מ מאי 406 New member 13/5/05 #62 ברוכה הבאה מותק!!! איזה כיף שהצטרפו אלינו הרבה חדשות בעקבות ההופעה במוצקין! גם את פגשת אותו? ספרי איך הייתה ההופעה!
ברוכה הבאה מותק!!! איזה כיף שהצטרפו אלינו הרבה חדשות בעקבות ההופעה במוצקין! גם את פגשת אותו? ספרי איך הייתה ההופעה!
S Sapir the superstar New member 13/5/05 #67 חנוש הכנתי לך..כנסי! זה לא יצא משהו...אז אם את רוצה אחר אז רק תגידי!
S Sapir the superstar New member 13/5/05 #71 התכוונתי אלייך! ביקשת שאני יעשה לך ועשיתי! יפה? ואת התמונה אני צילמתי!!
M Moria Love RL Moyal New member 14/5/05 #77 אחלהההה חתימהה מאמי..../images/Emo9.gif אאאאאאאאאאאאאאא והתמונה מ=ד=ה=י=מ=ההההה
מ מאי 406 New member 11/5/05 #26 ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif../images/Emo65.gif את יודעת שאת לא בדיוק "שני מויאל היחידה" נכון?...
ש שני מויאל New member 11/5/05 #29 ../images/Emo98.gifהשם משפחה שלך הוא באמת מויאל ?! (כמוני ) וברוכה הבאה אני שני מויאל תהניי
ש שני מויאל היחידה New member 12/5/05 #31 לא, השם שלי הוא לא באמת ... מויאל אבל זה סתם כינוי ... סורי מאמי על גניבת השם.. אני באמת לא היחידה...
לא, השם שלי הוא לא באמת ... מויאל אבל זה סתם כינוי ... סורי מאמי על גניבת השם.. אני באמת לא היחידה...