חדשים, חדשות

The DaNce GirL

New member
גם אני חדשה ../images/Emo24.gif

תודה פרובוקטור על ההזמנה - והנה אני
טוב, אז קוראים לי מאיה ואני יותר בקטע של הריקוד.. אין לי עוד כל כך מה לכתוב, אז אני רק מקווה שיהיה לי פה נחמד
נ.ב פרובוקטור - זאת לא תחרות, אני גם לא מעוניינת באחת כזאת.. אלה שני דברים שונים.

The DaNce GirL

New member
שלום גם לך רקדן :)

הממ.. אני רוקדת כרגע בלט קלאסי ומחול מודרני, והייתה לי הכירות קצרה(שנתיים ככה) עם ג'ז. כמה זמן אתה רוקד?

The DaNce GirL

New member
זה יפה מאוד!

זה גם ידוע שבנים מתחילים יחסית מאוחר.. זה גם ידוע שלמרות הכל הם גם מאוד טובים חחח... אתה רוקד בבית ספר לאומנויות? מגמה? או חוגים?

The DaNce GirL

New member
נחמד ביותר!

גם אני ככה, למרות שהייתי רוצה משהו יותר רציני (נקווה שבשנה הבאה..)!

DaNcE FoReVeR

New member
שלושה או ארבעה כולל אותך... ../images/Emo26.gif

באמת הרוב כאן משחקים אבל פרובוקטור הבטיח שגם לרקדנים תהיה פינה חמה פה בפורום

normajean

New member
נאמ ברוכה הבאה..

אני מקווה שתשתלבי גם [וגם דיי בטוחה אנחנו מאוד נחמדים ואוהביםaren't we?] אבל רציתי רק להגיד לך בלי לפגוע באף אחד או בכלום שפה זה לא בדיוק המקום להודיע על קומונות בשל העובדה כי הקומנות בעצם אוכלות ובאות נגד הפורומים והתוצאה הסופית תהיה שישארו קומנות או לפחות יותר קומונות בהרבה מאשר פורומים (אבל חפיף,ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה היתה שאני שונאת מחזות זמר - לכי תביני לאיזה רמות חוסר טאקט מסוגל להגיע:))

valival

New member
שלללום אני חדשה כאןןןןן

היייייי לכוווולכם!!! אני חדשה כאן!! אז נעים להכיר אותכם!!!!!

0Maori0

New member
היי! ברוכה הבאה!

אני מאור, בת 16 מת"א. ואת? את עוסקת באומנות כלשהי?

valival

New member
../images/Emo8.gif../images/Emo77.gifאני סתם מישהי

אני מחולון ואני בת 15... עוד מעט 16 (יששש)
ואני עוסקת במשחק!!!!! חח עוסקנת נו.. אני פשוט אוהבת את זה מאוד מאוד מאוד... וזהו.. ואני סתם הוכלת לחוג... כי איןמקום אחר ללכת אליו חוץ מחוגים...אמ... ו.... ואני הלכתי להיבחן לתלמה ילין למגמת משחק... אבל.... הייתי בהמתנה ובסוף לא קיבלו אותי...
.. אבל לא נורא.. חחחח וזה... בערך הכל... אז בהביי לכם!!!!!!!!!

Awaken

New member
לאיזה שכבה נבחנת ומתי?

אני לומד שם בכיתה ט' במגמה, שדרך היא מגמת תיאטרון, לא משחק, יש הבדל גדול.

למעלה