חדשים !

Midnight Show

New member
שאלום~^^

אוקיי. |נזכרת מה עושים בשרשור חדשים| היי!D: אני שחר ואני בת 15 ו... *סופרת* חודש וחצי. נממ, התחלתי לקרא את הסדרה לפני חודש והתמכרתי. אני תכף מסיימת את Eclipse (מאה חמישים עמודים אחרונים בערך) ואז בתקווה אעבור לספר עם העטיפה המגניבה והדפים הבלתי-נגמרים ששוכב לו על המדף שלי כבר הרבה זמן.O: ... תקבלו אותי. ;;

Fechie

New member
ההההיי D:

אמממ.... אני יערה בת 17 קראתי את כככללל הסאגה כולל את מידנייט סאן עכשיו אני קוראת את טווילייט שוב... פעם שלישית גלידה
אני בפורום כבר הרררבה זמן ורק עכשיו נרשמתי אז... נעים להכיר

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל, בת 19
. בתחילת Eclipse
בטח שנקבל

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

השתלבות מהנה ^^" ואמממ שאלה שאני נוטה לשאול את כולם XD נהנ?

Fechie

New member
תודה לכולן ../images/Emo13.gif

אני לא חושבת שהנאה היא המילה הנכונה לתאר את הסאגה
אין דברים כאלה

Galuush

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

אני גל. בת 19
, קוראת עכשיו את Eclipse. התשלבות מהירה וקלילה
. אני חושבת שאני אקרא את MS אחרי שאני אסיים את הסגאה. אבל זה מעצבן שזה במחשב..
אני מקווה שמתישהו היא תוציא אותו בתור ספר- כי יש לו פוטנציאל ממש טוב. התחלתי לקרוא אותו וחשבתי שזה לא יעניין, אבל זה ממש יפה
.

xXx Lilo xXx

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo9.gif../images/Emo29.gif

מקווה שאת נהנת מהקריאה שלך בE
(אני אישית נהנתי רק מהסוף XD) המממ ברוכה הבאה והשתלבות מהנה. ואל תקראי את BD מהר כ"כ.. חבל שזה יגמר מהר מידי :O

Midnight Show

New member
אה זה בעייתי,

מצד אחד אני מתה לדעת מה קורה בסוף וכאלה, מצד שני אני לא רוצה שייגמר מהר. ;; אני מעדיפה את NM משום מה(
), למרות שאמרו לי שדווקא השלישי הוא הספר הכי חמוד בסדרה... בינתיים אני לא אוהבת ס.ס תודה

xXx Lilo xXx

New member
חחח ../images/Emo3.gif../images/Emo58.gifNM../images/Emo29.gif

אני קוראת פרק ביום XD (כאילו בBD) כי לצערי הרב, בהתחלה של הפורום, היו כאלו שלצערי לא שמו את הסימן
בהודעה שלהם ואז קראתי את הסוף. :\ ותכלס. בגלל שגילו לי את הסוף לא התרגשתי בNM כשהוא עזב אותה
כן המילים כאבו ובכיתי אבל ידעתי משום מה שהוא יחזור :S אני ממש מקווה שתהני מכול רגע שתקראי את הספר ^^"

Midnight Show

New member
|ספויילר|NM וE

הממ, דווקא זה היה ברור שאדוארד יחזור, כי... טוב יש ספרי המשך ובלי אדוארד זה מפוספס-משהו, אז גם לא התרגשתי. הפרקים הראשונים לפני שהיא התחילה להסתובב עם ג'ייקוב היו מתישים כי בלה הייתה שקועה ברחמים עצמיים וזה לא היה מעניין, אבל אז ג'ייקוב והיא התחילו להיות ביחד וזה היה פשוט כל כך חמוד שכואב לי שג'ייקוב נהייה כזה פוץ מעצבן מאז שאדוארד חזר. >:

Fake Reflection

New member
../images/Emo79.gif גם אני לא התרגשתי או משו..

לא עשה לי כלום חח זה כי גם אני ידעתי..
ועוד כמה דברים X:

maya 1342

New member
באמת? ../images/Emo58.gif NM

אני אומנם לא ידעתי כלום, אבל הקטע הזה היה כל כך עצוב!! קודם כל הקטע שהוא דיי התעלם ממנה בבי"ס, ואחר כך שהם נסע לבית שלה והייתה לה הרגשה רעה, ואז הם הלכו ודיברו והוא עזב אותה- אני בקושי הצלחתי לנשום בקטע הזה. פשוט בכיתי והייתי בהלם מטורף והייתי בשוק ו-גאדמאט זה היה רק הפרק השלישי של הספר!!! למה הוא לא חיכה עוד איזה עשרים פרקים?!#₪*₪*%^#^@%

למעלה