חדשים חדשים!

הדסושית

New member
ברוכה הבאה

מאמי ברוכה הבאהה....הבטחה אישית את תתמכרייי.......... חג שמח!!!!

ברוכה הבאה מותק!

השתלבות נעימה ומהירה! חחחח.. עוד שני מויאל? יש לנו כבר אחת! חחחחחחחחחחח יאלה מאמי ברוכה הבאה מאמוש צאו

ברוכה הבאה מאמי../images/Emo24.gif../images/Emo152.gif

מאחלת לך השתלבות מהירה והתמכרות נעימה..
והתמונה ששמת אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא שלמותתתתתתתתתתתתת

הדסושית

New member
תודההה רבהה

אני בטוחהה שאני ייהנה איך אפשר שלאא???? למויאלל התמכרתייי ובטח גם לפורום...... ותודהה לכולם!!!!

חחחחח ../images/Emo92.gif מותקקק../images/Emo24.gif

חחחח והנה עוד תמונה מושלמתתת של הראלוששש
מהמסיבה הזאת של הצנחנים חחחחחחחח
מושלםםםםםםםםםםםםםםם שיליייי

הדסושית

New member
חחחח

יש לי גם אותה....והתלבטתי אם לשים אותה ואז ראיתי ששמו אותה כבר באתר....יש לי תמונה שאני מזהה אוהבתת שבה רואים את השלמותתת שלו(בבעצן בכל תמונה רואים) אבל בזאת במיוחד...!!!!ד"א את התמונה הזאת גם שמו כבר פה....

חחחחחח חופשייי.. אנחנו תמידד שמחיםם

לראותתת עודדדד ועודדדד תמונות של הראלושששש..
וזה ממשששש לאאאאא משנה כמה פעמים שמו אותן כאן
חחחחחח
והשלמותתתתתתתת של הראלוששש בהבחלטטטט נשקפת ב====כ====ל תמונה ותמונה שלו..
והתמונה ששמת.. אכן מושלמתתתתת

הדסושית

New member
סבבההה....מוריה תיכנסי מאמי

מוריההה תודהה מאמי!! ובכלל לכולם!!!! איך את שמת את מה שכתוב לך מתחת להודעה שאת כותבת? אני פשוט חדשה לגמרי בפורום ואני לא יודעת.... אם תוכלי לעזור לי אני ישמח

חחחחח אין על מה נשמהה../images/Emo24.gif ../images/Emo26.gif

ואין בעייה מותק, אני אנסה לעזור לך..
אוקיי, אז מה שכתוב לי מתחת להודעה נקרא חתימה.
עכשיו... איך עושים את זה???? אז ככה..... תחילה את נכנסת לכרטיס האישי שלך. אחר כך, תראי למעלה משמאל רשום עדכון כרטיס אישי.. תלחצי על זה. ואז רשום לך משהו כניסה למשתמש רשום, ואת הכינוי שלך.. מה שאת צריכה לעשות זה רק לרשום את הסיסמה שלך. אחר כך מוצגת לך רשימה כזאת.. תרדי למטה עד שתיראי שרשום לך חתימה, ובתיבה הריקה שיש שם יש לך את האפשרות לכתוב חתימה. חחחח תכתבי מה שבא לך
וניתן להוסיף גם אייקונים אם את רוצה
אחרי שאת מסיימת לרשום את החתימה שלך את יורדת עד הסוףףףף ולוחצת על:"לחץ כאן לעידכון הפרטים". זה הכלל..
אם יש לך שאלות את מוזמנת לשאול

למעלה