מה זוג? הוא אמור להיות עם הקשתית לא? אז לא אני לא אוהבת אותם כזוג.
B Bakura New member 24/6/05 #38 לדעתי צריך לתת לה קישור לסיפור... "קורות חייו של סשומרו" מאחר שהוא שלך, תביאי לה :X
S shleza2 New member 24/6/05 #41 רבים עלי? חחחחחחחח דיייי אני מרגישה מפגרת... =( אין פה מישו שרואה 24? בזה אני מבינה טוב!
H harar8 New member 24/6/05 #42 יאאאאהההה!!!!../images/Emo99.gif אני אוהבת את סאשי ואינו כזוג אני מחפשת באינטרנט בקדחנות אחרי פאנארטים אבל אני לא מוצאת (הגעתי אפילו לאתרים ביפנית) יש לי כמה פאנארטים ואפילו דוג'ינשים של אינויאשה וסאשומרו, אבל אני רוצה עוד!!!!!
יאאאאהההה!!!!../images/Emo99.gif אני אוהבת את סאשי ואינו כזוג אני מחפשת באינטרנט בקדחנות אחרי פאנארטים אבל אני לא מוצאת (הגעתי אפילו לאתרים ביפנית) יש לי כמה פאנארטים ואפילו דוג'ינשים של אינויאשה וסאשומרו, אבל אני רוצה עוד!!!!!
T Takashi Tomoko New member 25/6/05 #169 יאאההה!! שלחי לי בבקשה את הדוג'ינשים האלה!! פליז!! בדוא"ל שלי: [email protected] אני אוהב אותך לנצח!!
יאאההה!! שלחי לי בבקשה את הדוג'ינשים האלה!! פליז!! בדוא"ל שלי: [email protected] אני אוהב אותך לנצח!!
H harar8 New member 25/6/05 #171 אוקיי../images/Emo13.gif אבל אלה דבריפ שמתאימים למעל גיל 18 את בטוחה שאת עדיין רוצה? כי ראיתי שאת בת 13.
אוקיי../images/Emo13.gif אבל אלה דבריפ שמתאימים למעל גיל 18 את בטוחה שאת עדיין רוצה? כי ראיתי שאת בת 13.
S S n o w F a i r y New member 24/6/05 #26 שלום ברוכה הבאה!../images/Emo13.gif../images/Emo175.gif אני דנה תהני!
H harar8 New member 24/6/05 #30 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif קוראים לי הדר ואני עוד מעט בת 18 (ב14.7 )
F Fay Wood New member 24/6/05 #33 ברוכה הבאה!!!! ^_^ ../images/Emo168.gif אני אפרת, אל תקראי לי ככה ><* (<~~~ אנשים, תפנימו את זה *מיואשת*) נא לקרוא לי פיי ואני מקווה שתשתלבי מהר ^_^
ברוכה הבאה!!!! ^_^ ../images/Emo168.gif אני אפרת, אל תקראי לי ככה ><* (<~~~ אנשים, תפנימו את זה *מיואשת*) נא לקרוא לי פיי ואני מקווה שתשתלבי מהר ^_^
פ פקאצה בהכחשה New member 24/6/05 #46 רגע אז כמה זמן את רואה? גם אני לא ראיתי מההתחלה וחברה שלי הייתה צוחקת עלי שאני לא מבינה כלום.. אבל אני השלמתי את כול הפרקים שלא ראיתי...חעחע זאת הייתה עבודה קשה אבל זה היה שווה את זה...
רגע אז כמה זמן את רואה? גם אני לא ראיתי מההתחלה וחברה שלי הייתה צוחקת עלי שאני לא מבינה כלום.. אבל אני השלמתי את כול הפרקים שלא ראיתי...חעחע זאת הייתה עבודה קשה אבל זה היה שווה את זה...