם לא באמת ניסתה להתאבד - היא רצתה לשמוע את הקול שלו שוב כי זו הייתה הדרך היחידה שלה... לדעת שהוא באמת היה קיים. בדיוק התחלתי את ברייקינג דון, ואני מתלהבת שיש מלא עמודים מנקודת המבט של ג'ייקוב שהפך נסבל להפליא בסוף של אקליפס ואע, אני חושבת שאני מעדיפה אותו על אדוארד. לא שזו כזה הישג, בעצם. אני די מעדיפה את כולם על אדוארד.><" ניו מון לנצח!11 D:

Midnight Show

New member
זה לא כל כך קשה O:

אני מתכוונת, אם לא היה כל הקטע של הmate-ing והעובדה שהוא נראה כמו איזה אל יווני, אני לא מבינה מה בלה מוצאת בו.

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif כל הקטע של המה?../images/Emo122.gif

מבחינתי הוא יותר מדי מושלם, הוא לרוב מתנהג כמו מכונה, אני לא אוהבת את זה..

Midnight Show

New member
../images/Emo58.gifNM

שהם כמו מה שיש בין סאם לאמילי? מין קשר בלתי-נפרד?~ זה די טיפשי למען האמת, אבל בטח מאייר ידעה שאם היא לא תיצור להם איזה bond בלתי-ניתן-לשבירה מערכת היחסים של אדוארד ובלה לא הייתה אמינה בכלל

orw93

New member
נכוןנכון../images/Emo58.gifBD../images/Emo205.gif

כל הקטע מהנקודת מבט של ג'יקוב.. היו מלא קטעים שהרגשתי סוגשל סימפתיה לאדוארד, אבל זה רק כי ג'יקוב הרגיש ואני מושפעת
אתמול סיימתי אותו, ובאמת הרגשתי שלא בא לי להמשיך, הקטעים של בלה כבר לא מושכים אותי כמו פעם, ובאמת היה לי ממש קשה להמשיך לקרוא היום

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif נכון ../images/Emo58.gif|BD

בקשר לסימפתיה, הייתי כזה "אווו"
ממתי הקטעים של בלה מושכים? XD חפירות על גבי חפירות.. הבחורה אובססיבית

Kawaii Me

New member
../images/Emo58.gifלNM

איך יכולת לחשוב שהוא לא יחזור? כאילו טוב שהספר שווה משהו בלעדיו וטוב שהיא לא כותבת את זה לנערות וברור שאהבה הכי חזקה ובלה בלה ותמיד תנצח :) כפרעליך אד

למעלה