חדשים, חדשות

DaNcE FoReVeR

New member
הי../images/Emo9.gif חדשה

קוראים לי טל.. כתבתי פה מזמן :] ו.. אממ.. אוף אני שונאת הודעות פתיחה כאלה אז פשוט שיהיה לכולכם ערב טוב וחג שמח

לימור1977

New member
../images/Emo9.gifשלום אני חדשה כאן

אני מעריצה את השחקן צק ברקמן והייתי שמחה לקבל כאן אינפורמציה וחוות דעת שלכם עליו. מקווה שהגעתי למקום הנכון. שיהיה לכולנו רק טוב בחיים. לימור.

ברוכה הבאה ! ../images/Emo140.gif

מקווה שתשתלבי בכייף בפורום. ואם מותר לשאול - איזה סגנונות את רוקדת?

לא יצא לי להוסיף

את זה להודעה הקודמת שלי, פשוט אני ממש חדשה בפורומים אבל אני מברכת כאן את כל המשתתפי הפורום הזה ומאחלת לכם חג שמח. אני חולה על משחק וכל מה שקשור לתיאטרון וזה מה שהביא אותי לפה. אשמח מאד להכיר כאן אנשים חדשים ולעזור אם אוכל. אני כבר מאז כמעט 3 שנים משחקת בתיאטרון נוער אבל עכשיו, לצערי, הקבוצה שלנו התפרקה. אם מישהו פה במקרה יודע על קיום קבוצות כלשהן באיזור אשדוד תגידו לי בבקשה. שיהיה לכם יום נפלא!!

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

צק ברקמן... איפה הוא משחק? באיזה הצגות? (או לאיזה תאטרון הוא שייך?)

לימור1977

New member
צק ברקמן...

אני לא חושבת שנכון לעכשיו הוא משחק בתיאטרון. אני יודעת על שתי הצגות שהוא שיחק בהן בעבר: 1) דון ז'ואן. 2) אהבה ומזימה. הוא שיחק בתיאטרון גשר ובתיאטרון תמונע. אני יודעת שהוא גם היה חבר בהרכב מוסיקלי ויכול להיות שהוא עדיין חבר בו נכון לעכשיו. הוא גם הזמר וגם הקלידן. הוא גם שיחק בסרטים הבאים: "איה", "בעל בעל לב", "הצל של החיוך שלך", "היה או לא היה", "שרמן בחורף". הוא שיחק בסדרות: "תופסים ראש", "כנפיים". כרגע הוא משחק בטלנובלה "אהבה מעבר לפינה" בתור עמי. אני אשמח לקבל עליו פרטים וחוות דעת. פתחתי קומונה עליו ואני זקוקה לפרטים, אז בבקשה מכם, כל מי שיודע עליו משהו שיעזור לי. הוא השחקן הכי מוכשר שראיתי. אני לא אפרסם קישור לקומונה שלי כי אני לא בטוחה שמותר, מי שרוצה להיכנס לקומונה ויש לו פרטים לתת לי, אז הכתובת נמצאית בחתימה שלי. מקווה שתעזרו לי ושהגעתי לפורום הנכון. בברכת שבת שלום לימור.

לימור1977

New member
צק ברקמן מופיע היום בערוץ 2 בשעה

23:15 בסרט "בעל בעל לב" עם סמי הורי ואוסנת חכים. הוא משחק שם בתור הומו. מומלץ. הוא מתוק. פתחתי קומונה עליו אבל אני לא בטוחה שאפשר לפרסם אותה כאן. היא נמצאת בחתימה שלי ומי שרוצה לראות אותה ולעזור בה מוזמן. אני מאושרת. תודה רבה.

normajean

New member
broha hashava:)

מקווה שתהני ו..אם לא בא לך לענות לפרובו את מוזמנת פשוט להצביע לסקר החדש שמתנוסס בגאווה בפורומנו

DaNcE FoReVeR

New member
מותר גם להצביע וגם לענות?../images/Emo13.gif

אני רוקדת הרבה זמן... ושרה בלהקה, אבל נראה לי שאני אפרוש בשנה הבאה גם למדתי משחק כשהייתי קטנה אז זה לא נחשב :]

actress

New member
ברוכה הבאה אאין לי פה איקון בפלא

כי אני בנסיעה חזרה מהופעה אז תעשי חיים פה.

קבוצת תיאטרון נוער באשדוד - שאלות

איזו קבוצה של תיאטרון נוער באשדוד התפרקה? באיזו קבוצה את מעוניינת, K a s s a n d r a ? בברכה, אריה מלך החיות

בקשר לשאלה...

קלאסי,מודרני,ג'אז,וקומפוזיציה כאשר כל אחד מהם פעמיים עם 2 מורים שונים...אני מקווה שזה מספיק בשביל ידע במחול...

למעלה