חדשים.

shleza2

New member
שלום אני חדשה פה

בעצם אני לא חדשה אני פשוט לא מהפורום הזה רק באתי לבקר
טוב קוראים לי נוי (כינוי שלז) ואני רואה את איניאשה מדי פעם... אני אוהבת את הסדרה ובעיקר את המנגות---> אני גם מציירת מדי פעם מנגה (בבצפר בשיעורים משעממים). אני רוצה להתחיל לראות את הסדרה אבל בגלל שרק עכשיו התחלתי אני לא מבינה מה קורה... מישו יכול אולי לכתוב לי בקצרה מה היה... תודה בכל אופן שלזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז

אינוקשה

New member
שלום אני חדש פה...

היי לכולם! אני שחף אני מאוד אוהב אינויאשה, קוגה הוא הדמות האהובה עלי כי הוא הכי מגניב בסידרה והוא גם יודע איך להתחיל עם בחורות
אני הכי שונא את קאנה כי היא סתם מעפנה שלא עושה כלום חוץ מלהחזיק מראה ו...זהו.. אגב הסתכלתי קצת בפורום והוא ניראה שולט!

מירוקשה

New member
אני חדש פה!!!

אני חדש בפורומים שמי אור הדמות האהובה אליי זותי מירוקו כי הוא מצחיק וחרמן דרך אגב מישמקיר את אינוקשה אני חברו... דרך אגב סמתי לב שהצ'ט הזה שולט

Prince Of Hell

New member
ברוך הבא ../images/Emo3.gif

וואי .. שני בנים מצטרפים לפורום שלנו ביום אחד P: בעצם כבר עבר היום. מצד שני, זה נראה דיי מוזר ששני בנים פתאום הצטרפו, יש להם כינוי ממש דומה, הגיל שלהם הוא 12, ושניהם כותבים בשגיאות כתיב. אתה יכול לומר שאתה אותו אחד.....P: לא נהרוג אותך. מצטערת אם זה לא נכון ופגעתי. אז ברוך הבא

אינוקשה

New member
אני יזביר

זה חבר שלי שנירשם מימני והוא שילב את השם של אינויאשה בשם של מירוקו ואני שילבתי את השם של קוגה עם השם של אינויאש.

ולן

New member
וואו !!!! ברוך הבא!!!

שני בנים חדשים ביממה!!!|מאושרת!|
איזה כיף !!! ברוך הבא !!! אני ולנטינה בת 13 ( אמרתי לשחף שיצרף חברים שלו
) מקווה שתהנה ואם אני לא טועה עכשיו עלה מיספר הבנים ל5 יופי של היתקדמות! מקווה שיבואו עוד!!

PakoLina

New member
קוניצ'יוואה ^.^

שלום קוראים לי נעם, וגם אני מטורפת על מירוקו [
] [ראה חתימה] איזה כיף לנו?! עוד בן הצטרף למיליוני הבנות בפורום (טוב, הגזמתי
)

אינוקשה

New member
יופי אור גבר

אני שמח שנירשמת עכשיו אני לא הבן היחידי בפורומים יששששששששששששש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shleza2

New member
ברוך הבא ../images/Emo8.gif חחחחחחח

בדיוק אתמול הצטרפתי.... היייייייייייייי בוקר טוב אנשים

YuviChan

New member
מנצלת שרשור-יש לי קומונה

קומונת סגידה לבישים (לא רק מאינויאשה)... בבקשה תיכנסו-אנחנו מעט מאוד אנשים תצטרפו לקומונה...
טודע

ברוכה הבאה!!!!

וואייי עוד בן!!! צריך להתחיל לתרגל לדבר בזכר!
הינה מירוקו בסיגנון שלי בשבילך... מירוקו ערס!

למעלה